22516
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
#21676 Hi all! 2 dolgot kérdeznék...
1. PlayStation2-őn játszom a gammát és vettem hozzá egy RGB kábelt... sok ideje figyelgetem, hogy mintha szlesvásznon(amire alapból állítja ha bekapcsolom a PS-t, de csak egy gomb és visszaáll wide-ra) szebb lenne a kép...nem is kicsit...most a Carbon döntött: SOKKAL SZEBB szélesvásznon...viszont így megnyújtja a képet...mit tudok beállítani, és hol hogy minden játékot widescreenen tudjak tolni és szép is legy?
2.Hol tudom PS-en bekapcsolni a visszapillantótükröt?
KÖSZI! -
fernandez93 #21675 Hogy kell játszani onlinén?mert mindig azt írja nincs játékos próbáljam késsőbb!(tört verzió) -
#21674 Komoly!!!!!!!!! XD -
#21673 Sziasztok!
Az egyik haverm tegnap rakta fel a Carbon-t és amikor elindítja egy fekete képernyő és kidobja.
De semmi üzivel.
Mi lehet a baj??? -
Zsolt01 #21672 #21650
Csak egy kicsit kéne visszaolvasni az oldalon ! -
#21671 aki az auchan -ban akarja megvenni a gémet vigyázzon mert becsapós egy hely :D
http://vicclap.hu/pic/8923/ -
#21670 Császtok! Az 1.3-as patch-et hogy a fészkes fenébe kell felrakni mert rémegyek az exe-re utánna csak egy regini.log fájlt hoz létre és semmi több. Please help
-
Szityi #21669 Köszi ! -
#21668 CSAKIS QUICK RACE-BEN -
Zsolt01 #21667 Igen, szerintem se egyértelmű így, de ez van.
(Én mindent át szoktam nézni.) -
alex299 #21666 Hali!
Szeretnék online nyomulni, de nincs jó kódom!!! Hogy lehetne kijátszani ezt a kód kérdést, van valakinek ötlete ???
Megnyertem a versenyt és nincs sehol az Audi !! hol találom????
Köszi valakinek!!!
Alex -
Vlala #21665 Ezt miért a warezba kellett tenni? Szerintem így nem egyértelmű. -
Zsolt01 #21664 FAQ - olvasd !
Warezzal kapcsolatos kérdések/
"7. Visszateszem a mentéseimet, de a játék nem tölti be! Mit lehet tenni?
Akad egy savegame editor, amivel lehet szerkeszteni a mentéseket!/by Nasheville/ITT -
Vlala #21663 Nyisd meg a save fájlodat Wordpaddel, a második sorban lesz egy 19 jegyű szám. (Razoros verziónál 1911-re végződik)
Ez a játék cd-keye, ezzel kell telepítened, hogy elfogadja a mentést.
-
Szityi #21662 Szasztok.Miért nem tudom betölteni a save-et?A my documents/my games mappából másoltam ki, újra raktam a win-t, és amikor be akarom tölteni, akkor azt írja hogy a betöltés sikertelen.F1,F1,F1 please...előre is thx... -
Vakeraka #21661 A trainerrel is csak ugyanazokat a kocsikat tudom venni carreerba. Pl z06, hemi meg stb. de pagani zonda meg ilyenek sehol sincs meg le mans -
Vlala #21660 a "fájl nem olvasható" mindig hibás image-re utal. Főleg, ha több gépen is előfordul. -
Elmör #21659 Hi all!
Telepítés közben kiír 1 hibaüzenetet, hogy a fájl másolása nem lehetséges, de persze csak ismét vagy mégse lehetőség van. Több verziót is kipróbáltam és mindig ilyennel dob ki, csak máshol. Ráadásul több gépen más konfiggal más Daemon toolsal, egyszerűen nem értem, hogy miért csinálja ezt.
Válaszokat előre is köszönöm! -
Kalman21 #21658 Hell mindenkinek!!!Csak annyi,h miért nem műkodik nekem a money trainer!Ugy van irva h a Ctrl+1 emeli a pémzemet 999,999 dollarral,de nem teszi meg!Probaltam márr mindenhogyan de nem jon a lóvé!!!Hogyan csinaljam akkor?SEGITSETEK!!! -
6tila #21657 egy a gond vele, hogy a magyar-angol nyelvváltó oldalát törölték. -
Zsolt01 #21656 FAQ -
öcsi91 #21655 fogalmam sincs segits keresem a ned for speed carbon magyaritást -
fernandez93 #21654 Sziasztok Milyen az online ennek a játéknak érdemes fel tenni,? -
#21653 jah szerintem is... :) -
#21652 sztem ez lett a játék legjobb része :) -
#21651 Sziasztok!
Légyszi mondjatok már nekem cheatet, amivel bizonyos versenyszámokat (konkrétan: drift) ki lehet iktatni a játékból, mert rohadt idegesítő egy idő után.
Utálom a cheateket, de ez a drift valami kiábrándítóan szar, és szeretnék végre normálisan versenyezni, nem csak csúszkálni jobbra-balra mint valami homoszexális f**sz -
Zsolt01 #21650 Olvass vissza.
Egy párszor már írtam ide.
- #21288 - -
Vakeraka #21649 Hogy lehet pachelni? Nekem nem sikerül elindítom felugrik egy fekete ablak azt lemegy és semmi változás. -
#21648 szerinted melyik a legylobb kocsi versenyzésre? -
Vlala #21647 Lol -
#21646 MOst én vagyok a hülye? milyen 6000? A fordulatszámra gondolsz vagy mi van? :D -
tomie919 #21645 Ez úgy van hogy nem pörög a gép fojamatosan hanem 6000 nél megáll.
Atztán kell neki egy 10 másodperc hogy tovább gyorsuljon. -
#21644 ezt most nem egészen értem -
tomie919 #21643 Ezt a játékot is jól megcsinálták!
Ha eléri a gép a 6000es fordulatot olyan mintha tiltana. De egyszercsak meggondolja magát és tovább pörög. Csak az a bökkenő hogy elég lassan gondolja meg magát. -
#21642 Hát ez odaba$z -
#21641 ez nem csíterség...azt kérték photoshopoljunk egy 999-et és zárjuk le a "kimegygorsabbanöröknitróval" témát... hát photoshopolva lett XD -
#21640 lol még egyszer egy hülyegyerek meg is kérdezte , hogy hogyan mentél trabanttal?
xD -
Markez #21639 komoly ez a trabant :)))))))))) -
Daveee #21638 omg, de csiter emberkék vannak itt -