22516
10634785601162328892.gif

FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!

NFS Carbon Garage Topik

Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!

Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!

Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!

• Imremagdi
    bocs, a sok spam között nem vettem észre
  • Noninnyó
    Carbonos jóreggelt mindenkinek. De szép ez a reggel. Látom Razor1911 kiadta a dvd-t :DDD. Neki is állok.
  • gduck
    HÁT NEM IGAZ!!!!

MOST ÍRTAM NEKED AZ ELŐBB, MELYIK HOZZÁSZÓLÁSBAN VAN!
    ELŐTTE MEG HOGY...

OLVASSAD IS A FÓRUMOT? NE CSAK ÍRJÁL!!!!!!!
  • GabriSanyi
    ha nem megy és tudod hogy nem megy akkro minek lassítod be másnak is??!! elégtétel agy mifaszom??!
  • mucsácsó
    de ezt még hányszor fogod megkérdezni? most látom legalább 5x-re :D
    megnyugodhatsz, ha kicsit több emberkének meglesz, akkor felrakja biztosan valahova..
  • BiG G
    értem, ez mindent megmagyaráz!

imremagdi, minek neked crack? bemountolod, sd4hide, és mehet! nem kell crackelned, nem kell lehúznod semmilyen meghajtót, tökegyszerű (és a MW is tökilyen volt)
  • Bori74
    Ez milyen nyelven van?????---> "eszt"
  • constantin
    A gamezen max 2na múlva lessz csak fennt.
  • mucsácsó
    inkább 10... :D
    most is mit össze szenvednek, szánalmas komolyan...
    senkit nem érdekel az a piros fejléc ott fennt úgy látom...
  • DJ Skyline
    mert fazs vagyok!
  • BiG G
    na akkor azt meséld el nekem mi értelme van annak hogy 2 hetente törlöd magad?
  • toysoldier
    Valaki plz priviben 1 torrent linket! köszi
  • armageddon666
    kössz akkor honnan szedjem? :K van egy gamez.fee.hu -s és egy wanadoos passom... csakhogy wanadoo baszaxik, gamezen nincs fenn -.-
  • fireball
    én leszettem a franciát,lejött,kipróbálom azt,estére meg lenn lesz a razoros...
  • DJ Skyline
    na jó! asszem bővítem a FAQ-t, nem fogom még10x leírni ma, hogy milyen verziók vannak! :D
  • GabriSanyi
    csak azt nem tom mér nézegeti mindenki a wanadoo-t,a letöltéshez nem kell ott nyáladzani.....
  • kuci06
    833 új üzenet?!
    Nincs kedvem végigolvasni az összes hozzászólást, de beleolvastam párba.
    Szóval akkor most jó a Hkzondaverzió is, vagy csak a francia?
  • BaLeeX
    Na ez is vicces topic.
    A játék megjelenésig 13000 hozzászólás, itt is kb 12 lehet az átlagélekor.
  • GabriSanyi
    hát aki a wanadoo-ról szedi az ma má nem fog jáccani :P
  • DJ Skyline
    lehet felteszik majd még1x, régebben szokás volt ha valami zaftos játék jött, és belassult minden, akkor feltolták szerver 2-re! csak itt nincs szerver 2
  • Blint
    Tok jo, FTP rol este toltottem a francia verziot, mire leert volna kitetek az angolt es toroltek a franciat. most kezdhetem elorol...
  • DJ Skyline
    meg még a hákápaganizonda, és a razor verzió! mind2 collector's editionos, kivéve hogy a razor verzsön nem tartalmazza a bónusz dévédét! bár a hkzondáról még nincs visszaigazolás nagyon, hogy fake vagy nem! de Dodo ad helyzetjelentést, és azt mondja jóleszaz!
  • kisrecsi
    nekem egész este ment és 6 százaléknál jár :(
  • DJ Skyline
    sajnos csak készül, már vagy tavaly nyár óta! :S med megz 4 meg nem lesz szerintem :C és jelölj vissza myvipen! :DD (töröltem tegnap magam megint )
  • bertino
    na, és mit akarsz még tudni ?
  • BiG G
    ahhoz hogy mad max játékunk legyen ahhoz kéne egy mad max 4 is, mert önmaguktól nem fognak leülni és egy régi filmet megjátékosítani... bár volt már rá ellenpélda, zumbeispiel Scarface

meg elvileg készül (?) az a GTASA mod is hozzá, de az ilyen nagy modok általában félútón elvéreznek :(
  • armageddon666
    ok az nemis kell ^^
  • Gyocsika
    CSásztok tegnap este voltam utoljára légyszi eg kis infót annnyit tudok hogy tegnap kijött a french revolver légyszi
  • shiftáj
    hát nekem endlessről nem jött ezér regeltem wanadoora de előbb szenvedtem, lejött 1 file maxal és meginn behalt xD
  • BiG G
    aki megvette az nem itt veri a nyálát a fórumon hanem már nagyban tolja otthon szerintem :)
  • Barney Tech
    Jézusom mi megy iutt azmár fulll szánjalom megyek én inkább játszani.
  • Randelz
    Ha az 1DVD-s CE-t töltöd le akkor is lesznek bónusz autójaid csak nemlesz meg neked a +DVD amin az "így készult van"
  • bertino
    idő kérdése és abból is csinálnak szerintem
    max nem annyira igényeset :)
  • DJ Skyline
    vagy egy mad max játék esetleg ( ami nincs :C )
  • Imremagdi
    nem lehetne valahová felrakni a razor911 féle crack-et? HKZONDÁST töltöm
  • bertino
  • DJ Skyline
    kicsomagol
    telepít (mountolod vagy kiírod)
    krekkel
    örül

ennyi
  • BiG G
    azért durva hogy BH-n mindenki rácuppant a dologra, a 3 verziót összesen már leszedték 300an, és még vagy 1200an töltik őket... és ez csak a bithu, a wanadoo állítólag le is halt, így a sok sms-ező lámika most néz nagyokat..

és a legviccesebb az, hogy ez csak egy újabb nfs... nem világrengető játék... nem egy heroes 6, vagy max payne 3, vagy akármilyen tényleg jó játék
  • Bugz
    Nem azé de vki megvette eredetibe?
  • bertino
    én akkor most mély tisztelettel kipróbálom a francia verziót!