Need For Speed: Carbon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valaki nem tudná nekem leírni a NFS Carbon cd kulcsát?
Mert én úgy figyeltem meg hogy a gép a kanyarokban nagyon lelassul, és ezért én mindig kanyarokban szoktam megelõzni õket 😊
Leírom ameddig én szerintem jó:
1. szint= tuning
2. szint= tuning
3. szint= Egzotika
az asszem egy sárga színû sportkocsi
azt jól lehet tuningolni
eddig tudom a továbbiakban lefagyott mindig 😞
1.7 GHz-es processzor
1GB RAM
DVD meghajtó (USA-ban lesz CD-s verzió is)
3 GB szabad lemezterület
DirectX 9.0c kompatibilis hangkártya
Windows XP Service Pack 2 vagy
Windows 2000 Service Pack 4
szer rakjál fel uj vga drivereket vagy direkt x et
ha ezekse segitenek rakd angolra a játékot és ugy próbáld ki
Nekem az volt a gondom a játékkal hogy: már 2-es szintû tuning kocsim volt, tök jól álltam már az utolsó bandavezérrel vagy mivel versenyeztem a piros csapatot kivéve amikor lefagyott! Ujjra instaláltam a játékot, akkor a profilok megmaradtak de az autók elvesztek, akkor elkezdtem egy újj autót és akkor meg akkor fagyott le amikor az a csaj elmondja hogy szélfogo, blokkoló, útkeresõ! Akkor idegességembe letöröltem a játékot!
Most nemrég is felraktam, akkor akkor fagyott le amikor elkezdtem az elsõ norm versenyt 😞(((( És azóta nem játszom a játékkal, pedig jó játék! De szerintem az a baj hogy nem bírja a gépem a játékot!
B.Ú.É.K.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Köszi sikerült a problémát kiküszöbölni. Az NVIDIA volt a probléma!
Végre látom milyen autóval megyek!
Ha tudna valaki segíteni, megköszönném. Felraktam a Need for Speed Carbont. A játék rendesen fut kivéve, hogy az autóknak nincs grafikája vagyis teljesen feketék. A rendszámuk és a lámpájuk kivételével. Két különbözõ verziót is föltelepítettem hátha ez a hiba de ismét feketék az autók. A VGA kártyám NVIDIA GeForce 4 Ti-4200, és a procim 2,4-es. Elvileg ennek is jónak kell lennie.
Elõre is kösz.
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
sok szerencsét
Vagy sasold a jutalomkártyákat, valameiken rajta lessz hogy kerék autosclupt testreszabása!
<#vigyor3>#vigyor3>
elQre is THX.
az ea most vhogy megvan elégedve velünk és vanna magyar fejlesztõkis az ea-nél, vmelyes emberkék a carbont csiinálták, és õk lemagyaritották!
ed nem a frandica verziorol, mert az eredeti az english ver volt, a francia azmeg kidobták oda
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Valami nem stimmel nálam ezzel az Autoscuplt dologgal.
Mikor kiválasztok vmi Unlock -olt dolgok akkor Zone 1 - Zone 2 stb. részek mindig szürke színûek és hiába nyomom a jobb - bal kurzort semmi sem történi.
Illusztárció:
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
2006. dec. 18. 10:22 - #21288 -
ha tudja vki írjon!!! fel is vehet msn re ! [email protected] ide ne írj üzenetet!
az a gondom h mikor felteszem az 1.3 as patch-et kijön egy fekete ablak villan egyet és kijön egy szöveges dokumentum aminek az a neve: regini mit csináljak ezzel?
elõre is kösz a segítséget