22516
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
#13702 [hatalmas]1 kis szünetet kérek a néptől lécci... mire 1 et megírok 5 en írnak :D ... ja és kössz a szép szavakat mindenkinek -
#13701 hang az lehet hogy francia de meg lehet változtatni a nyelvi fájlokat magyarra...
amugy a linkem weboldal nem shit torrent -
#13700 Magyar nyelvfájlok mindegyik verzióban vannak,v van külön oldalon ahhonnan le lehet kapni, vagy csak a magyaro-n megjelenteknek van magyar nyelvfájla? -
#13699 no problem! :) -
#13698 ami általában van de nem baj az a lényeg menni fog és kit érdekel milyen nyelven:D -
#13697 azureus-t használok. -
#13696 Jó bocs ezt nem tudtam... Csak most egy kicsit ingerült vagyok ,hogy minden honlapot(még ami nem kapcsolódik a carbonhoz) minimum 5 perc kell hogy bejöjön -
#13695 nforce mekkora egy seggfej, csak a nagy nevü csapatok cuccait rakja ki
Az én szemembe a HKZonda a legnagyobb akkor is ;)
amugy jó reggelt -
oliverb #13694 angol -
oliverb #13693 Azt akarom kérdezni hogy a razor verzio anglo és müködik biztosan? -
zsotesz #13690 Nálunk a két lakótársam torrentezik, olyankor eléggé megfogja a böngészést. -
#13689 hát itt megbolondult mindenki az biztos, de amikor én töltök torrentről, akkor annyira nem tom használni a netet, nálatok is így van?? -
#13688 amúgy sztem eccerűbb lett volna társítani Winrar-ral.jobb egér megnyitás kiválastzom listából winrar -
toto88 #13687 Torrent nekem nem megy!Vkinek, tapasztalat? -
#13686 Úristen mi van itt??? 437 hsz reggel óta... -
#13685 mit szeretnél? linkeljem be oda a wanadoot, meg még pár torrent oldalt? lehet holnapra törölnék az oldalt a warez linkek miatt! kitudja mire képes az atw! ha kell oldal, akkor meg itt megkérdezed privátban, ki van írva a piros mezőben! -
kisrecsi #13684 ez nem a nagy csöcsök 8: -
Djemba #13683 na leszedtem a 85 fájlt beteszem a total commanderbe és utánna meg kijelölöm és kitömörítés és jó lesz? -
Hellsing47 #13682 jaa..értem..sorry..csak nekem a CE azt jelentette hogy az is benne van :P
-
#13681 Hi All! itt egy link ahol fent van egy NFS Carbon
csak rákattintasz és jön is nekem 260-al tölt innen...
Nfs carbon download click here (fr. by:PhDamo.Rebels.iso) -
Dj Toto #13680 tököm teli van a wanadoo-val, letölt egy részt aztán megáll x ideig utána megeint 1 részt megáll, faszér nem töltik fel folyamatosan -
#13679 Marhára segítőkész a FAQ írója... :I Aki normálisan használja a topikot legalább annak leírnátok egy jó linket de nem végül is kit érdekel a másik :I -
#13678 HKZONDÁT miért hagytad ki ?????????????? -
#13677 mi a kérdés? Collector's Edition eredetileg tartalmaz még 1 dvd lemezt! ez nem tartalmazza azt a lemezt, csak a játékot! a HKZonda tartalmazza, de amíg nincs valami visszaigazolás, hogy működik, addig azt nem írom ki! -
Hellsing47 #13676 gamestation..pl..
meg amugy ha várnátok pár orát akkor biztos mindenhova felkerülne... -
#13675 akkor adj privibe torrent címet ahol fennt van a razor -
Blint #13674 en FTP rol szedem full savval, de mivel meghivasos alapu es most nem lehet, nem tudok adni cimet senkinek -
#13673 én 3 smsweb-oldalon isnéztemm a wanadoon csak a francia van fenn a másik kettön meg nincs is fenn akor mondj egy következö helyet honnan tölcsem -
Hellsing47 #13672 Need For Speed Carbon FRENCH-ReVOLVeR
Need_for_Speed_Carbon_Collectors_Edition-Razor1911 (Ez a verzió nem tartalmazza a Bónusz DVD-t!)
??? -
#13671 #13660???kösz -
#13670 FAQ frissítve! -
Szabi1991 #13669 én is onann szedtem,három fájl le ís jőtt.. aztán elszállt..
most ugyanazt szedem csak torrentről.. -
gaspy #13667 Hy a razor 1911 féle verzió ugye angol nyelvű? -
#13666 Nálam lehet jelentkezni egy warezos jelszóra aki elsőnek irja a privátot az kapja még 11 napig érvényes. -
#13663 Gyerek a wana... beszart nme egy fél órája probálgatok belépni marad a torrent :( -
Hellsing47 #13662 ezért kell szedni privát oldarol ;)
amugy megy 65-tel lejön 4 giga egy nap alatt( én már csak tudom :D) -
Szabi1991 #13661 ismerős érzés.. -
#13660 láma kérdés de bármelyik daemonnal jó mountolni??vagy csak a 4.0 val?mert valahol azt olvastam,hogy az kellhet hozzá???!!! -
#13658 nemkéne warez témát offolni?szörnyü.még ki is írja jóóóóóóóóó nagy betükkel hogy warez.gratulálok ez a topic árad a hülyeségtől ... xD
-
mentos-boy #13657 Reggelt mindenkinek! örömmel látom hogy a tegnapi főFAKE-mesterek ma már azokat a verziókat töltik
Ez a tetves HKZonda verzió meg nagyon a bögyömbe van, hogy nem képes emberi sebességgel jönni...