22516
10634785601162328892.gif

FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!

NFS Carbon Garage Topik

Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!

Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!

Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!

• tsupra
    lol
    nekem már cska egy cd kulcs kell amit már meg is találtam
    ha nem műxik akkor szólok
  • Zsolt01
    Nem mondjátok, hogy még most sem megy az 1.3 -mas javítás !
  • tsupra
    uhh nekem vmi Cd-kulcsot kér a játék:S
  • tsupra
    télleg mennyit kell leszedni a mirror ból vagy mi az ?
    elég az első?:D
  • tsupra
    birro te eltévedtél egy picit
  • tsupra
    kössz már

• birro
    és utána nekem kijön egy lap aminek az alján vmi click van írva arra kell menni? utána kijön h mirrors 1 meg stb ott is rákattintiok az egyikre akkor kijön a főoldal
    :(
  • Zsolt01
    Katt ide Need for Speed: Carbon (Collector's Edition) v1.3 [MULTI] No-DVD/Fixed EXE és a (kék téglalapra katt -> ez a letöltés) File Archive [2.6 MB]
  • birro
    és h kell letölteni azt a %20No-DVD/Fixed%20EXE]Need for Speed: Carbon (Collector's Edition) v1.3 [MULTI] No-DVD/Fixed EXE ezt?
    mer én nem tudom
  • Zsolt01
    "reg. után" !

Hát most direkt kipróbáltam, elindúl a letöltés reg. nélkül.
  • tsupra
    a gamershell honlapján mennyit kell várni a reg. után hogy szedhessem ?
  • tsupra
    hálás köszönet
    már neki is kezdek
    még 1x köcce
  • Zsolt01
    Hát igen egyáltalán nincs olyan ismerősöm akinek meglenne eredetibe.
    Ugyhogy !
  • akyyy
    köszi, ezt már olvastam vhol, de nem sok ismerősöm van akinek meglenne eredetiben:D
  • Zsolt01
    Ez engem is érdekelne !

(Hallottam egy megoldásról, privát küldöm.)
  • Zsolt01
    Ezt 1.3patch letöltve ez lessz: nfsc_patch1.3_uk aminek a tartalma:
    - GamersHell.url
    - GH3D.txt
    - nfsc_patch1.3_uk.exe

Na ezeket mind behelyezni a Need for Speed Carbon könyvtárba és ott elindítani a nfsc_patch1.3_uk.exe -t
    Utána a letöltött %20No-DVD/Fixed%20EXE]Need for Speed: Carbon (Collector's Edition) v1.3 [MULTI] No-DVD/Fixed EXE-t be a Need for Speed Carbon könyvtárba.
    -
  • akyyy
    hmm, tört verzió megy neten?:O
  • Zsolt01
    Tehát 1.3 -as javítás:

[URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1157121933&order=reverse&index=1]NFS : Carbon Garage[/URL]-be Megkeresni:
    - a #1874 hozzászólást és letölteni ott a 1.3patch
    - a #1875 hozzászólást és letölteni ott a %20No-DVD/Fixed%20EXE]Need for Speed: Carbon (Collector's Edition) v1.3 [MULTI] No-DVD/Fixed EXE
  • erieskrisz
    bocsi az off olgatasert csak azt meg elfelejtettem megkerdezni ha 1x feloldom az osszes autot utana is ell kell inditani minden jatekinditasnal a trainert
  • tsupra
    vki vehetne annyi fáradtságot hogy 5 perc alatt levésné hogy ő hogyan csinálta meg
    ..............mert tuti nagy flesh az online carbon
  • erieskrisz
    sziasztok ezzel az 1.3 patchel en se tudok mit kezdeni valaki help plz es hiaba olvasok mar regeltol nem talalom a valaszt sehol vagy vak vagyok???????
  • tsupra
    hello mindenki
    kikészít ez online szar egyszerűen 2 órája nem tudok semmit tenni vele .
    Legyen vki oly kedves hogy elmagyarázza nekem hogy mit kell csinálnom
    szal.........leszedtem ez 1.3 patch-t és ilyen dos-os szar megjelenik aztán "telepítés"(?) után meg létre hoz egy 2 KB-os "regini" txt-t.

és Zsolt01 hsz-eihez is visszamentem

lehet hogy hülye vagyok?!!
  • erieskrisz
    kosszike a valaszt idokozben rajotem pont azert jottem vissza a forumra hogy megoldodot a problema de azert kossz a valaszt
  • akyyy
    általába trainert elindítod, és utánna a játékot. és ami le van írvaa traninerben hog yf1 nitro f2 végtelen időlassítás, megnyomod játékközben, és be van kapcsolva.
  • erieskrisz
    hu nah beleolvastam a faq ba es rajottem hogy le van irva a valasz a kerdesemre csak azt nem ertem ha fut a jatek kozben hogy tudom a trainert elinditani sajna nem vagom az angolt ha valaki tud segitsen kosszike
  • erieskrisz
    helloka mindenkinek volna meg 1 kerdesem ell lehet kezdeni a karriert pl 1 mitsu lancer evo val van ojan kod hogy ne csak az alap autokal tudjon kezdeni az ember ezt akkora hulyesegnek tartom hogy csak alap autokal lehet kezdeni a carier modot miert nem lehet megvenni akarmejik autot ez marhara idegesit ha 50 x kezdek el jatszani mindig csak 3 autobol lehet valasztani ez fa.... sag miert nem lehet egy jatekot ugy megcsinalni hogy akarmejik autot meg lehesen venni es a jatekban ha pl egy corvettem van hat az ellenfelek is ijen eros autoval menjenek mar mint ugy ertem ha kezdeskor meg lehetne venni 1 corvettet
  • 22Barna22
    bemutatja az autókat és...öhh nem is tudom :D azt tudom hogy van benne egy bemutatás...
  • akyyy
    Olvasd el a bannert, benne van a válasz!
  • erieskrisz
    hello mindenkinek nem tudja valaki velletlenul hogy a carbonhoz van 1 collectors edition bonusdisk nevu dvd az mire jo mire lehet hasznalni valaszotokat ellore is kosszike
  • RatBaG #21727
    a plymouth road runnert hogy a P-be lehet unlockolni?
  • elekati
    azért szerintem mer azok bonus kocsik és azokat nemnagyon lehet tuninglolni!
  • Tes Parker
    Csövi Srácok!Az lenne a kérdésem,hogy az összes autó megvan,de pl. a Chevrolet Camaro Conceptre nem lehet spilerezést rakni,csak szársnat meg felnit meg tető légbeömlőt.Ez miért van?Előre is köszi a választ.
  • elekati
    bocsi 10mp-enként
  • elekati
    Őszintén!én jobben élveztem a demo-t mill a full-t!:D
    sokkal feldobottabb volt mindenki 10m-enként irtak h' valaki nyomta már-e.....
  • Dj Xyberpunk
    Bnőmnek eredeti Most Wanted játéka/kódja van, amit nem használ persze :-) Megérne valakinek valamennyit? :)
  • leipsig
    3
  • Prince of Máté
    2 ezer?
  • leipsig
    csak a kód nem eladó nem bontom meg...
    de nagyon olcsón adom!
  • akyyy
    [spoiler]hacask a kód kell, mit kérsz érte?:PPPPPP iwiw meghívó?:P
  • leipsig
    van egy eladó eredeti full original carbon om!
    valakinek kell? várom az ajánlatokat privátba!
    nem adom drágán