Need For Speed: Carbon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Miért van a Coca-Colás napocskán napszemüveg?Mi süt a szemébe??
Nekem a MW (többek közt) ezért nem tetszett.
BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever
rentgeteg szpem -.-
sok újreg..
-fav
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
egyesek ugy csinálnak mintha az életük mulna azon h ma kijön-e vagy nem...
szánalmas
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever
Most akkor télleg mikor jön ki? mer már mindenki annyi mindent mondodt h nem vágom
minyá nyitnak a boltok😄
ha kiadják,estefele lesz belõle vmi,adddig mek mocizni😄😄
aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter
#11398 köszi, úgy emléxem régebben vmelyik UG-nál vol ilyen, azt hittem összefügg a megjelenések dátumával is...
MSI G31M2FD V2 | C2D E4500 2,2GHz | 2x1GB Kingston DDR2 800MHz KIT | Galaxy GeForce 9600GT 512MB OC Xtreme Tuner | 320GB SATA2 HDD | FSP SAGA+ 450W Passive PFC | Hauppauge WinTV-HVR 1300 MCE
<#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
Miért van a Coca-Colás napocskán napszemüveg?Mi süt a szemébe??
az amcsi és európai változat között lesz különbség? pl más kocsik stb.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
ja meg az lenne a kérdésem, hogy ti mikor változtatjátok az út tükrözõdésének minõségét, nektek változik valami?
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
Lenne 1 kérdésem a www.majomparade.com-ra van valaki regelve.
mert felnéznék az oldalra hogy mi található fenn csak nem tom megem regelni.
Aki regelve van az dobjon 1 privit a felhasználónévvel és jelszóval PLEASE PLEASE
The PC version is already out in Asia, as I mentioned. The official release date for Europe is still November 2nd for all countries except Germany and the Netherlands, where it'll be released on November 9th. So if we're to expect the game to hit the web soon, it'll be either straight from Asia or the US.
Akkor most kijött Ázsiában?
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...