Need For Speed: Carbon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hy all minden bonuszkártyát megcsináltam és 100% os de nincs meg a bmw m3 gtr az miert van? pls help
Msi K8n-SLI | Amd Athlon 64bit 3000+ (S939)| Geforce 6600 GT Eagle | 1gb Samsung ram | 280GB hdd Maxtor |
Hát az utolso városba oldja fel, de térképen megnézel egy versenyt akkor kiirja hogy mit olda fel. Ugy megtod szerezni könyedén.
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Régebbi eclipse nincs karriermódban( bár ha nagyon kell a FAQ-ban találsz egy trainert amivel be lehet varázsolni), a Skyline-t pedig valamikor a végén, amikor Darius területeit foglalod el...
][ ВАЗ ][
Én is egy kis segítséget kérek. Sajnos nem akkar a játék directx hiba miatt feltelepülni. Próbáltam már a saját direct x feltelepítését, majd máshonnan leszedetet is, de egyikkel sem akkar feltelepülni. Ha valaki tudja a megoldást akkor segítsen. Egyébként más játékkal nincs probléma és vírust sem találtam a gépen.<#szomoru1>#szomoru1><#rinya>#rinya>
PLS HELP
a játékkal jáccok és a játék közben lefagy a game node ez nem is baj csak hogy utána reset és a vindóz az indítás után egy olyan 15-20 másodperc után lefagy és nem csak csökentett módban megy a vindóz de ott nem tok csinálni semmit és csak vindóz reinstall maratt megoldásnak a a gaméval ujra jáccom és ujra lefagy és... szóval nem tom mi lehet a probléma valaki PLS HELP
a játékkal jáccok és a játék közben lefagy a game node ez nem is baj csak hogy utána reset és a vindóz az indítás után egy olyan 15-20 másodperc után lefagy és nem csak csökentett módban megy a vindóz de ott nem tok csinálni semmit és csak vindóz reinstall maratt megoldásnak a a gaméval ujra jáccom és ujra lefagy és... szóval nem tom mi lehet a probléma valaki PLS HELP
- #21288 - Ha eszerint csinálod, akkor 1.3 is fog kiírni majd.
ha kész a karrier mód utána hogy kereshetek sok pénzt a szabad kóborlás kihívás és a verseny újrajátszásokon kívül?????
A kedvedért érthetõbben:
Ha valakinek egyes versenypályák adott pontjain lefagy/kilép a játék arra a következõ a megoldás:
Miután kifagyott megkeresed azt a mappát ahova a játékot telepítetted, majd azon belül átnevezed valami hülyeségre a MUVIES mappát (pl. "MUVIES X"-re). Elindítod a játékot és lenyomod azt a meccset ami unásig próbálgatva is mindíg kifagyott (most nem fog). Miután kész a hibás pálya elmented, kilépsz a játékból és visszanevezed a videókat tartalmazó mappádat MUVIES-re. (tehát a "MUVIES X"-te "MUVIES"-re; mert azért érdekesek azok az elõrenderelt átvezetõ videók)
Megjegyzés: Az adott pályarész nem javul meg, tehát ha több meccs is lefagy akkor mindaddig mellõzni kell a videókat (átnevezve kell tartani a MUVIES mappát) míg le nem játszod a fagyogatós meccseket.
Ha valakinek egyes versenypályák adott pontjain lefagy/kilép a játék arra a következõ a megoldás:
Miután kifagyott megkeresed azt a mappát ahova a játékot telepítetted, majd azon belül átnevezed valami hülyeségre a MUVIES mappát (pl. "MUVIES X"-re). Elindítod a játékot és lenyomod azt a meccset ami unásig próbálgatva is mindíg kifagyott (most nem fog). Miután kész a hibás pálya elmented, kilépsz a játékból és visszanevezed a videókat tartalmazó mappádat MUVIES-re. (tehát a "MUVIES X"-te "MUVIES"-re; mert azért érdekesek azok az elõrenderelt átvezetõ videók)
Megjegyzés: Az adott pályarész nem javul meg, tehát ha több meccs is lefagy akkor mindaddig mellõzni kell a videókat (átnevezve kell tartani a MUVIES mappát) míg le nem játszod a fagyogatós meccseket.
Felraktam a magyarositast es minden 10percbe kilep a jatekbol
mit tegyek, van megoldas??
mit tegyek, van megoldas??
TDU:[HUN]dudutech
Baz...Angolul a visszapillantó tükör= rearview mirror és ez nekm onra van pöccintve...de akkor sincs ilyen cuccom (#21553) :S valaki pls help
De szerintem a Carerra is menne min. ennyit, csak kezelésbe kéne vennie egy hozzáértõnek... 😊
][ ВАЗ ][
Parancsolj...csupán annyi a különbség, hogy itt már én is autómatata váltót, és kifogyhatatlan nitrót használltam...
Mégeccer mondom, ez nem Cayman, hanem Porsche 911 Turbo
Mégeccer mondom, ez nem Cayman, hanem Porsche 911 Turbo
][ ВАЗ ][
Hali, van egy problémám a Carbonnal: a legtöbb grafikai beállitás fullon van, a játék abszolút nem szaggat, meg sem akad fut normálisan a gépen, de mostanába az irányitásom kb. 10 mp alatt ér el a játékhoz, és amikor kanyaritani kellene, én nyomom veszettül a gombot, de nem kanyarodik, viszont mikorra valahogy a faloldalán kijutok a kanyarból akkor elkezd kanyarodni. PLS HELP!
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
Szerintem írd le még1x azoknak akiknek szüksége van rá, de most normálisan mert 3 féle mappanevet mondtál.<#whatever>#whatever>
Baszki, ez hihetetlen! Megvan a megoldás a kifagyésokra! Át kell nevezni a muvies mappát, lenyomni a kifagyogató meccset, elmenteni, aztán visszanevezni a muveiest muvesre és vinni tovább a karriert!
Nem tudjatok hogy mi az a vedoverseny, vagyis egy kertyanal van ahol valamilyen defensive versenyt kell a karierben csinalni???
Elkellet minden hujeseget a performancenal allitani maskent nagyon szarul megy, es nincs olyan egyenes ut mint pld az UNDGND2 ahol kod nelkul sokat ertem el, maskent en is trainer nelkul fogtam volna meg
Windows reinstall, játék újratelepítés (sõtt, most másik releasevel, ezúttal is crackeletlenül, de már crackel és letiltott daemon tools 4.08-al is próbáltam) után is ugyanúgy lefagy a legtöbb déli területû verseny 2 különáló profilban is.
Sõtt, mindkét profilba belépve lefagy a játék szabad kóborlásban is ha oda merészkedem ahol verseny közben fagy le. Mit lehet még ezzel csinálni?
Sõtt, mindkét profilba belépve lefagy a játék szabad kóborlásban is ha oda merészkedem ahol verseny közben fagy le. Mit lehet még ezzel csinálni?
hát nemtom ,lehet hogy kacsa , de azért nemlenne rosz ha igaz lenne 😊
pl. a Scion , meg a Saturn sztem jó õtlet 😊
pl. a Scion , meg a Saturn sztem jó õtlet 😊
Hi. 2 dolog:
-Hol lehet bekapcsolni a visszapillantótükröt? pontosan plz...
-Hogyan tudom bekapcsolni a tükör üzemmódot mikor tuningolok.
Kösz!
-Hol lehet bekapcsolni a visszapillantótükröt? pontosan plz...
-Hogyan tudom bekapcsolni a tükör üzemmódot mikor tuningolok.
Kösz!
Az miért lehet hogy ha lefut az 1.3-es patch (elég sokáig látni a parancssort és a winyót is piszkálja) akkor utánna továbbra is 1.2 van a jobb felsõ sarokban induláskor? Mégse települ fel vagy ez normális?
- #21288 -
Segítsen már valaki hogy hogy kell fletelepíteni az 1.3 -as patch-et a Carbon -hoz !!!
szép!
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
igen
Hm érdekes,pont hogy a látásom a tökéletes,a színekkel van gond..<#wow3>#wow3>
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Fennvolt a HKZonda verzió és kifagyott minden déli területen fekvõ versenynél mindíg ugyanott lépett ki a játék. Letöröltem és felraktam helyette a Razor1911 verziót (nem crackeltem, mountoltam egy maxi-képfilet 3.08-as Daemontoolsal és sd4hidet is indítottam, bár anélkül is fut a játék...) és mégsem javult a helyzet.
Szóval a lényeg csak annyi hogy nem a HKZonda release a hibás, ne töltsön le másikat is akinek kilépeget. (sõtt, a HKZonda montolható, nem kell külön maxiképfile)
Szóval a lényeg csak annyi hogy nem a HKZonda release a hibás, ne töltsön le másikat is akinek kilépeget. (sõtt, a HKZonda montolható, nem kell külön maxiképfile)