22516
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
#14965 nekem is kilépeget... miért csinálja? denekem nem adott pontnál, hanem amikor kedve tartja...Lehet a francia verzsön hibája? -
#14964 Ahah.. most már nekem is kilépked. Először akkor lépett ki amikor "samson"-t (asszem ez a neve...) be akartam venni tagnak, de ehez ki kellett rugnom valakit. paff asztal..
utána kezdhettem előről a boss meccseket, jön a samu és megint paff lefagy. ezután hagytam a francba, úgy se sokat adok a tagokra, de most meg csak úgy gondolt egyet és megint lefagyott. :\ -
#14963 Lehet Onlineon játszami vagy IP-hez csatlakozni? -
#14962 megtenném, megmondod hogy hogy kell? és hogy hol találom meg registryn belül -
MiB #14961 Van különbség a magyar és a magyarosított verzió között, mert ha nem akkor inkább érdemesebb collectors editiont leszedni és azt magyarosítani??? -
#14960 pont most tettem fel, tessék:
Pr0t.St0p v.1.0 -
Laceeka213 #14959 adsz linket ehez ? Pr0t.st0p -
Laceeka213 #14958 én ebből semmit nem értek :D -
#14957 vagy pedig
Pr0t.st0p-pal is működik elvileg...hide, és kész :)
bár fel lett téve a mostmár tegnapi SPTD 1.35-ös driver, szóval lehet az is szerepet járszik benne...
szal Pr0t.st0p + image bemountolva a legfrissebb DT4-be, és play :)
de majd letesztelem reggel énis így :)
de ez érdekes, hogy eltűnnek a videók...de minden létező videó, minden átvezető, intro eltűnik? ez fura tényleg =/ -
#14956 Ha neked a francia verzió van meg, megtennéd, hogy kiexportálod a registryből a NFS Carbon kulcsot ahogy van, s feltöltöd valahova?
Laceeka213 :
Akkor nektek is ott a maxi image, s nincs szükség crackre.
-
Laceeka213 #14955 az összes exe rossz :( a franciát meg a hkzondát én is tapasztaltam havernak meg razor van és nála is kilép :( -
Dash #14954 ezzel sem megy:( -
#14953 A francia verzióval működik, a Razor verzióval viszont nem. -
#14952 Még egy megoldás van:
Töltsd le ezt.
Csomagold ki, ez egy maxi image, olyan, mintha egy teljes DVD lenne, tehát elfoglal vagy 4,5 gigát.
Mountold be Daemon Tools-szal, s Safedisk Hider-rel rejtsd el a program elől a DT-t.
Másold vissza a játék eredeti exe-jét, s indítsd el a programot
Ha újra kilép, akkor a gond nálad van.
maxi image -
#14951 eltünteti? Melyik? Az az exe ami csak két gombból áll, az megy, nem tünteti el
Nekem a francia verzsön van meg, halál megszoktam a karattyolásukat:D Abba megmaradnak a videók, pedig a file átnevezéssel is megcsináltam, meg azzal az exevel is... Szvsz a magyar televan fordítási bakikkal:D -
#14950 Nem a magyarosítással van a probléma, az mindenkinek megy
Inkább azzal, hogy elünteti a videokat.
Akiknek kifagy a játék a Razor-ös töréssel, itt a HKZonda törése:
crack -
Dash #14949 ezzel még hibaüzenetet sem ír ki csak kilép:( ( de azért köszönöm zépen) -
#14948 ecsém a sok láma, ennyit nem tudtok angolul? Most nem azért, ennyit meglehetett volna már tanulni, akár a k*rva játékokból is... Mellesleg full egyszerű magyarosítani, akár azzal ami belett linkelve proggy, akár a többi megoldással, érdekes nekem simán megy...
Amúgy véleményem, úgy 40%nál:
Szerintem a játék sokkal jobb mint amit a demó alapján várt az ember. Most Wantedet agyba-főbe veri, bár egy napszak változást belerakhattak volna, mert kissé monoton a játék színvilága. Tetszik h az autosculpt mellett vannak aftermarket cuccok is, tehát valós felnik, bodykitek mint az mwbe. A vynileket rohadtsokféleképpen lehet variálni, lehet ismét többrétegek rárakni a kocsira(nem próbáltam mennyi a max). A flip-flop színek nem annyira jönnek be, nem túl szépek, bár lehet vele kisérletezni.
A segítőkről annyit, h a blockerem 90%ba kiüti az ellenfelet, a felderítő egy csomószór nekivágódik a falnak(XD), a draftolóst meg még nem próbáltam.
Grafika: Hát az aláírásba szerepló gépen esélytelen a high/max graf, van ami mediumon van, de összeségében nem csúnya sztem. Csili-vili az fix, de nem ronda.
A régebbi NFS részekhez viszonyítva fostaliga, de már rég elrugaszkodtunk attól az NFStől(sajnos..) szal ezt kell szeretni. Egy hétnél többet nem adok neki, végigtolom, megcsinálok néhány verdát aztán sztem uninstall... -
#14947 Nos,rákattintasz a language-re, jobb klikk - módosítás, s beírod.
Ennyi. -
#14946 De hogy írjam át?:DDD átnevezés? oszt beírom vagy mi?XDDDDDDDDD -
#14945 http://www.sendspace.com/file/gddcve
Itt egy másik
Nézd meg ezzel. -
Dash #14944 Razor 8,49MB -
#14943 Nem kell program a magyarosításhoz
FAQ-ban le van írva, mit kell átírni a registryben
De nem lesznek a játékban videok utána. -
#14942 Help...leszedtem azt a magyarító progit vagy mit..és amikor kéri az elérési útvonalat akkor azt írja ki hogy ez a regisztrációs kód már használva van mi lehet a baj????????? vagy másképpen nem lehet magyarítani? -
#14941 Melyik cracket használod?
Mi a pontos fileméret? -
Dash #14940 úgy sem megy..:( -
#14939 Próbáld meg win 2000 kompatibilis módba tenni.
Ha van fent Daemon Tools, abban tiltsd le a Safedisk emulációt -
Dash #14938 az nem jó:( -
trialboy #14937 jah ok.na én mentem sok szerencsét annak akinek hibát ir ki majd csak kitalálnak valami orvoslást rá:) -
Laceeka213 #14936 most betettem egy másik cracket azzal nem észlel hibát :) azzal csak simán kilép :D:D pffffffff -
#14935 én tunert kezdtem, mivel a demo-ban az volt a legjobb:)) -
Dash #14934 nekem is:( -
#14933 ah értem:) -
#14932 ez ha nekem szólt, akkor nem, ő az első boss. és nem tudom már újrakezdeni a versenyt, mert elmentette. pedig jó lett volna az a verda. -
trialboy #14931 szerintetek meikben érdemes kezdeni tuner exotic muscle????:P:P
és a tunnerre esküszöm:) -
Laceeka213 #14930 nem tudjátok mi a baj ? "nfsc.exe hibát észlelt ezért leáll"
Légyszi segítsetek !!! -
trialboy #14929 nekm a francia (átnevezett) magyaritással
-
#14928 mert azok a cuccok más fajták.. ott van hogy 1SZINT 2SZINT 3SZINT.. és ha olyan kocsit veszel ami 1SZINT és 1SZINTű kellet az elözőbe akkor ugyanugy belefog menni. -
Dash #14927 nekem még el sem indult:( nekem a razoros verzió van. , neked? -
trialboy #14926 aza az elsö lap nem?:D