Need For Speed: Carbon

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a carbon oldala csak nekem nem jön be?
constantin
Szerintetek ma még felkerül warezoldalakra a carbon teljes?

A menyországban jobb a klíma,de a pokolban több az ismerős.

na szal pontosítok, mert elég hülyén fogalmaztam meg, a kamera nem ugyanazt látja, mint a szemed, trükközni kell, hogy ugyanolyan legyen, ezért a motion blur effekt filmekbe is néha, na itt is hasonló az oka, hogy érezd a sebbeseget, csak annyi a gond, hogy a valódi életbe csõlátásod lesz, tehát egy bizonyos körön belül mindent tök élesen látsz azon kívül minden tök homály, na ezt próbálják a játékba is megoldani, de elég hülyén...am nekem sose volt bekapcsolva a motion blur, mert nem nagyon szeretem, hogy alig látom az utat (nfs u1 óta amióta ugye van a motion blur, azóta nem használom)
Asszem, ez basz**ás!

Persze attól is függ, hogy mekkora távolságok vannak, pl városban úgyis tudod, hogy 90-el menni gyorsabbnak hat, mint kint. De köszi, hogy ezt megosztottad velünk, nagyon cool.

http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!

constantin
Aza baj hogy lószart sem lehet látni a videóból mert szer a felvétel de bizonyításnak tökéletes.

GoKu x
ebbe a játékba az akadást nem ugy lehet érteni h szaggat hanem belassul, lasabban reagál a bill.(vagyis nálam iylen gondolom mindenkinél) mit gondoltok mennyi a reális fps ami türhetõ is. 25 talán? és melyik effekt veszi jobban le az fps-t? de vmi olyan ami nélkülezhetõ is nem nagyon érzehetõ a hiánya.

ez egy kamerával van felvéve, azért ha a saját szemeddel néznéd akkor abban a tempbóban lehet kicsit csõlátásod lenne(egy sávba tök élesen látsz , aztán mosódik egy kicsit a dolog)
DJ Skyline
391 km/h mclaren f1-el...fele annyira se mosódik el a környezet mint az #11305-ben! :|
mind1

Nálam rosszabb volt a helyzet, de gondolom a kari miatt, ami végülis el is ment a háztól... 😊)

http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!

constantin
Jó benn ez a takony effekt is.

constantin
Húúúúú.Jól néz ki.de el van piszkosul túlozva.mi lesz ha 300km/h val mész.Szerintetek van esély hogy a teljesben is be lehessen kapcsolni a motion blurt pixel s...2.0-ás karikkal?

ja jó neki !!!!
BiG G
máshogyan nem tudják megoldani a sebességérzetet, mert azért 180-nál már tényleg látsz élesen, ha más miatt nem is akkor az adrenalin miatt 😊

de ha télleg gyorsan menne a game akkor meg senki nem tudna vele játszani, tehát maradnak az ilyen szemfényvesztésnek is gyenge effektecskék |-C

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Ez az!

Pedig 180-al nem egyszer megyek és közel sem olyan. Inkább 210 környéke ez, 220-nál (rossz voltam és ennyivel is mentem <#awink><#vigyor2>)

Barney Tech
<#idiota>

DJ Skyline
Barney Tech
SNAKE01
én nem recskázom csak várom! -.-

constantin
El sem hiszem mindenki(én is) itt recskázik és ezt a játékot várja.

constantin
Valaki tudna képet tenni amiben be van kapcsolva mert elnemtudom képzelni milyen lehet a gémben a motion blur.

buldozer99
vegyen<#idiota>

Forca Barca

http://www.nfsunlimited.net/ - az legfelsõ cikkben leírják, hogy miben fog különbözni a demo a teljestõl, ez interjó valami fõokossal az ea-nél az eredeti szöveg pedig a carbon hivatalos honlapján található meg, remélem még nem linkelte be ez senki sem 😊
buldozer99
ezt akartam írni aki nem birja míg ki jön pc-re vegyek egy xbox 360😊)

Forca Barca

Barney Tech
Már vártam hogy mozduljon meg 😄

doxadmin
megyek veszek egy XBOX 360-t amíg nem jön ki pc-re!!!!!<#fogmosas><#zavart2><#wow3><#vigyor2><#gonosz1><#nevetes1><#lama><#lama><#lama>

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

buldozer99
1 joy+kábelek 99.000ft a fullos(2kar,hdd,memóriakártya)
térjünk vissza a carbon-hoz😊

Forca Barca

DJ Skyline
😄 <#idiota>

Barney Tech
De a gyengébb felszereltséget.

Barney Tech
Jah én éppen ezért álítottam ki mivel eléggé valósághûtlen.

DJ Skyline
elmossa a képet! csak az a baj, hogy 180-as tempónál olyan érzése van az embernek mintha hiperûr sebességgel menne a star warsban!

TothLaci
Elmosódás effekt. Inkább csak elrontja a játék grafikáját.
buldozer99
Már lehet kapni 74.990FT😊)))

Forca Barca

constantin
Mi a szent szart csinál a motion blur?

TothLaci
Már van XBOX 360-od? 😊
constantin
Nekem 256-os ddr ramom van 256-os kari és maxon megy.

Barney Tech
Jó mostmár ezt be lehet fejezni.

nekem 9600 pro van 768ram meg athlon 2500+. De minden játék simán megy 😄

Gyocsika
Remélem mert nekem is ugyanez 512 ram még

nekem 1.3 proci 512 mb ram ati radeon 9250 128mb es siman megy!

nekem ati 9600 as videókarim van és 2.6-os procim akkor leszedhetem ?😄

zolo
Szerintem addj neki egy esélyt,nálam is 384 mb rammal + geforce 6100-al be tudtam lõni hogy nem is csúnya, és nem is szaggat.

http://flickr.com/photos/zolika90/

doxadmin
Nálam jól ment a demo, videónál picit beszaggatott, de amúgy jól vitte!
Gépem:

2000Celeron, 160Gb-os Westend digital vinyó, Geforce 6600 256Mb-os vedeókari, 758Mb-ram, sound blaster 5.1-es hangkari

Ha ezen nem meg eladom az egészet, és veszek egy PCI-os 3 gigás pentiomot! vagy egy duplamagos Athlont .-)

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

bertino
pontosan

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

ha nekem csak 384 ddr ramom van akkor nem is érdemes letölteni mert szagatni fog?

buldozer99
jaja!!!

Forca Barca

Rage47
sztem azért linkelte be, mert figyelmeztetni akart 😊))
Zeccc
és akkor miért kell belineklni ha te is tudod hogy fake? és mirét mi más lenne? ha nem fake.. te nagyom debil vagy..

rezsofiz
ja :| sírás helyett menjetek el futkorászni .d

sazl : c

bertino
szívesen

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Bugz
kössz😉

Dirty South