22516
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
#15086 FAQ átszekresztve, remélem így átláthatóbb lett valamivel, nem egy helyre vannak beömlesztve a kérdések! -
SkYPeT #15085 Énmég nem jutottam a játékhoz nem tok segíteni sorry -
#15084 na ezt nem tudtam ehh :)
Eddig csak azt láttam h a menübe 1-2 dolog englis maradt :D -
gaspy #15083 Hy a gém minden indításnál valami EA nationhoz akar kapcsolodni accountcsinálás céljából...
mondanomse kell nem eredeti a játék nemlehet ezt vhogy kilőni? -
#15082 aham...és a hungarian tuy al mi a helyzet??..az collectors edit vagy csak az egy angol változat ami magyar feliratottak van? -
#15081 Csak azért azt is tudni kell hogy csak 1 töredék része lesz magyar!
A gyorstippek +még elég sok dolog angol marad!!!Sajna. -
SkYPeT #15080 a razort csak úgy tudod magyarban vinni hogynem lesz videó készülj fölerre -
PLATINO #15079 most akkor nekem a razorba vannak hungarian fájlok? -
#15078 ugyanúgy mint ah átnevezted.
van 1Xűbb módja is. monnyuk TC-ben a csoportos átnevezéses megoldás, kis trükkel. gyakorlatilag 2 v 3 lépésben megoldható.
de ha fogalmad sincs róla akkor inkább gépeld kézzel, mert el is lehet cseszni.
1bként az átnevezett kiterjesztésű fájlok elég ritkán működnek, szal hagyd eredeti állapotában, amit + átírtál írd vissza. -
baddeni #15077 Sziasztok mennyire gépigényes a gamma? Valaki nem nyomja 6600GT 1GB ram és AMD3500-al vagy hasonlóval? Ha igen milyen FPS-eket produkál és milyen beáll mellett?
KÖSZI -
Menő #15076 nincsmit -
#15075 Hi all...nos nekem nem tetszik a francia verzió:( ..ezért leszedek egy másikat csak még nem tom melyiket ..A hungarian-tuy az a magy collectors edition vagy csak azt jelenti hogy magyar a játék de angolul beszélnek benne? -
#15074 ja és az fontos hogy a registríben a nyelv értelemszerűen, angolra legyen állítva. -
#15073 OFF:
Ip címet hogyan tudok frissteni?ADSL-em van..
ON -
SkYPeT #15072 krajcár úgy kéne szentem ahogy elöbb írtad át. kicsit érthetel tudom -
#15071 Úgyvan Ez nem csak a razorra igaz, hanem a HKZ honda-s bonus DVD-sre is.
Én a következőt csináltam.
Kiszedtem (a hkz-snél) a játékból ezeket a fileokat:
Hungarian_Frontend.bin
Hungarian_Global.bin
Hungarian_InGame.bin
..átneveztem őket erre:
Hungarian_Frontend.bin ------> English_Frontend.bin
Hungarian_Global.bin --------> English_Global.bin
Hungarian_InGame.bin --------> English_InGame.bin
Utánna visszakopizod őket a megfelelő helyre, és voálá van videó, meg a game is magyar :)
Ha a későbbiekben szeretne az ember visszatérni az angol nyelvere, érdemes az átnevezendő fileokról, még az akció előtt 1 biztonsági másolatot készzíteni :) -
Dash #15070 a razorral haveromnak simán megy, lehet a serial nem mindegy... -
#15069 Tudna nekem valaki segíteni abban,hogy miért van az ha kilépek a játékból lefagy a Windows?
Mit lehetne tenni? -
#15068 De hogy? (bocs ha béna vagyok :)) -
SkYPeT #15067 írd vissza a nevét? -
SkYPeT #15066 csináld vissza -
#15065 És ha már átneveztem párat akkor h kell visszacsinálni? a játékot még töltöm -
SkYPeT #15064 total commander, winrar, stb -
#15063 minek átnevezni ? a 001 nevű ált TC-vel van darabolva, az r01 pedig winrar-al. sztem ne átnevezd, hanem a megfelelő proggal rakd össze :) -
chok4 #15062 köszönöm szépen -
SkYPeT #15061 az egész kupac végén elivleg egy rar fájl van azt bontsd ki -
#15060 Sziaztok, az baj ha átnevezem a letöltött fájlokat 001-ből r01-re, mer így rar lesz? vagy inkább haggyam úgy őket? -
#15059 Ja,oda menti -
#15058 Csá!
Nekem megvan a teljes és nekm hamarabb tölt me mint a demo viszont kevésbé fut oan jol...mmint grafika terén.
De azért zsír:) -
#15057 mivel biztos fogják páran kérdezni, ezért valaki nézze már meg pliz hova menti a játék az állást! valószínű a C:\Documents and Settings\Név\Dokumentumok vagy valahol ekörül lesz, az előző részekből kiindulva -
sftomee #15056 -
Menő #15055 megnyitod a WinRar-t megkeresed a játékot ráklikkelsz az első file-ra es kibontod -
chok4 #15054 lécci lécci segitsetek már!oan fájljaim vannak csak hogy rzr-nfsc.001
rzr-nfsc.002.....mitcsinaljak ezekkel h menjen végre??? -
Vakeraka #15053 Valaki tud kűdeni 100%-ig végigvitt mentést(útálom a versenyeket csak a bulyongás kedvéért játszottam az mw-vel is mondjuk azt végigvittem de ez nem jön be annyira úgyhogy csak a kocsik érdekelnek:)) -
#15052 canyon driftnél miért nem megy feljebb 20nál a szorzó ? :DDDD -
SkYPeT #15051 én nem játszottam vele de szerintem igen... -
#15050 amugy sokat vesztek ha nincsenek videok? :D -
SkYPeT #15049 scary man: rakd újra a játékot a razornál ha magyaríod nem lesz videó -
#15048 állítólag ha magyarítod a Razor verziót, akkor hiányos lesz a játék videók terén! még nem került be a FAQ-ba, majd mindjárt beszerelem! -
chok4 #15047 hello! plz vki segitsen! az uj need for speedet leszedtem de nincs egy rar file szal nemotm mit kell csinalni h vmi képfájl legyen
kössz..