22516
10634785601162328892.gif

FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!

NFS Carbon Garage Topik

Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!

Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!

Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!

• gaspy
    Hy az normális hogy nekem az átvezető videoknál nincs felirat?nemtudjátok hoyg hol lehet bekapcsolni?
  • doxadmin
    Elég gáz a játék hogy ilyen gyorsan végig lehet tolni!
  • Tomsteel
    nem az amelyik csak választja a nyelvet, hanem a másik, a magyarítás !
  • jakewyler
    miért szürkét az autó kereskedések??nem lehet már kocsit venni?
  • PLATINO
    annk mi az értelem hogy egyfolytába játszok 20 órát és végigviszem semmi.......ökrök vagytok vagyis függők
  • And 1 #15204
    hellosztok ... lenne 1 kérdésem... hogyan lehet autót váltani career módban ?
  • Zeccc
    nah akkor mégegyszer :)

térkép
    karrier 100%
    Nyertél! Audi + 5 új autó

• Rage47
    nálam sem megy, azt hittem késöbb lehet csak
  • leipsig
    az audis csávó! meg az összes "fő ellenség" városonként. és ők velük kell menni a végén egy canyon-t és egy városost
  • doxadmin
    a francia verzióval lehet neten jáccani, csak kell csinálni egy fiókot!

az a baj hogy valamikor kidob az asztalra!
  • manutdzoli
    Sziasztok!!AutoSculpt-ban akarom tuningolni a verdát,de ahol lehetne állítani százalékosan,ott nem megy egyik oldalra sem.Be kell előtte állítani valamit??
  • DJ Skyline
    nem jók a linkek!
  • Rage47
    ez a pixeles kép akar lenni?? :o
  • Code92
    és ki a főköcsög?
  • 3P
    Ahogy látom másnál is van kilépési gond. Eredeti is csinálja, vagy csak a valamelyik törés?
  • Zeccc
    sziasztok lenne egy kis problémám! ugyebár tegnap végigvittem a carbon-t. a karrier 100% és a FŐfőnököt levertem: után kiirta, hogy kaptam egy audi-t azt a lemansosat és még 5 autót! de valamiért sehol sincs az audi se az 5 új autó. nemtudjátok miért? se autókereskedésbe, se autóimnál.. se sehol :(

100%complete:
    a térkép
    karrier kiírása

és akkor mikor mondja, hogy megkapom:
    katt

de mégse kapom meg.. a fönökversenyt meg nemtudom újból lejátszani.. :| ez bug vagy mi?
  • Code92
    50% nál járok van egy mazda rx7-esem egy rx8-asom és most nyertem el a nagyképű sráctól egy aston martin db9-et szal király sztem nem uncsi jó kis gammma
  • leipsig
    vége! olyan 96% a fő köcsögöt kell márcsak lenyomni
  • Nortai
    ki hol tart? Én 34%.... de elég uncsi már :D
  • leipsig
    nekem is 6600gt-m van és nekemis maxon olyan mint ha tükrön mennék :)
  • Yanou81
    Vki. segítene? mi lehet a gond? 1024x768 minden maxon. És a kocsik eazméletlenül pixelesek. Ha leveszem a grafikát akkor is.. ASUS 6600gt/td-m van(91.47 driver). Feltettem egy régi drivert azon teljesen jó minden, kivéve az út mintha egy tükör felett mennék(71.24). Majd feltettem egy másikat(84.21), ott ua. a gond mint a 91.47nél. Gép is nemrég lett formázva. Eddig minden game jól ment. Vkinek vmi megoldás,ötlet?

Carbon
  • jakewyler
    Amúgy észrevettétek,hogyha nem mozdultok meg akkor a kocsi ilyen különleges kamerállásba kerül,jó képeket lehet készíteni úgy a kocsiról
  • Laceeka213
    mivanmeg ?
  • fúj Félkrajcár
    Már megvan :D
  • chok4
    ebbe a jatekba nem lehet mp3at berakni?
  • examinee
    Itt is vannak összedönthető akadájok, meg menj neki a rendörnek , lökd ki , hirteleen változtass utvonalat és igy rázod le öket! Ha már nagyon sokan vannak akkor ki kell csinálni öket mert mindig fog valaki követni..
    Kevés zsarunál elég hirtelen utvonalválasztás és meglogni!
  • toyotakacsa01
    A FAQ-ban lévő egyik magyarítást nekem is gyanúsnak ítélte meg a gépem:
    Be akart valamit állítani, hogy minden egyes induláskor elinduljon egy program. Már nem emléxem mit, de engedte a fene neki.
  • Imremagdi
    szerintem is a crack a hibás, mert a HKZONDÁS verzióval jó a magyarítás.
    RAZOR911 NUKED :)
  • Laceeka213
    meg állítólag kilép a razorosnál is de ott az megoldja a problémát ha újracrackeled !!! ELVILEG
  • jakewyler
    Need For Speed Carbon Collectors Edition (c) EA Games *BWCloneDVD* újjab verziónforcen van kinn
  • Laceeka213
    de azt utána vissza lehet állítani ?
  • vgez
    a faq ban már van egy reg átíró és műkszik is magyar lesz a razor de akkor az átvezető videók eltűnnek!!!
    valószínűleg a crackelt exe a bűnös hogy minden nyelni módosításra a videók nem jelennek meg
    eltudom képzelni, hogy van olyan aki lelkesen átállítja a magyarra és fel sem tűnik neki, hogy nincsenek videók
  • 3P
    Ebben a részben a renderőket hogyen lehet lerázni? Az előzőben (nem sokat játszottam azzal sem) voltak összedönthető akadályok, amik rádőltek a rendőrökre. Ebben mi a trükk?
    Bocs ha láma a kérdés, de nem vagyok egy nagy NFS fan...
  • Laceeka213
    asusaudio !!! Mit kell megadni elérési útvonalnak ? pl az én esetemben c:/programfiles/ea/carbon ? ennyi ?
  • fúj Félkrajcár
    Valaki el tudná mondani priviben h nevezzem vissza a fájlokat amiket átneveztem h rar legyen? úgyis működnek csak 30-tól nem tudom átnevezni őket. köszi
  • DJ Skyline
    melyik?
  • zeki
    Szia az meg,hogy lehet én már 15%-on vagyok vettem egy raklap cuccot és nem LÉPETT ki ????!!!!!
  • Tomsteel
    vírusos a FAQ-ban lévő magyarítás(kaspersky szerint) ! ! ! ! !

bezárja a programoat véletlenszerűen!!!

rakta már fel valaki?
  • tcs007
    van
  • gaspy
    Vigyázat láma kérdés következik:
    Feliratot hol tudom bekapcsolni? :omg: