22516
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
#13656 bocs, a sok spam között nem vettem észre -
#13654 Carbonos jóreggelt mindenkinek. De szép ez a reggel. Látom Razor1911 kiadta a dvd-t :DDD. Neki is állok. -
#13653 HÁT NEM IGAZ!!!!
MOST ÍRTAM NEKED AZ ELŐBB, MELYIK HOZZÁSZÓLÁSBAN VAN!
ELŐTTE MEG HOGY...
OLVASSAD IS A FÓRUMOT? NE CSAK ÍRJÁL!!!!!!! -
#13651 ha nem megy és tudod hogy nem megy akkro minek lassítod be másnak is??!! elégtétel agy mifaszom??! -
#13650 de ezt még hányszor fogod megkérdezni? most látom legalább 5x-re :D
megnyugodhatsz, ha kicsit több emberkének meglesz, akkor felrakja biztosan valahova.. -
#13649 értem, ez mindent megmagyaráz!
imremagdi, minek neked crack? bemountolod, sd4hide, és mehet! nem kell crackelned, nem kell lehúznod semmilyen meghajtót, tökegyszerű (és a MW is tökilyen volt) -
Bori74 #13648 Ez milyen nyelven van?????---> "eszt" -
#13647 A gamezen max 2na múlva lessz csak fennt. -
#13646 inkább 10... :D
most is mit össze szenvednek, szánalmas komolyan...
senkit nem érdekel az a piros fejléc ott fennt úgy látom... -
#13644 mert fazs vagyok! -
#13643 na akkor azt meséld el nekem mi értelme van annak hogy 2 hetente törlöd magad? -
#13642 Valaki plz priviben 1 torrent linket! köszi -
#13641 kössz akkor honnan szedjem? :K van egy gamez.fee.hu -s és egy wanadoos passom... csakhogy wanadoo baszaxik, gamezen nincs fenn -.- -
#13640 én leszettem a franciát,lejött,kipróbálom azt,estére meg lenn lesz a razoros... -
#13639 na jó! asszem bővítem a FAQ-t, nem fogom még10x leírni ma, hogy milyen verziók vannak! :D -
#13638 csak azt nem tom mér nézegeti mindenki a wanadoo-t,a letöltéshez nem kell ott nyáladzani..... -
#13636 833 új üzenet?!
Nincs kedvem végigolvasni az összes hozzászólást, de beleolvastam párba.
Szóval akkor most jó a Hkzondaverzió is, vagy csak a francia? -
#13635 Na ez is vicces topic.
A játék megjelenésig 13000 hozzászólás, itt is kb 12 lehet az átlagélekor. -
#13634 hát aki a wanadoo-ról szedi az ma má nem fog jáccani :P -
#13633 lehet felteszik majd még1x, régebben szokás volt ha valami zaftos játék jött, és belassult minden, akkor feltolták szerver 2-re! csak itt nincs szerver 2 -
Blint #13632 Tok jo, FTP rol este toltottem a francia verziot, mire leert volna kitetek az angolt es toroltek a franciat. most kezdhetem elorol... -
#13631 meg még a hákápaganizonda, és a razor verzió! mind2 collector's editionos, kivéve hogy a razor verzsön nem tartalmazza a bónusz dévédét! bár a hkzondáról még nincs visszaigazolás nagyon, hogy fake vagy nem! de Dodo ad helyzetjelentést, és azt mondja jóleszaz! -
kisrecsi #13630 nekem egész este ment és 6 százaléknál jár :( -
#13629 sajnos csak készül, már vagy tavaly nyár óta! :S med megz 4 meg nem lesz szerintem :C és jelölj vissza myvipen! :DD (töröltem tegnap magam megint ) -
#13626 na, és mit akarsz még tudni ? -
#13625 ahhoz hogy mad max játékunk legyen ahhoz kéne egy mad max 4 is, mert önmaguktól nem fognak leülni és egy régi filmet megjátékosítani... bár volt már rá ellenpélda, zumbeispiel Scarface
meg elvileg készül (?) az a GTASA mod is hozzá, de az ilyen nagy modok általában félútón elvéreznek :( -
#13624 ok az nemis kell ^^
-
#13623 CSásztok tegnap este voltam utoljára légyszi eg kis infót annnyit tudok hogy tegnap kijött a french revolver légyszi -
shiftáj #13622 hát nekem endlessről nem jött ezér regeltem wanadoora de előbb szenvedtem, lejött 1 file maxal és meginn behalt xD -
#13621 aki megvette az nem itt veri a nyálát a fórumon hanem már nagyban tolja otthon szerintem :) -
#13620 Jézusom mi megy iutt azmár fulll szánjalom megyek én inkább játszani. -
#13619 Ha az 1DVD-s CE-t töltöd le akkor is lesznek bónusz autójaid csak nemlesz meg neked a +DVD amin az "így készult van" -
#13618 idő kérdése és abból is csinálnak szerintem
max nem annyira igényeset :) -
#13617 vagy egy mad max játék esetleg ( ami nincs :C ) -
#13616 nem lehetne valahová felrakni a razor911 féle crack-et? HKZONDÁST töltöm -
#13615 -
#13614 kicsomagol
telepít (mountolod vagy kiírod)
krekkel
örül
ennyi -
#13613 azért durva hogy BH-n mindenki rácuppant a dologra, a 3 verziót összesen már leszedték 300an, és még vagy 1200an töltik őket... és ez csak a bithu, a wanadoo állítólag le is halt, így a sok sms-ező lámika most néz nagyokat..
és a legviccesebb az, hogy ez csak egy újabb nfs... nem világrengető játék... nem egy heroes 6, vagy max payne 3, vagy akármilyen tényleg jó játék -
#13612 Nem azé de vki megvette eredetibe? -
#13611 én akkor most mély tisztelettel kipróbálom a francia verziót!