Need For Speed: Carbon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itt a hivatalos megjelenés errõl az oldalról :
megjelenés
Remélem nem keseritek le vele senkit .
Sziasztok.
Nem szokásom warezolni,de egy kérdésem lenne.
http://gamestation.smsline.hu/reg.php
Ennél az oldalnál nektek bejön az email küldése??mert nekem 404-es hibát ír ki,meg mozillával nemtom elõhozni,meg minden.Segítségeteket elõre is köszi.Mert emailt szeretnék írni.Vagyis a Carbonról írni,mert olvastam egy oldalon hogy a gamestationnak írtak üzit hogy majd Okt. 31.-én este fent lesz a Carbon(bár nemtom mi igaz ebbõl)
BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever
On
Nem szokásom warezolni,de egy kérdésem lenne.
http://gamestation.smsline.hu/reg.php
Ennél az oldalnál nektek bejön az email küldése??mert nekem 404-es hibát ír ki,meg mozillával nemtom elõhozni,meg minden.Segítségeteket elõre is köszi.Mert emailt szeretnék írni.Vagyis a Carbonról írni,mert olvastam egy oldalon hogy a gamestationnak írtak üzit hogy majd Okt. 31.-én este fent lesz a Carbon(bár nemtom mi igaz ebbõl)
BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever
This is a Pre Release of the game that was given to some Gaming Websites and Magazines, It is no different from the Version you can buy in the stores on the 01.11 though. Simply burn or mount with Alcohol 120%, install and copy the cracked content f
Mielõtt letiltotok törötök büntettek elmondom hogy csak érdekességként raktam be.......
Miért van a Coca-Colás napocskán napszemüveg?Mi süt a szemébe??
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
...ennyi!
MSI G31M2FD V2 | C2D E4500 2,2GHz | 2x1GB Kingston DDR2 800MHz KIT | Galaxy GeForce 9600GT 512MB OC Xtreme Tuner | 320GB SATA2 HDD | FSP SAGA+ 450W Passive PFC | Hauppauge WinTV-HVR 1300 MCE
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
nyugodj bele...
MSI G31M2FD V2 | C2D E4500 2,2GHz | 2x1GB Kingston DDR2 800MHz KIT | Galaxy GeForce 9600GT 512MB OC Xtreme Tuner | 320GB SATA2 HDD | FSP SAGA+ 450W Passive PFC | Hauppauge WinTV-HVR 1300 MCE
Ill be back !!!!
Gigabyte GA-EP45T-DS3R | Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz |2GB OCZ DDR3-1600 Platinum | MSI Radeon R4870-OC 512MB |
ezt is be kellene írni ebbe a piros részbe itt fenn...
Ill be back !!!!
de pl nekem van egy Athlon Xp 3200+ és egy 6800GT m és közel sem megy simán még medium beállítások mellett sem (motion blur természetesen kikapcsolva minden esetben) , hiába a 256mb memória a vid. kártyán; ja és 1gb dual memória van a gépben és friss rendszer...
úh errõl ennyit
Ill be back !!!!
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
Az egyik warez oldal forumáról kitiltottak, pedíg csak 2 hozzászólásom volt, és nem sértettem meg vele senkit, nem warezoltam, nem hirdettem más oldalt!
Írtam az adminnnak hogy 14:00-ig van idelye visszavenni vagy elintézem hogy ne kerüljön föl az oldalára több játék!
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna...\"
A menyországban jobb a klíma,de a pokolban több az ismerős.
vonjál köbgyököt abból ami a carbonban van, és akkor kb el tudod képzelni hogy milyen az életben
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux