22516
10634785601162328892.gif

FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!

NFS Carbon Garage Topik

Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!

Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!

Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!

• ScarY MAN
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    1 kerdes... miert nincs intro a jatek elejen?Razoros van emg es magyaritottam...sry de mig visszaolvasnek az egy ev lenne ...mert itt azert megcsinaltatok a dolgokat...gondolok itt a 1 perc alatt 80 uzenetre meg hasonloak :D :P... szal pls ha tudjatok az okot akkor megkoszonom...
  • Csori
    van valaki akit már cop_gto, v esetleg cop_corvette üldöz ? elértétek már azt a szintet ? v egyáltalán hasonlóképpen megy a dolog mint MW-ben ?
    nekem még nincs + a gém, és tutifix, h nem fogok 3100hsz-t emiatt visszaolvasni. de aki méltat ezzel kapcs 1 válaszra, és van kedve 1 kis tesztelésre is (persze ha már az említett szinten jár) annak adnék 1 linket 1 lomra, amit sztem érdemes kipróbálni :))
  • Seth
    konvertáld át azt a meghajtót, vannak rá különböző progik, de a windows is tudja, paarncssorba beírod hogy : convert D: /fs:ntfs (a meghajtó betüjelét azt te tudod, ez a D: csak példa)
  • lfszgc
    a francia verzió van meg magyar felirattal és így kifejezetten tetszik. szerintem nagyon jól sikerült a francia szinkron másrészt ehhez a style-hoz talán picit jobban is passzol ez a nyelv vagy nemtom. olyan taxis érzésem van. maga a játék egyre jobban tetszik, az EA bőven hozta a szokásosat + a körítés egyre jobb lesz.
  • nokly
    érthetőbben?:D
  • Seth
    FAT-os az a partició,amire ki akarod csomagolni. csak ntfs-re tudod.
  • Looserke
    eddig összességében tetszik a game, bár az k*rvára zavar, hogy a műhelyben nem futja egy normális világításra, mert az OK, hogy ez ejszakai furikázás meg minden, de így lóf*szt sem látok a csilivili verdámból, amikor díszítgetem...
  • bacow
    Tudja valaki hogy hol van a térképen az a bolt ahol kocsikat lehet venni?
  • nokly
    lenne egy hülye kérdésem: azt irja ki a total commander hogy ha kicsomagolom a letöltött carbon filékat akkor nagyobb lesz mint 2 gb és nem tudja olvasni nektek nem irt ki ilyet??
  • PLATINO
    razor verzió van meg nekem és hogyan tegyem magyarrá?
  • VRSDM
    azért kivácsni lennék hány %-al csökkenti az éllettartamát a vezérlődnek hogy ide oda rángatod mint egy állat :D
  • Truck Driver001
    Tudom mivan írva a FAQ-ba,de vlki privátba egy gyors linket dobna a Razoros verzsönhöz?Torrenten 1 nap alatt kemény 1.5%-ot haladt.lol.
  • FuckingMontana
    nekem van LIGITEC RUMBLEPAD 2-m
    ami a támogatott

ha gázt adok kellemesen berezek az egész,ugyanígy ütközéseknél...majd kiugrik a kezemből!!!
    ehhez képest a klaviatúra egy unalmas módja a playelesnék :)
  • luckyboi
    hkzonda collectors edition normálisan működik?
  • bodesz
    volt már vkinek olyan hibája hogy a kocsi folyamatosan jobbra húz?mert nálam van és elég idegesítő.még Gamepaddal is ha gamepadot kihúzom és csak billel tolom akkor is ilyen :S megoldás?vagy vmi help? thx :(
  • Imremagdi
    nekem a hkzonda féle verzió is kilépett egyszer (nem használok crack-et) és ez a szemét játák el se mentette a profilom ,és ujra csinálhato meg ugyna zat a versenyt :(
  • CoD23
    + ahogy belépsz a karrierke és ott a térképbe ott 2 ször csinálta nálam hogy kilépett
  • CoD23
    azt nálam is csinálta azt többet nem fogja nyugi
  • Vakeraka
    Most kezdtem játszani de az első küldetésnél ahol az a csillag van betöltésnél a zene akadozott és kilépett:(
  • SkYPeT
    FAQ?
  • pongi10
    jó reggelt!valaki tudna linket adni hogy honnan tudnám letölteni a french revolver verzió magyarosítását???
  • VRSDM
    képeket nézegettem, ez most komoly hogy van egy " kameraforgatás " gomb az interface-en és akkor viszi körbe??? nemlehet saját szám íze szerint forgatni?
  • SNAKE01
    Razort hogy is kell magyarítani,de a közben a videók is megmaradjanak?
    és utána nem lépked ki és semmi gond nem lesz?
  • VRSDM
    KERESŐ
  • tosatt
    Nem tudjátok hogy honnan lehet leszedni az angol nyelvi fájlokat mert idegesít francia brekegés. Nekem gond nélkül fut.
  • sleepyhead
    L betű
  • nyamiag #15019
    fosszar mi az h nincs benne lanon keresztüli játék lehetőség :cx
  • MaskimXul
    Most olvastam valahol, hogy az autosculptinghoz egy scoutot kell felbérelni a csapatba, akkor lesz elérhető.
  • Alien1024
    hellosztok 21%alék nál vko és nemtudom használni még mindig az autosculpt ot meg kell veni hozá a fabricatort ? de az holtom meg venni?
  • hen-tes
    jólvan, holnapra leér a razor is :)
  • MaverickSXT
    a hk verzioba sincs video ha hunositva van?
  • fery02
    OK, köszi, na jó 8 mindenkinek!
  • NEOreg3
    igen
  • fery02
    a Windows-om 32 bites, a procim viszont 64, de ettől a 32-est kell leszednem ugye?
  • fery02
    Nagyon szépen köszönöm :) Nem árt felkészülni előre a játékra :D
  • BiG G
    http://daemon.alphabravo.org/
  • fery02
    Honna lehet leszedni a Daemon tools 4.06 He-t?
  • sftomee
    eza magyar fordítás akkora szánalom...undorító esküszöm...
  • 3Error #15007
    videokártya...

1. túlmelegedett
    2. túlhúztad
    3. friss driver kellene neki
    4. mind a 3 egyszerre... :(
  • tommyg
    :))))))