22516
10634785601162328892.gif

FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!

NFS Carbon Garage Topik

Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!

Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!

Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!

• TCelica
    Tudod kinek szövegelj buzika.
    A hülyesgéget te kezdted meg nem is kötötted senki orrára azt hogy milyen sz*ar vga volt a sz*arodba.
    Egyébként is összehordtál már itt annyi hülyeséget hogy az lehetetlen. Ezt értem a példára meg a 7900GS karira.
    A pofázásról meg annyit hogy az neked nagy igen meg azt is tudod hogy nincs igazad és csak azért írtad ezt az üzit.
  • DaemoonHunter
    Ne durvuljunk pls! Igazán nem kellene vitát csinálni belőle...
  • Prince of Máté
    Hát el se indul bazdmeg, nagyon kinyílt a picsád, gondolj már bele hogy 64 megás VGA-m(régen) hogy tudhatott volna 1280x1024-t barátom?
    szal előbb próbáld ki és utána pofázzál
  • TCelica
    Igen te.
    A példédat meg elrakhatod a fiókba mert nekem a gép alapból 1280x1024 be telepítette fel a játékot (így hát kizárhassuk azt a tényt hogy 1024x768-ba el sem indul). :))
    Ha meg ki akarod magadat nevettetni akkor tudom ajánlani a F.E.A.R. oldalát. Ott biztosan jót szórakoznának azon amiket írkálsz.

Az amit meg jacksonnak írtál nagy hülyeség, és hidd el meg se fordult "nekem" a fejembe hogy elhidjem. Ha pedig ilyen gép: AMD Athlon 2800+ 1.5 gb ram Geeforce 7900 GS nem bírta a Carbont akkor nem a játék a hibás, azt a gépben keresd....
    Egyébként ha normálisan olvasgatnád a topikot és nem csak hobbiból láttad volna azt amit írtam dreamhunternek, aminek a lényege az hogy a Carbon ment egy ati 9550-es karival ment mint a szél. . 21837-as üzi.
  • Prince of Máté
    de nagyobb gépigénye van, egy AMD Athlon 2800+ 1.5 gb ram Geeforce 7900 GS sel felszerelt gépen nem bírta az 1024x768at akár hiszed akár nem.
    ÉS elhiheted tudom a gépigényeket;)
  • jackson77
    Szerintem jobban jársz ha most lecseréled a gépedet ha egy ilyen kis nudli játék megfogja. Nem tudom tudod-e hogy melyik játéknak milyen a gépigénye vagy csak unalmadba írkálsz itt hülyeségeket. A carbonnak amúgy sincs nagyobb gépigénye mint a most wantednak. Nem tudom honnan jött neked ez az ötlet. Még ha esetleg olyan játékokkal hasonlítgattad volna össze a carbont mint a call of juarez,call of cthulhu vagy a FEAR akkor igazat adnék neked mert ezek a játékok tényleg nagy gépigényűek de a carbonnak nevetségesen kicsi a gépigénye. Ha szaggatva megy neked a carbon akkor annak nem a nagy gépigény az oka.
  • Prince of Máté
    szted én nem tudom mi a gépigénye?
    akkor egy példa:
    doom 3 1280x1024 ben 10 fps 640x480ban 10 fps
    fear 1280x1024ben el se indul 640x480 ban 35 fps
  • DaemoonHunter
    Kösz hogy foglalkoztaok a gondommal :)
    TCelica #21850: a töredezettségmentesítést lefuttatom hónaponta, szóval ezzel nem lehet gond. De tényleg nem biztos, hogy az XP-vel van gond.
    Jackson77 #21854: a vidikari illesztőprogijával semmi gond nem lehet a legújabb catalyst van fent+ ati omega drivers(legújabb). Lehet, hogy a háttérben az omega okozza a gondokat, nagyon sok beállítási lehetőség van benne és ezekre talán nem is lenne szükség, esetleg még gondot is okoznak, bár nem szoktam állítgatni az AA, AF-en kívül semmit.
  • TCelica
    Mit akarsz hasonlítgatni?

Ha meg 256 mb ramod van akkor miért csodálkozol azon hogy szaggat a játék a gépeden. :))
  • TCelica
    Tessék a 2 doc.
    Ezt a netről szedtem le hivatalos játékos oldalakról.

F.E.A.R.:
    Minimum vas:
    Proci: Pentium/AMD 1,7 GHz
    Memória: 512 MB RAM
    Video: 64 MB DX 9 kompatíbilis 3D kártya
    Merev a lemez: 3 GB HDD
    Ajánlott vas:
    Proci: Pentium/AMD 3,0 GHz
    Memória: 1 GB RAM
    Video: 256 MB Radeon 9800 PRO vagy GeForce 6600 3D kártya

NFS Carbon.:
    Minimum gépigény:
    Operációs rendszer: Windows 2000/XP
    Processzor: 1.7 Ghz
    Memória: 512 MB
    Tárhely: 4.7 GB
    DVD olvasó: 8x
    Videókártya: 64 MB*
    Hangkártya: DirectX 9.0c kompatibilis
    DirectX: 9.0c
    Online játékmód: 512kbps; 2-8 játékos
    Opciós eszközök: USB-s kormány/Dual Analóg gamepad

*Támogatott chipsetek: NVIDIA GeForce4 Ti-4200 vagy jobb (GeForce MX széria nem támogatott); ATI Radeon 8500 vagy jobb. Ezen verziójú kártyás laptopokon működik, de nem támogatott. DirectX 9.0c kötelező, és a legfrisebb videó-, és hangkártya driver.

Javasolt gépigény:
    Operációs rendszer: Windows 2000 Service Pack 4, Windows XP Service Pack 2 (csak 32 bites verzió)
    Processzor: 1.7 Ghz vagy annál gyorsabb
    Memória: 1 GB
    DVD olvasó: 8x vagy annál gyorsabb
    Videókártya: DirectX 9.0c kompatibilis
    Hangkártya: DirectX 9.0c kompatibilis

• Prince of Máté
    hát bazdmeg ne higyjél nekem, régen 256 mb ramom volt tudod?
    És amúgyis most fogok új gépet venni, szóval hasonlítgathatjuk:)
    a másik hogy a gépemet nem játszásra használom :)
    arra ott a konzolom
  • TCelica
    Neked a Fear megy szaggatás nélkül 800x600-ban ami nekem magy hibátlanul 1280x1024 ben max. grafikán. :))
    Még arról sem hallottam hogy a Fear megy 256 mb rammal de mindegy, gyűlnek a doc-ok.

Ha meg ennyire szerencsétlen a géped hogy kavarja a szezont a fazonnal akkor meg hajintsd ki. :)
  • Prince of Máté
    hmm :)
    na látod a fear megy szaggatás nélkül 800x600 ban :)
    ismét tévedtél mert a min. fél giga ram kell neki, de 256 mb rammal is megy csak swappol :O
    ja és csak annyit h a carbonnak min. 512 mb ram kell a MWnak pedig 256 :S
  • denesch
    Sziasztok!!!!
    Erdekelne hogy, lehet e a jatekot halozatban jatszani vagyis van e multiplayer tamogatasa. Es ha lehet akkor hogyan??

Elore is kossz.
  • ArkdRagen
    Cső mindenki!
    Mindenki tök be volt sózva NFS carbontól.
    Hát végigvittem a szenet.
    a+ok:
    a kanyon verseny ötletes
    yok a gépek hangfxei
    a-ok
    ezen kivül nem eredeti
    nuku újítás
    a body sculptot nyugodtan kihagyhatták volna,mert a defaultos kitek 100*jobban néznek ki
    kár hogy csak 6 autód lehet egyszerre
    az izomgépek szinte teljesen irányíthatatlanok, az egzotikusak meg lassúak ÉS írányíthatatlanok, szal végülis hiába van sok gép a játékban, a harmadával élvezhető csak PL:skyline,evo
    a zene a most wantedban 100* jobb volt
  • TCelica
    Szia tomi.

Este utánanézek neked. :))
  • tomibayern
    Sorry, hogy ide írok, de itt nagy a forgalom és nagyon sok NFS fan is van. Egy NFS 6-os(Hot Pursuit 2) dalnak szeretném megszerezni a szövegét, de sehol sem találom: Hot Action Cop - "Fever for the Flava". Sok helyen fellelhető az eredeti változat szövege, de nekem a játékban szereplő változat kellene. Sajnos nem vagyok jó angolos, de érdekelne miről szól.
  • TCelica
    Hát nagyot tévedsz.
    Ilyen nagy marhaságot még nem is hallottam amiket te itt összehordasz. Később felrakom a két játék doc-ját és majd nézd meg alaposan te is mennyi az a "nagy" változás amiről most te beszélsz. Elég gyengusz géped van akkor ha a Carbon 640x480-ban is szagatott. :))

A változtatásról meg annyit.: Szerintem cserélj minnél hamarabb videókarit a gépedben, vagy cseréld le az égészet. Kíváncsi lennék viszont arra is hogy milyen géped van ha még ilyen aprócska felbontáson is szaggat.

Meg ha neked ez nagy gépigényű játék akkor mit szólsz PL.: a F.E.A.R.-hez ami alapból kér 1GB ramot meg egy dög videókarit. :))
  • Prince of Máté
    aha szerinted
    ez msot jó nagy ökörség volt ugyanis a most wanted 1024 x 768ban jól futott, míg a carbon 640x480 is szaggatott.
    A lényeg: ERŐSEBB GÉP kell hozáá, ezen nincs mit vitatkozni
  • jackson77
    Hello Akyy.
    Valószinü hogy driverhiba miatt fehérítődtek ki az ellenség fejei.
    A videókártya illesztődrivere régi,frissítsd egy újabbra és úgy jó lesz.
    Nekem is volt már ilyen problémám régebben az előző videókártyámmal egy pár új játék nem volt valami tökéletes fehér volt az emberkéknek a fejük fehér volt a háttér,tárgyak fehérek voltak stb. Egy frissebb illesztődrivert installálj fel a videókártyádhoz.
  • Zsolt01
    "Nagy tévhitbe vagytok ezzel a Carbonnal kapcsolatban. Semmivel se kell neki nagyobb gépigény mint a Most Wantednek."

Sőt !
    Egy haver újságolta, hogy a Most Wantedhez képest sokkal jobban ment a Carbon a gépén. Most Wanted igencsak szaggatott a Carbon meg nemigazán.
  • akyyy
    nekem az votl a gond h néha az elenség fejei kifehérődtek:D
  • jackson77
    Hello.
    Nagy tévhitbe vagytok ezzel a Carbonnal kapcsolatban. Semmivel se kell neki nagyobb gépigény mint a Most Wantednek. Ha nem hiszitek el nézzétek meg a játékok doc-ját. Ha fut egy gépen szépen a most wanted akkor ugyanolyan szépen kell elvileg futni a carbonnak is.
    :))) Dreamhunternek üzenem hogy rendszertelepítés előtt nézze meg a videókártyadriver illesztőprogram dátumát és próbáljon leszedni a videókártyájához egy újabb drivert és azzal futtassa a játékot hátha az segít valamit a problémáján. Nem biztos hogy az xp a bűnös. Ha nem megy szivesen segítek neked csak küld el videókarid adatait. :))
  • TCelica
    Szedje la akkor. :))))
  • akyyy
    virusirtója lefoglalja 80%-át:)
  • TCelica
    Szia Akyy.
    Ezt kinek írtad? Max Payn-nek van 1 gb mem-ja.
  • TCelica
    Szia Deamonhunter.

Nem bizti hogy az XP-t kell újraraknod. Töredezettségmentesítést szoktál csinálni, lehet az kavar be neki. :))
  • TCelica
    Én nem vettem észre a doc-ot meg nem szoktam olvasgatni. :)))
  • TCelica
    Szia Szabi.
    Csak eredeti játékkal tudod ezt megoldani sajna. Ha tudsz szerezni egy eredeti kódot amivel még nem regelt be seni akkor nyertél. De ha visszaolvasol írtak itt olyat hogy ha valakinek van eredetije akkor ő meg tud hívni másokat. Efelől érdeklődj. Szia, remélem ez segített. :))
  • akyyy
    kevés a memória szerintem, vagy vendégfiókként vagy belépve
  • kissadamvikt
    hi all elindítom a játékot belépek a karier manübe ott rá h karier folytatása, elkezdi tölteni mjad ezt írja ki:

Miért?
  • DaemoonHunter
    Hmmm...némileg szaggat max grafikán, elsimítás nélkül is. Ez elég furcsa, de a többi játéknál is így van:S Spyware és egyéb kártevő tudtommal nincs a gépemen. Szerintem újrarakom a windowst, mert már eléggé kihasználtam szegényt...
  • Prince of Máté
    dehogyis, teljesen más gépigénye van, sokkal erősebb gép kell neki.
  • Bacsa Szabolcs
    szasztok!
    lenne egy gondom! bejelentkezek az onlájmodba de nemtudok játszani mert azt irja hogy probáljam meg késöb srgitsetek köszi
  • TCelica
    Szia Deamonhunter. Na sikerült?
  • Cukros
    minek akarsz zenéket cserélni ?
    nem lenne egy szerüb ha játékban lévö zenéket leveszed persze + marad a kocsihang és játék melé futaszt winampot és azon menne a zene
    igy nem lenne egyszerübb?
  • BIZ0906
    hát uncsi ez a szén így offban valaki tud kodot?
  • TCelica
    Nagyon szivesen. Örülök hogy segíthettem. Szia.
  • DaemoonHunter
    Húúú:D Ennek a válasznak mindennél jobban örülök:) Már megy is felfelé. Köszi a választ! Hello!
  • TCelica
    Szia. Most raktam össze egy gépet pont ilyen vidikarival és a carbon nagyon szépen ment rajta, semmi gond nem volt vele. Igaz ha nagyobb játékokkal is akarsz játszani jobb lenne egy kártyacsere. De ne ilyedj meg, a carbon és még nagyon sok új játék megy vele. :)) A gépigényről meg annyit hogy ugyan annyit kér mint a többi nfs sztem, Vagyis én nem vettem észre különösebben semmit. Eseteleg a ram ami kell neki de az is kb. 512. Remélem ez segített. Akár már most rakd fel és mehet is a móka. Sok sikert. :)) Bye.