Need For Speed: Carbon

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

birro
nézd meg a gyors versenyekbe a bónusz autók között ha ott nincs nem tom

Legyõztem Dariust. Az audia viszont nincs a garázsomban és nem is tudom megvenni az autókerben. Az intóban azt mondja hogy "a kulcs a kocsiban van". Miért nem kaptam meg a kocsiját????????
Sziasztok!
Valaki nem tudná nekem leírni a NFS Carbon cd kulcsát?
birro
hello! tudom mi a baj!!!! nekem is ugyan ez volt a bajom!!! csak egy új videókártya driver kellett mert a régi már régi volt!

janos666
Errõl jut eszembe hogy a ClonDVD-s unleashed releaset hol a faszomba lehetne fellelni? Kinn van nforcen az nfo és nem is nuked, mégse találom egyetlen torrentoldalon se hírát se hanvát.
janos666
A kifagyás nem ezen múlik. Nekem fagyott már XP-vel is. De most hogy Vistám van aminek a DirectX 10-esénél nem találsz újabbat és egy régi XP-s driverrel vagy a legújabb vistás beta driverrel is csinálja a kifagyogátást minden déli terültere dobott versenynél. (12.-es és 1.3-as verzióban is ; egy másik profilban is ugyanott kezd el fagyni) Most töltöm a Razor verziót, hátha a HKZonda relesae lett elbaszva.
Szerintem az irányítás a legfontosabb!
Mert én úgy figyeltem meg hogy a gép a kanyarokban nagyon lelassul, és ezért én mindig kanyarokban szoktam megelõzni õket 😊
Leírom ameddig én szerintem jó:
1. szint= tuning
2. szint= tuning
3. szint= Egzotika
az asszem egy sárga színû sportkocsi
azt jól lehet tuningolni
eddig tudom a továbbiakban lefagyott mindig 😞

Mi a különbség ha egy kocsit csak nyorsulásra vagy csak végsebességre tuningolok a fejlesztésekben?? Mert a kocsi adatai egy csöppet sem térnek el sem végsebességben sem gyorsulásban sem úttartásban. Feltuningoltam ugyanazt az autót mind a kétféle képpen és tök egyforma volt.
a minimum konfig:

1.7 GHz-es processzor
1GB RAM
DVD meghajtó (USA-ban lesz CD-s verzió is)
3 GB szabad lemezterület
DirectX 9.0c kompatibilis hangkártya
Windows XP Service Pack 2 vagy
Windows 2000 Service Pack 4

Hali
szer rakjál fel uj vga drivereket vagy direkt x et
ha ezekse segitenek rakd angolra a játékot és ugy próbáld ki

Sziasztok!
Nekem az volt a gondom a játékkal hogy: már 2-es szintû tuning kocsim volt, tök jól álltam már az utolsó bandavezérrel vagy mivel versenyeztem a piros csapatot kivéve amikor lefagyott! Ujjra instaláltam a játékot, akkor a profilok megmaradtak de az autók elvesztek, akkor elkezdtem egy újj autót és akkor meg akkor fagyott le amikor az a csaj elmondja hogy szélfogo, blokkoló, útkeresõ! Akkor idegességembe letöröltem a játékot!
Most nemrég is felraktam, akkor akkor fagyott le amikor elkezdtem az elsõ norm versenyt 😞(((( És azóta nem játszom a játékkal, pedig jó játék! De szerintem az a baj hogy nem bírja a gépem a játékot!
B.Ú.É.K.

B.Ú.É.K ALL!

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

KIVÁNOK MINDEKINEK SIKEREKBEN GAZDAG ÚJ ÉVET A 2OO7-ES ESZTENDÕBEN! B.U.É.K

TothLaci
B.Ú.É.K!
Szasztok!
Köszi sikerült a problémát kiküszöbölni. Az NVIDIA volt a probléma!
Végre látom milyen autóval megyek!
nem tudom hnyas van fönt de most kezdtem el letölteni a 91.47-est. remélem ez segít :-)
janos666
Hnyas nvidia driver van fenn hozzá? Legyen legalább 81.xx-nél újabb.
Prince of Máté
Minden ilyen probléma Videókártya hiba.

Sziasztok!
Ha tudna valaki segíteni, megköszönném. Felraktam a Need for Speed Carbont. A játék rendesen fut kivéve, hogy az autóknak nincs grafikája vagyis teljesen feketék. A rendszámuk és a lámpájuk kivételével. Két különbözõ verziót is föltelepítettem hátha ez a hiba de ismét feketék az autók. A VGA kártyám NVIDIA GeForce 4 Ti-4200, és a procim 2,4-es. Elvileg ennek is jónak kell lennie.
Elõre is kösz.
birro
neked is

motyodlee
BUÉK NEKTEK!!!<#taps><#taps><#lama><#taps><#taps>

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

birro
ha baromság ne hidd el nekem segített!

birro
alapból nincs beállítva! nyomj esc et ott beállítások/irányítás és ott keresd meg(a legalsó az;D)

Üdv! ''Kis'' fáziskéséssel belevetettem magam eme jáékba, a karrierbe. Most ott tartok, hogy kiírja, nyomjam meg a Csapattárs aktiválása gombot. Tudjátok, amikor hármasban megyünk. Ez melyik gomb? Köszike:-)
SNAKE01
baromság! -.-

birro
úgy tedd be a dokumentomok/nfs carbon mappába hogy a neve elé írsz egy nagy A <-----betût!
sok szerencsét

DJ YAYO
sprintelj, körversenyezz, driftelj, párbajozz valamejik csak meg nyitja nem igaz?
Vagy sasold a jutalomkártyákat, valameiken rajta lessz hogy kerék autosclupt testreszabása!
<#vigyor3>

csö segitsetek már a mentéseket hova tegyem a carbonba hogy megfelelöen müködjön??
elQre is THX.

birro
azt nem tudom de sztem razor

194.07

janos666
Melyik verzióhoz?
birro
hello

én sd4hide-t használok hozzá és bevált! eddig sokszor kifagyott azóta egyszer se!

Need for Speed Carbon Collectors Edition-Razor1911 - tedd fel, és optionsban buheráljatok, ne registryben meg ilyenek..akkor nem lesz cinke. meg különben is felesleges magyarul...sztem.
janos666
Én visszatettem angolra és ugyanúgy kifagy ha déli területekrõl választok versenyt (csak a többi már elfogyott...)
amugy az én kérdésemre senki sem tudja a választ? 😞
jó én igy hallottam...sokan mondták hogy kilép, és õk mind csak magyar verziókkal játszottak...nekem is az angol van és semmi baj nincsen vele
ez hülyeség, nem a francia verziot magyaritoták le....
az ea most vhogy megvan elégedve velünk és vanna magyar fejlesztõkis az ea-nél, vmelyes emberkék a carbont csiinálták, és õk lemagyaritották!
ed nem a frandica verziorol, mert az eredeti az english ver volt, a francia azmeg kidobták oda

magyar nyelvû verzióval játszol? úgy hallottam hogy csak az csinál ilyet, mert az eredeti francia verziót magyarították le...és kompatibilitási problémák miatt fagy le/lép ki a game...én angollal játszok és semmi problémám sincs.
Sziasztok! nekem olyan problémám van (és másnak is) hogy ha pl szponzorneveket akarok a kocsira tenni, akkor csak a bal oldalára tehetem, a másikra nem. vagy ha mégis, akkor hogyan lehet? aki tud segítsen legyenszives. köszönöm elõre is.
InfectedMann
21% -nél találok már ilyen csákót? 😄

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

Prince of Máté
LOL tetszett ez a fogalmazás😄

CaviaR
Alkalmaznod kell a megfelelõ embert, h tudd ezeket modosítani. Leírásukban van ki mihez ért.

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

InfectedMann
Hello.
Valami nem stimmel nálam ezzel az Autoscuplt dologgal.
Mikor kiválasztok vmi Unlock -olt dolgok akkor Zone 1 - Zone 2 stb. részek mindig szürke színûek és hiába nyomom a jobb - bal kurzort semmi sem történi.
Illusztárció:

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

© Zsolt01
2006. dec. 18. 10:22 - #21288 -
Mi a különbség ha egy kocsit csak nyorsulásra vagy csak végsebességre tuningolok a fejlesztésekben?? Mert a kocsi adatai egy csöppet sem térnek el sem végsebességben sem gyorsulásban sem úttartásban. Feltuningoltam ugyanazt az autót mind a kétféle képpen és tök egyforma volt.
birro
de naon fontos lenne !!!!!!! hogy kell feltenni az 1.3 as patchet?????????
ha tudja vki írjon!!! fel is vehet msn re ! [email protected] ide ne írj üzenetet!

birro
egyszerû a megoldás : tölds le egy másik verziót

janos666
Tehát akkor ennek semmi köze ahhoz hogy a HKZonda verzióm van meg? (de nem crackeltem hanem mountolva hagytam a képfilet) Hiába szedek le másikat? Vagy attól sem lehet hogy a registryben átütöttem magyarra a játékot?
birro
hello
az a gondom h mikor felteszem az 1.3 as patch-et kijön egy fekete ablak villan egyet és kijön egy szöveges dokumentum aminek az a neve: regini mit csináljak ezzel?
elõre is kösz a segítséget

constantin
Csak Neuville-t nem engedi kirugni mert nála kilép.Mást viszont kirúghatsz.

A menyországban jobb a klíma,de a pokolban több az ismerős.