22516
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
#14925 én meg nem találtam el a pink slip-et Kenji-nél. -
trialboy #14924 nekem egyszer lépet ki tiz perc után exe hibával aztán utána ment rendesen -
Dash #14923 nem tudtok segíteni? undulásnál már kilép:( -
trialboy #14922 igen a versenyed megvan nyereve de a cucokat nem rakhatod bele!!:( -
#14921 Igen, ez nem fog segíteni.
Eddig a legközelebb a megoldáshoz úgy jutottam, hogy az angol registry beállításokat meghagytam, míg a languages mappában a hungarian-t tartalmazó file-okat neveztem át english-re, felülírva azt.
Így vannak videok, s a játékon belül többnyire magyar feliratok vannak.
A menü felében is, kb... -
#14920 vettem egy új kocsit, és látom h nincsenek meg azok a performance cuccok amik az elsö kocsimban -
#14919 miért kéne újból megnyerni? :| nekem legalábbis nemkellet.. ugyanugy folytattam.. azért váltottam autót mert már kevés volt ahhoz az "ellenséghez". -
Dash #14918 nekem hibát ír ki az exe fájlra.. valakinek ilyen gond? -
BIZ0906 #14917 Everest -
#14916 Need.For.Speed.Carbon.HUNGARIAN.Language.Pack-N0S
ezt próbálta valaki? igaz a Need.For.Speed.Carbon.FRENCH-ReVOLVeR-hez való, dehát ha át lenne nevezve az a 3 file...
vagy ezt tesztelgetted rage? -
vibo #14915 bocs nem ide illő tma de csak itt van pörgés.
hogy tudom megnézni milyen alaplap van a gépembe pontosan?
kösz -
BIZ0906 #14914 az oldal is megy -
#14913 van ilyen,idövel megszokod:D -
#14912 ez igaz, én is gondoltam erre, csak mégis nagyon fura megszokni:)) -
#14911 hát de fele effektet nem jeleníti meg a kareszod =/
egyébként, ha a registryben írkáljátok át a registry-értékeket, akkor hogy értitek, hogy nem lesznek videók?
hogy egyáltalán, semmi átvezető videó, vagy csak a játék elején? :D -
#14910 mért a valoságban is így van ha spoilerezni akarod a verád és mondjuk fel van és ugy döntesz ujat veszel akkor a régiröl a spoilereket nem tudod rárakni!ugyhogy sztem jó dolog -
#14909 milyen videó nincs? -
trialboy #14908 de ez engem is idegesit -
#14907 nem szivatás az, h mindent újból meg kell nyerni, ha új kocsit veszel?:S -
#14906 Pár észrevétel a játékkal kapcsolatban:
A gépigény szerintem nem lett nagyobb mint a Most Wanted-nek, sőt nálam bármilyen meglepő jobban fut mint a MW. 1024x768-as felbontásban, kocsi, pálya részletesség maxon, antisztrópikus szűrés (igaz élsimitás nélkül) és nem szaggat, pedig csak 512 MB-ramom van és egy nagyongyenge Ati 9200 SE!
A grafika nagyon király lett, a demó nem volt mérvadó...
-
#14905 nem crc-s? vagy az oldal megy? -
BIZ0906 #14904 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!megy a dox-os -
#14903 KÖSZI -
sftomee #14902 nem ezt azok mondjak akik nem lustak angolt tanulni :P -
BIZ0906 #14901 Ami nem megy nem kell erőltetni -
#14900 English US és en_us -
#14899 ez nem kalandjáték minek magyarositani? -
#14898 Eredeti sorok hogy szólnak a Registryben? Nekem sincsenek videók, aztán leszarom én a magyar feliratot... -
#14897 Ezt azok mondják akik belenyugszanak a dologba és nem azok akik keresik a megoldást a problémára :) -
BIZ0906 #14896 Nem kell magyarral szenvedni, tanuld csak az angolt. -
#14895 Jelentem nálam is jelentkezik a hiba a razoros verzióba nincs video ha magyarosítom :) -
#14894 iggeeeen jeee!! végre megint ízlésficamos tuning dömping lesz pff:D -
#14893 Épített pályán a drift viszont nagyon xar.
Ha gyorsan mész be egy kanyarba akkor nem csúszik ki hanem tapad mint ha sínen menne szörnyű.
És brutálisan begyorsul a játék ha úgy 140-150 körül esel be a kanyarba épített pályás driftnél. -
#14892 Plz az autóitokat a Garage topikba linkeljétek, direkt arra van! -
#14891 miért hibás?van crack hozzá -
sonka18 #14890 Fakkba a francia verzsön exe hibás nállam! Mit csináljak vele???(Gondolom tőcsem le a razorost ugye?) :D -
#14889 a Mazda kurva jól néz ki!!! -
#14888 a demoba se kanyarodott nagyon a lambo -
amdopteron #14887 hát én nem tom mindenki fikáza pedig sztem igazán jo, sztem ez nagyon jo kis játszo.Akárki akármit mond. -
#14886 áh, isten király :D
most szórakozom és probálgatom az autokat.. egy labogini-t probáltam.. deee ááhh.. nem tud kanyarodni...