Need For Speed: Carbon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Miért van a Coca-Colás napocskán napszemüveg?Mi süt a szemébe??
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
ALien
\"Egy hazugság a fél világot körbeutazza mialatt az igazság még mindig csak a cipőjét húzza fel.\"
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
1. Need For Speed: Carbon
2. KONAMI Soccer kiegészítõk
3. Football Manager
5. Dark Messiah of Might & Magic
6. New world order
7. AUTÓ mánia
8. Gothic 3
9. World of Warcraft
10. Sims 2
Forca Barca
Chaos Anno Domini
pedig ki is öltöztem a nagy nap alkalmából de mostmár mindegy....
nekem ez a november 1.tûnik valószinûnek
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
MSI G31M2FD V2 | C2D E4500 2,2GHz | 2x1GB Kingston DDR2 800MHz KIT | Galaxy GeForce 9600GT 512MB OC Xtreme Tuner | 320GB SATA2 HDD | FSP SAGA+ 450W Passive PFC | Hauppauge WinTV-HVR 1300 MCE
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
1sõ nap 0órájátol 2.nap 24ó-ig "korlátlan"
vagyis annyit töltessz amennyit akarsz azzal a sebességgel amire elõfizettél..
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
le is fagyott az nforce😄
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
már csak letölteni való Carbon kéne!!<#nevetes1>#nevetes1>
MSI G31M2FD V2 | C2D E4500 2,2GHz | 2x1GB Kingston DDR2 800MHz KIT | Galaxy GeForce 9600GT 512MB OC Xtreme Tuner | 320GB SATA2 HDD | FSP SAGA+ 450W Passive PFC | Hauppauge WinTV-HVR 1300 MCE
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.