22516
10634785601162328892.gif

FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!

NFS Carbon Garage Topik

Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!

Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!

Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!

• nfs world
    asszem a quick race,bonusz kocsik
  • Fonixxx
    Megszereztem pár Jutalomkártyát!Hol kapom meg a megnyert kocsikat??BMW meg a tűzolto kocsit is megnyertem,de nem adta be!!Hol tudom előhozni??

Kössz
  • fernandez93
    sziasztok.lehet le tölteni kocsikat a carbonhoz,bocs ha volt.előre is köszz
  • nfs world
    nem akarok semijen nfs fan -t megsérteni de nem gondoljátok hogy az MW jobb?
    sztem tul könnyüre csinálták.rászánsz egy napot és végigvitted.
  • liverpool123
    ez ilyen sajna de az tom mondani hogy a könnyen kezelhető autókkal próbálkozz.....
  • berczely
    Nekem nem indul el Vista-n a Carbon!!!!!!!!!Mért??
  • Ackro
    most vagy egy nagy rakás szar ez a játék, vagy az én verzióm valami román kalózverzió, de nekem az utolsó terület előtt olyannyira bekeményített a játék, hogy egyszerűen a nyolcadik helynél jobbat nem tudok menni, egyszer sikerült harmadik helyet elérni kb 10mp-re. újabb autót nem ajánl fel, tuningolni nincs mit, minden rajta van és egyszerűen míg az én motorom épp felpörögne, ezek már a kanyaron túl vannak. vagy ez ilyen? mert akkor uninstall! a játék eleje vicc könnyű innen meg baszott szopás? ki a fasz volt a gameplay programozó? remélem kirugják a gecibe!
  • Prince of Máté
    igen
  • cornellred
    hi! szóval akkor hiába patchelem, csak akkor fogok tudni vele játszani neten, ha meg van eredetiben?
  • elekati
    Basszus!nekem nemlehet a gamma-t unistallálni mert ezt irja ki:

Alkalmazáshiba:
    A "0x100120bd" címen található utasítás a "0x61abd5f6" memóriacímre hivatkozott. A memóriaterületen nem végezhető el a következő hadművelet: written".

• PythonI
    valaki a #21774-re valamit tudna mondani?
  • akyyy
    küldtem PM-et, mert ez van a bannerban.
  • bad boy 2
    jó kösz erre most én is rá jöttem akkor küld el légyszi hogy csináljam én sajna amatör vagyok-e téren köszi elöre is.
  • Prince of Máté
    lol ez tetszett:DD
    Crack-elni kell
  • bad boy 2
    helosztok lenne egy problémám sos kellene mit csináljak ha ezt irja játék inditásakor hogy kérem helyeze be a cd-t pedik bent van a meg hajtoban de semit nem csinál.
    lécci segitsetek köszi elöre is.
  • Ichibu
    Köszönöm az infót.

Ki próbáljuk minél hamarabb.
  • akyyy
    küldték PM-bewn de neten si rajta van, hátha segít, ha igen, örülnék, ha engem is meg tudna hívni igy a haverod:D

" Azt tudjátok hogy nem eredetivel is megy a játék online?

info: http://piaa.atw.hu
    (fórum)

1. A társaságba valakinek kell egy origi kóddal regisztrált account, amivel tud játékot indítani, és meghívni játékosokat.
    (ő lesz a szerver)
    a. A szerver felveszi a csatlakozni kívánó játékosokat a „Friends” (barát) listájára,
    b. indít egy unranked meccset a „Custom match”-en belül,
    c. és a messengeren keresztül (M gomb), meghívja a játékosokat. (akinek eredetije van, gondolom, annak nem kell leírni,
    hogy hogy tud másokat meghívni)
    2. A csatlakozni kívánó játékosnak 1.2-es verzióval kell rendelkeznie (ha véletlenül feltette valaki az 1.3-at, akkor
    elvileg az eredetileg letöltött játékból az nfsc.exe bemásolásával megint 1.2 lesz), mert azzal még fel tud csatlakozni az
    eredményeket megnézni.
    a. Az 1.2-vel rendelkező csatlakozni kívánó játékos bejelentkezik (Custom match, statistics/leaderboard, vagy
    options/online-ba, stb.),
    b. utána bárhol tartózkodhat, az „M” megnyomásával behozhatja az EA messengert.
    c. A messengerben elfogadja a meghívást, (a név mellett kis körben kockás zászló jelenik meg; arra a névre ráállás, enter;
    a megjelenő menüben invitation –vagy valami hasonló-; és accept)
    d. utána az első megszakadásig nyugodtan lehet játszani.

Egyszerre 1+7 játékos játszhat, vagy akár a szerver több játékot is indíthat, mivel a bent lévők már megint tudnak másokat
    meghívni , és a szervernek nem kell bent maradni a játékban meghívás után.

Mivel az 1.2 és az EA is elég instabil, megszakadás esetén a szervernek megint össze kell szedni az egész társaságot, de ha
    valaki bent marad, akkor az be tudja hívni a leszakadókat.

Azt is meg lehet próbálni, hogy a messengeren keresztül egy ismeretlent kérsz meg behívásra (ha nincs fent játékban lévő
    barát), de hogy elolvass-e, vagy behív-e a játékba az már kétséges. Minden esetre több az esélye hogy játszani fogsz tudni
    online, mintha meg se próbáltad volna.

A módszernek van ugyan pár gyenge pontja, de amíg nincs jobb addig is működik, és remélem sikerül segíteni pár NFS
    rajongónak kellemes perceket szerezni.

Jó játékot! "
  • Ichibu
    Van ismim, valami onlinemenüpontról beszélt.

Olyanom nekem nincs.
  • birka1001
    ááá ém láttam lejött na mondom zsíír beütem délelött ementem ebédelni délután 6-ra full minden jutalom kárty stb. szerintem a legjobb nfs. az underground 2 volt!!
  • akyyy
    nekem is kb, de eltartott vagy két hétig. 1 óránál többet általába nem játszok egymás után...
  • birka1001
    mennyi idő alatt vittétek ki?
    nekem kb:9-10-óra
  • akyyy
    vedd meg eredetiben, kapsz hozzá kézikönyvet, és le van benne írva magyarul:)

másképpen nem tudsz, csak ha eredeti, ahoz meg ugye adnak...

de az is jó ha van egy ismid, akinek megvan szintén eredetibe, mert el is tudja mondani hogyan kell játszani, meg van rá módszer úgy.

Persze, ha megvan eredetiben, és nem tudtál rájönni, akkor sorry, segítek PMben:D:P
  • PythonI
    Hy! Volna egy olyan problémám, hogy elkezdtem a játékot RX8-al, enyém lett az első városrész (a zöldkocsis japán csávó kocsija is), aztán megvettem egy Eclipse-t nyertem még néhány versenyt vele és nem tudom tuningolni motorilag. Megtudja mondni valaki nekem, hogy ez miért van? Előre is thx.
  • Ichibu
    Hogyan kell onlinen játszani?
  • Hassan B
    Uhh...nem is tudom...talán kicsit kőkorszaki a vga-d?
  • Zsolt01
    Mindha az MX -eket nem támogatná a Carbon.

De ha tévedek, javítson ki valaki !
  • zsoleszq
    Valaki megtudja mondani mirt van az hogy a need for speed most wanted

megy a gépemen hibátlanul,(VGA Nvidia MX 440) a CARBON meg nem akar

elindulni exe hibát ír

inditásnál. MIÉRT?? köszi előre is
  • erieskrisz

sziasztok valaki akinek van 1 kis turelme fel venne msn re es el tudna magyarazni hogy hogyn kell a fraspotot hasznalni hogy carbonbol tudjak kepeket leszedni kosszike msn cim [email protected]
  • tsupra
    köszi a felvilágosítást
    valózsínű hogy beszerzem az eredetit
  • akyyy
    ahoz ugye hogy netne játsz, meg kell venni boltba, és ott van akézikönyv hátulján, vagyis senki se fogja cask ugy odaadni a kódját neked, mert ő fizetett 10ezer forintokat, és akkro csk úgy adja neked oda ingyen?:D:D:D

a csöveseknek se hiszem hgoy sokn adnak 100 ftot -.-

a másik, meg mikro telepítetted a játékot, akkor is be kellet írni a kódot.

de hiába fogod beirni nem fogadja majd el.

csak 1 féleképpen lehet carbonnal neten játszani, de ahoz kell eredeti mindenképp egy isminek, aki meg tud hivni, többet én sem tudok mondani, mert nem tudtam kipróbálni, akár az is lehet h kamu, de lehet hogy nem, nem tudni.
  • tsupra
    nem találtam :(
    ha meg balfék-nek tartasz hát gondolj amit akarsz
  • Prince of Máté
    1. Itt nem szokása káromkodás
    2. Google a barátod
    3. Keresés a témában c. kereső a legjobb barátod

• tsupra
    mé mi a fasz bajod van?
    ha egyszerűen nem vágom a témát ! :@
    azért kérdezem meg mert nem tudom ; vagy mit kellene csinálnom?
  • Prince of Máté
    lol ez a tsupra gyerek kiborít
    újreg powaa
  • tsupra
    hát ha van akkor adhatnál egyet mert én nem találtam ! :S
    :(
  • akyyy
    neten van egy csomó nézz szét
  • leipsig
    eladó !
    eredeti,új,bontatlan nfs carbon, nagyon nagyon olcsón
    5 ezer ft/db
  • erieskrisz
    sziasztok kene 1 kis segitseg letolttotem a carbonhoz a trainert hogy unlockolni tudjam az osszes kocsit csak az a baj ezzel a dologal miutanelmentem es megvettem az autokat amiket szeretem volna es visszaternek a karier modhoz meghal a game van errew valami megoldas jah es a razoros verzio van meg kosszike a valaszt
  • tsupra
    bocsánat a carbon kézikönyv hátoldalán található
  • tsupra
    nah vkit nagyon szépen megkérek hogy adjon nekem egy "a cd hátoldlán lévő regusztrációs kódot"
    már a célegyenesben vok