Need For Speed: Carbon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Miért van a Coca-Colás napocskán napszemüveg?Mi süt a szemébe??
azóta már nem kérek..
MW..és most már a carbon is felejtõs gém..
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
kérdezte valaki?? FAQ tudod miii?, FÁÁÁKKK NEKEEED!! ÁÁH TE ANNYIRA ÁÁH
Codegen 6099/Chieftec 410W/Asus M2N-E/AMD Athlon64 X2 3600+/Scythe Ninja+/1GB Kingmax 667MHz/Asus 8600GT/Asus DRW-1814BLT 200GB winchester
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Így van szórol szóra leírva.
BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever
éstudod is mi lessz a címe az új nfsnek??
níd fór spíd aluminium, nitro?
vagy ezt még nem mondta el neked?
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Az azért tetszik hogy ennyi ember várja a carbont! szinte már csak a warez oldalakat nézik, és lesik hogy melyik pillanatban kerül föl rá!
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
vagy fórumon írták...12-13évesek..
BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever
MSI G31M2FD V2 | C2D E4500 2,2GHz | 2x1GB Kingston DDR2 800MHz KIT | Galaxy GeForce 9600GT 512MB OC Xtreme Tuner | 320GB SATA2 HDD | FSP SAGA+ 450W Passive PFC | Hauppauge WinTV-HVR 1300 MCE
van egy csomó...el lehet bogarászni
De tök mind1,csak NFS legyen és lehessen élvezni aztán kész.