22516
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
#15046 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!1 kerdes... miert nincs intro a jatek elejen?Razoros van emg es magyaritottam...sry de mig visszaolvasnek az egy ev lenne ...mert itt azert megcsinaltatok a dolgokat...gondolok itt a 1 perc alatt 80 uzenetre meg hasonloak :D :P... szal pls ha tudjatok az okot akkor megkoszonom... -
#15045 van valaki akit már cop_gto, v esetleg cop_corvette üldöz ? elértétek már azt a szintet ? v egyáltalán hasonlóképpen megy a dolog mint MW-ben ?
nekem még nincs + a gém, és tutifix, h nem fogok 3100hsz-t emiatt visszaolvasni. de aki méltat ezzel kapcs 1 válaszra, és van kedve 1 kis tesztelésre is (persze ha már az említett szinten jár) annak adnék 1 linket 1 lomra, amit sztem érdemes kipróbálni :)) -
#15044 konvertáld át azt a meghajtót, vannak rá különböző progik, de a windows is tudja, paarncssorba beírod hogy : convert D: /fs:ntfs (a meghajtó betüjelét azt te tudod, ez a D: csak példa) -
lfszgc #15043 a francia verzió van meg magyar felirattal és így kifejezetten tetszik. szerintem nagyon jól sikerült a francia szinkron másrészt ehhez a style-hoz talán picit jobban is passzol ez a nyelv vagy nemtom. olyan taxis érzésem van. maga a játék egyre jobban tetszik, az EA bőven hozta a szokásosat + a körítés egyre jobb lesz. -
nokly #15042 érthetőbben?:D -
#15041 FAT-os az a partició,amire ki akarod csomagolni. csak ntfs-re tudod. -
#15040 eddig összességében tetszik a game, bár az k*rvára zavar, hogy a műhelyben nem futja egy normális világításra, mert az OK, hogy ez ejszakai furikázás meg minden, de így lóf*szt sem látok a csilivili verdámból, amikor díszítgetem... -
bacow #15039 Tudja valaki hogy hol van a térképen az a bolt ahol kocsikat lehet venni?
-
nokly #15038 lenne egy hülye kérdésem: azt irja ki a total commander hogy ha kicsomagolom a letöltött carbon filékat akkor nagyobb lesz mint 2 gb és nem tudja olvasni nektek nem irt ki ilyet?? -
PLATINO #15037 razor verzió van meg nekem és hogyan tegyem magyarrá? -
#15036 azért kivácsni lennék hány %-al csökkenti az éllettartamát a vezérlődnek hogy ide oda rángatod mint egy állat :D -
#15035 Tudom mivan írva a FAQ-ba,de vlki privátba egy gyors linket dobna a Razoros verzsönhöz?Torrenten 1 nap alatt kemény 1.5%-ot haladt.lol. -
FuckingMontana #15034 nekem van LIGITEC RUMBLEPAD 2-m
ami a támogatott
ha gázt adok kellemesen berezek az egész,ugyanígy ütközéseknél...majd kiugrik a kezemből!!!
ehhez képest a klaviatúra egy unalmas módja a playelesnék :) -
luckyboi #15033 hkzonda collectors edition normálisan működik? -
#15032 volt már vkinek olyan hibája hogy a kocsi folyamatosan jobbra húz?mert nálam van és elég idegesítő.még Gamepaddal is ha gamepadot kihúzom és csak billel tolom akkor is ilyen :S megoldás?vagy vmi help? thx :( -
#15031 nekem a hkzonda féle verzió is kilépett egyszer (nem használok crack-et) és ez a szemét játák el se mentette a profilom ,és ujra csinálhato meg ugyna zat a versenyt :( -
#15030 + ahogy belépsz a karrierke és ott a térképbe ott 2 ször csinálta nálam hogy kilépett
-
#15029 azt nálam is csinálta azt többet nem fogja nyugi
-
Vakeraka #15028 Most kezdtem játszani de az első küldetésnél ahol az a csillag van betöltésnél a zene akadozott és kilépett:( -
SkYPeT #15027 FAQ? -
pongi10 #15026 jó reggelt!valaki tudna linket adni hogy honnan tudnám letölteni a french revolver verzió magyarosítását???
-
#15024 képeket nézegettem, ez most komoly hogy van egy " kameraforgatás " gomb az interface-en és akkor viszi körbe??? nemlehet saját szám íze szerint forgatni? -
#15023 Razort hogy is kell magyarítani,de a közben a videók is megmaradjanak?
és utána nem lépked ki és semmi gond nem lesz? -
#15022 KERESŐ -
tosatt #15021 Nem tudjátok hogy honnan lehet leszedni az angol nyelvi fájlokat mert idegesít francia brekegés. Nekem gond nélkül fut. -
sleepyhead #15020 L betű -
#15019 fosszar mi az h nincs benne lanon keresztüli játék lehetőség :cx -
#15018 Most olvastam valahol, hogy az autosculptinghoz egy scoutot kell felbérelni a csapatba, akkor lesz elérhető. -
Alien1024 #15017 hellosztok 21%alék nál vko és nemtudom használni még mindig az autosculpt ot meg kell veni hozá a fabricatort ? de az holtom meg venni? -
#15016 jólvan, holnapra leér a razor is :) -
#15015 a hk verzioba sincs video ha hunositva van? -
#15014 OK, köszi, na jó 8 mindenkinek! -
#15013 igen -
#15012 a Windows-om 32 bites, a procim viszont 64, de ettől a 32-est kell leszednem ugye? -
#15011 Nagyon szépen köszönöm :) Nem árt felkészülni előre a játékra :D -
#15010 http://daemon.alphabravo.org/ -
#15009 Honna lehet leszedni a Daemon tools 4.06 He-t? -
sftomee #15008 eza magyar fordítás akkora szánalom...undorító esküszöm... -
#15007 videokártya...
1. túlmelegedett
2. túlhúztad
3. friss driver kellene neki
4. mind a 3 egyszerre... :( -
#15006 :))))))