22516
10634785601162328892.gif

FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!

NFS Carbon Garage Topik

Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!

Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!

Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!

• Dj Xyberpunk
    kár:( pedig találtam egy resolution changer v2.0 progit az nfs planeton, de sajnos nem változtatja meg a felbontást:(( esetleg 5let ?
  • fbd195
    NEM ÚGY
    HANEM HOGY GÁZ=BAJ
    MERT ELINDUL a carbon kiválasztok egy verdát és kilép
  • akyyy
    ismered a porsce 2000-et? vagy hot pursuit? high stakes? vagy csak az 1 és 2 részt?
  • MrDOS
    Elég rövid játék. 2 nap alatt végigvitettem. Szerintem ez a legunalmasabb NFS. Az Underground 1-es mellett ez semmit sem ér. 1360x768-as felbontást szerintem nem lehet belerakni.
  • Dj Xyberpunk
    Valaki nem tudja véletlen, hogy hogyan rakhatom fel 1360x768-ra a felbontást? Esetleg az 1.3-as patch nem tartalmazza ezt az opciót?
  • akyyy
    végigvittem, jeaah, most én is gyorsan akarok menni, mivel érdemes mennem és hol? szabad kószálásba karier módba, vagy vmelyik versenyben?
  • akyyy
    felfele nyíl
  • fbd195
    vki nem tudja mi a gáz?
    elindul a carbon kiválasztok egy verdát és kilép
  • akyyy
    végüli sigen, ebben igazad van hátha megtanulja:D

amúgy elég érdekes, tegnap 50 %nál jártam, vettem egy mercit, feltuningoltam, és lejátszottam azokat a maradék futamokat amiket meghagytam, erre már 83 %nál tartok:S:S

Drifteléshez meg egy tipp: hagyjuk azokat a végére, egy jó kocsival simán meg lehet nyerni..
  • Zsolt01
    Igen, csak már jó pár alkalommal megadtam itt.

Ha már nem olvasnak vissza 1-2-en ...
    Elirányítottam a megoldáshoz, Nem !!!
  • akyyy
    Azért leirhattad volan szegénynek pontosan hanyas hozzászólás az. Nem iylen nézd meg a 240-es hozzászlást, ott meg nézd meg a 230-ast....stb:F
  • Zsolt01
    NÉHA olvass vissza. Itt az oldalon, 1/3 -ánál.

• Balázs1478963
    Helló! Lécci segítsetek hogyan kell az 1.3-as patchet felrakni mer csak egy pillanatra felugrik a parancssor és létrehoz egy 2kb-os fájlt és nem lesz semmi változás! Előre is köszi!
  • fbd195
    rekordom hogy ford gt-vel téptem 300-százzal.hogy lehet feltölteni a képet?hogy lehet a méretét csökkenteni?szívesen beszúrom a képet
  • kissadamvikt
    ok köcce
  • superlative
    Tudja valaki hogy kell futtatni az iso-fájl-os collectors edition-t,az iso fájl kezelő kirak vagy 30 fájlt nemtudom hogy kéne installálni.
  • DeathJr
    Nekem is volt olyan hogy amikor ki akartam rúgni akkor kilépett.
    Nyomtam egy egyszerű Back-et és kész.Mindenki megvolt.Utána meg beraktam a csapatba.
  • kissadamvikt
    hi all! a játékban legyőztem Angie t vagy kit és utána jöün vmi feka csávo fölakarom fogadni blokkolónak de ezt a hibaüzenetet kapom és ha le okézom akkor kilép a játékból és nem menti el:
  • akyyy
    registrit hiába irtam át az nem segített, de már mind1, most már jó:)
  • Deloi
    FAQ-ban pontosan le van írva, registryben is át tudod állítani, de már úgyis megoldódott...
  • 22Barna22
    hát nem tudom miről beszélsz de akkor grat ;) további jó játékot
  • akyyy
    sikerült dodo programa által
  • 22Barna22
    hát...ha beállításokban nem akkor a mappákban kutass... de nekem PS2-őn van meg a game, viszont már vágom mert 1 dolog 40x fel van itt dobva XD
  • akyyy
    de ki akarom rugni mer kell a francnak az a dagadt, mikor ez a nőcike is csatlakozni akar hozzám:)

átállítani a nyelvet hol lehet?

szerk.: bár legalább már sikerült mentenem igy nem kell canyonozni meg stb
  • 22Barna22
    miért ne segítene? addigra kijavítják a hibákat... nah a gond sztem az hogy letöltötted netről és (magyar nyelven van?) ki akarod rugni a csávót mikor kilép...
    NE RÚGD KI! vagy tedd át angolra a gammát
  • akyyy
    nyugi az volt a legleős, de semmi megoldást nem találtam:(

csak azt hogy már a demovai s sokaknak ezt csinálta tehát az sem segít ha eredeti lenne:S:S:S
  • 22Barna22
    most ne haragudj h nem segítek, de fáradt vagyok ehez... 1. olvass vissza 2. használj keresőt és olvass vissza ;)
  • akyyy
    jahh, legyőzök egy ellent, canyonba is nagy nehezen, aztán el kell menni egy kis japán casjért, aztán meg a csávóka mond egykétr dolgot hogy most één nagyon kapcsi vagyok stb, jön a ő h ő majd segít, csapattaggá válik, fel akarom venni, de nincs hely, kirugnám a dagit erre hibát észlel ezért leáll!

vmi ötlet?
  • Goruck
    lemaradt a kérdőjel, azaz, eztmár láttátok ????
  • Goruck
    Hájj
    EZT MÁR láttátok
    én most fogom kipróbálni, hátha sikerül
  • Prince of Máté
    rosszul állítottad be a kormányt!
  • csicsa
    Hali!
    Azt mondjátok meg nekem,hogy az mitől van,ha nem nyomom a gázt akkor is megy az autó és a verseny megkezdésekor egyszerre jobbra akar kanyarodni még akkor is ha ellenkormányzok.
    Meg még versenyt se igen lehet kiválasztani,mert az a kis karika magától lemegy a bal vagy a jobb alsó sarokba függetlenül attól,hogy hova akarom irányítani.
  • CaviaR
    Olyan mint ez? [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1147286349&no=21598]#21598[/URL]
    Ha igen, valszeg olyan videokarid van amit nem támogat a játék. (Pl.: Gef4 MX)
  • 22Barna22
    hát mail-ben nem, de szerintem a drivered régi
  • gyurmakoma
    Hali!
    Nekem a játék inditásakor szürke képernyő jön be,semmi grafika nincs,még a betűk is szürke kockák csak.használhatatlan igy.
    valaki tud segiteni? csak emilben
    [email protected].

előre is köszi
  • Zsolt01
    Privátba keress, ha kell még.
  • fbd195
    helló!1 valamit kérnék.1 mentést amiben megvan a bmw és le van pörgetve a game.kösz-kösz
  • fbd195
    amikor kiírja azt hogy hogy click to continue
  • TheBowman
    Hogyan kell beírni a cheat-et??? Nálam sem a folytatásnál sem, a Főmenű-ben nem ad le a 0-val consolt ahová beírhatom. Biztos rém kezdő-zöldfülű kérdés de kérem segítsetek!
  • fbd195
    helló!1 valamit kérnék.1 mentést amiben megvan a bmw és le van pörgetve a game.kösz-kösz