Need For Speed: Carbon

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

peti193
Hát nekem a MW azért tetszet mert napal lehetet zuzni a gépekel!

Miért van a Coca-Colás napocskán napszemüveg?Mi süt a szemébe??

Szerintem is sokkal jobb éjszaka versenyezni mint reggel!
Nekem a MW (többek közt) ezért nem tetszett.
fireball
elszabadult a pokol😄

aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter

DJ Skyline
egyetértek!

MaverickSXT
brutal nem?LOL tiszta chat oldal lett

Attila56
Titeket zavar hogy éjszakai versenyek vannak?Engem nem igazán,mert megértem hogy este szoktak lenni illegális versenyek,és mégis elég sok embert zavr hogy mindig éjszaka van.Az MW-ben az volt a gagyi hogy gyorsan váltakozott a napszak,meg az idõjárási viszonyok jók voltak azért 😊

BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever

DJ Skyline
ami Németországra vonatkozik

szegény Slicknek mit kell átélnie..
rentgeteg szpem -.-
sok újreg..

-fav

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Ja mire kimegy amcsiba meg visszajön addigra én kijátszom 2-szer<#bee1>
majd egyszer
reeedman
sztem oly mindegy h ma vagy holnap jön ki ugy se marad le róla senki....
egyesek ugy csinálnak mintha az életük mulna azon h ma kijön-e vagy nem...
szánalmas

doxadmin
valahol meg nov 9. pl az sg.n is olvastam az utóbbi dátumot

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

ok jó lesz.játékról ennyit. MIKOR JÖN?<#mf2><#idiota><#idiota>

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

doxadmin
Kénytelenek vagyounk várni, aki nem akar az ugorjon át az amcsikhoz, és hozzon egyet magának, de mielõtt játszana vele tegye föl nekünk is!!!!

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

Attila56
Nah gyerekek szerintem haggyuk ezt a megjelenéses dolgot.Valamelyik nap kijön aztán kész.Beszélgessünk a játékról,háha úgy gyorsabban elmegy az idõ <#idiota>

BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever

DJ Skyline
ma vagy holnap! hol okt 31 van írva, hol meg nov 1

fúj Félkrajcár
Jó tudom bocs!

Most akkor télleg mikor jön ki? mer már mindenki annyi mindent mondodt h nem vágom

fireball
nah akk ma adják ki amcsiba vagy nem?
minyá nyitnak a boltok😄
ha kiadják,estefele lesz belõle vmi,adddig mek mocizni😄😄

aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter

Attila56
Brazil........te mekkora egy láma vagy 😄 😄 😄 😄.Killer értem...csak olyan furcsa volt 😄 Azt hittem ide jöttél basztatni embereket 😄 😄 😄 😄 Mint ahogy sok értelmes ember ejön ide és elkezd pofázni meg stb......Nah azokat nem birom.Nah mind1,ne térjünk el a Carbon témától.Most akkor Nov. 1.-jén jön ki USA-ban? 😞 😞 😞 De már mindenki keveri a szart...ez a legrosszabb,és így nehéz eligazodni!

GoKu x
<#wow1> ez mekkora hue, szegény<#nyes><#nyes><#nyes><#nevetes2>

fúj Félkrajcár
ezt pont te mondod...

peti193
hol ollvastad????

úgy se lehet még sehonnan leszedni a teljest!értelmetlenség most itt egymástól kérdezhetni hogy "hol van már fent?" !le kéne egy kicsit nyugodni

Rage47
nekem irtad? mert akkor Te nem láttad a faq-t

#11398 köszi, úgy emléxem régebben vmelyik UG-nál vol ilyen, azt hittem összefügg a megjelenések dátumával is...
<#nevetes2><#nevetes1><#hehe>

MSI G31M2FD V2 | C2D E4500 2,2GHz | 2x1GB Kingston DDR2 800MHz KIT | Galaxy GeForce 9600GT 512MB OC Xtreme Tuner | 320GB SATA2 HDD | FSP SAGA+ 450W Passive PFC | Hauppauge WinTV-HVR 1300 MCE

jakewyler
<#nyes>

fúj Félkrajcár
Bocs mindenkitõl !

fúj Félkrajcár
idegesít a sok hülye aki megkérdezi h mikor jön ki? honnan lehet tölteni? meg ezek, és most valakin le kellett vezetni a feszültséget 😊

Truck Driver001
Gratulálok.A kúltura feltámadt.

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

passz ezt én sem tudom csak annyit hogy a collector edition és a sima tér el egymástól de szerintem ezt te is tudod !!!!!
<#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes>
Attila56
KILLER....neked mi a bajod ilyenkor? 😄(normálisan kérdezem,úgyhogy lécci normális választ is adj rá 😄)

peti193
láttom ellszabadultak az érzelmek😄 mirrõl maradtam le😊

Attila56
Talán megkéne nézned a FAQ-t és kiderülne 😄

DJ Skyline
nincs ilyen tudtommal, hogy amcsi és eu változat

Rage47
én a témával kapcsolatban irok, arra miért nem válaszoltok?
az amcsi és európai változat között lesz különbség? pl más kocsik stb.
igen neked irtam
LasDen
lehet hülye kérdés, de van/lesz különbség az EUs és USA verziók között???

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Emberek itt több üzenet megy 1 perc alatt mint a chat.hu-n<#idiota> és még meg sem jelent a játék<#ejnye1>
amazon.com-on pl aztirják már hogy In Stock asszem..

Attila56
Oehler1985 azt nekem írtad hogy megnézted az oldalt? 😄

AtiRadish
Amúgy meg sztem is az utóbbi idõben kicsit lassult az nforce, de tök mindegy mert ha "kiadják" akkor kinnt lesz ott is 1-2 órán belül, de akkor is mi van?? A nagyobb warezos oldalakra is plussz 1-2 óra amíg feltöltik normálisan. Btw remélem ma vagy holnap kijön mert van regem a doxra<#beka3>

rohadt érdekes és témához állatira nem köthetõ dolgokat tudsz mondani úgyhogy leléphetnél már amúgy szerintem is ki kelll bírni még 1 naopot hülye idõeltolódás

jakewyler
Egyként tud mutatni nekem vki egy boltot ahol az van ott h okt.31-tõl kapható??(USA)

Nekem van olyan érzésem hogy mi ezzel ma már nem fogunk játszani majd csak holnap :S De mind1 szünet van 😄

Apus
gondolom tömegével kapod az acc-okat mindenkitõl 😄

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

DJ Skyline
ezek szerint! bár ez megint csak egy mende monda eddig!

Tomsteel
engem egy dolog zavar a carbon demójában....az, hogy kicsit sötét van a garázsban<#idiota>

ja meg az lenne a kérdésem, hogy ti mikor változtatjátok az út tükrözõdésének minõségét, nektek változik valami?

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

igazad van

én megnéztem csak november 1-én indul újra az oldal.
Lenne 1 kérdésem a www.majomparade.com-ra van valaki regelve.
mert felnéznék az oldalra hogy mi található fenn csak nem tom megem regelni.

Aki regelve van az dobjon 1 privit a felhasználónévvel és jelszóval PLEASE PLEASE
kuci06
Nforce fórumán valaki ezt írta:
The PC version is already out in Asia, as I mentioned. The official release date for Europe is still November 2nd for all countries except Germany and the Netherlands, where it'll be released on November 9th. So if we're to expect the game to hit the web soon, it'll be either straight from Asia or the US.

Akkor most kijött Ázsiában?

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...