22516
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
bcrics #15248 láttam mindkét verziót és van is,telpités elött direkt próbáltam elöbb erdei nyelven majd utána magyaritva,szal megvan mindkét video csak mondom gáz ez a játék által renderelt vicecity:)a -
#15247 De ügyi vagy neked tényleg minden maxon van és 30fps? aztaaaaaa....esetleg volt ilyen kérdés?
most nagyon büszke lehetsz magadra, lessz mire verned a f..ad, hogy egy vagyont adtál ki a gépedre, hogy maxra tolhasd a grafot.
komolyan mondom olyan szánalmasok vagytok, ezzel az fps versenyzéssel. -
#15246 Én meg elnéztem, kinek válaszoltál, bocs :S -
#15245 már leírtuk néhányan, hogy a razoros lehet magyarítani, de akkor a renderelt videókat nem látod! ld.#15178 -
#15244 máminth mind2féléből az alsó ... így alsó 2 -
#15243 A razoros 21% kilép? -
rage at work #15242 Nem a crack hibás
Kipróbáltam image segítségével, eredeti exevel.
Magyarosítva így is átlépi a videokat a Razor verzió. -
Attlen #15241 Hello ! Ugye páran azé kipörgettétek a játékot valaki nem tudná odaadni ugye a 100% save-t köszi aki igen:)), -
#15240 alsó 2 szvsz -
rage at work #15239 Szerintem, csak a játék motorjával készült videokat látod
Pont a magyarosítás miatt
Pl láttál az elején EA logot, meg introt ? -
#15238 Sok hülyeséget amik itt vannak nem olvasom el, mert a 90%-a nem szól semmiről csak spam.
-
#15237 tegnap délelőtt lettél volna itt
-
#15236 Szerintetek melyik az élethübb?
bocs a kaki képekért amuigy minden maxon van csak a motion blur és 20-30 fps
-
bcrics #15235 nálam razoros van és a #14239 reg.fájl-al van magyaritva és fasza minden
a játékról meg a mwben azé jobb volt a videjo nem fasza ez az ingame vacak!!mi ez ps2? -
gaspy #15234 jogos de még mindig nemtudom hogy hol lehet azt a kiba*ott feliratot bekapcsolni pedig már 5*-ör megkérdeztem(igérem többször nemfogom) -
Vakeraka #15233 Most ha végigviszi valaki mondjuk tunerbe akkor utána csak olyan kocsit tud venni vagy mi? -
#15232 jaaa bocs :D -
bolka #15231 megvan a driver :) -
#15230 valaki lécci árulja el hogy hogyan lehet járgányt lecserélni...? -
#15229 ne írd már be 3x! ha majd valaki tudja akkor válaszol! zenét nem lehet cserélni! -
Aspyrin #15228 Hogy a retkes picsába tudtok egy óra alatt 150 üzenetet benyomni -
Menő #15227 lehet hogy kapok ezért buntetést de egykérdés, vannak olyanok akik úgy csomagolták ki a játékot, hogy crc hibásvolt egy file és futott? -
#15226 hogyan lehet kocsit váltani ? meg a zenéket hogyan lehet kicserélni a játékban ? -
bolka #15225 és hol talaok 6.9et? :S mert csak 8.25 van a gigabyteon :D -
#15224 Mikiller, gaspy: OLVASSÁTOK IS A FÓRUMOT?!!?!?!
ezt olvassátok el: -> #15215 -
#15223 már van 6.10-es is! :S demo előtt még 6.9, gyorsan nyomatják a drivereket, bár nekem a 6.9 előtt az 5.9 volt az utolsó amit feltettem, szal lehet én maradtam le! :D -
gaspy #15222 azt meg áruljátok mjár el please hogy a feliratot hol tudom bekapcsolni... -
#15221 Vááá, kicsi lett -
gaspy #15220 hasonló a problémám... -
#15219 Hi!
Nekem az a problémám, hogy van ez az autosculpt amiben elvileg lehetne méretet állítani, de nálam kivan "szürkülve" az csík amin menne a százalék. Hiába nyomkodom a jobbra-balra gombokat nem mozdul sehova.Az alábbi képen remélem látszik.
-
Yanou81 #15219 Jah Túl jól sikerült..
De nézd meg a másik kocsit.. Nem illik bele a környezetbe.. A tükröződések nagyon rosszak, az autókon..Min. vagy max.-ra állítom ugyanolyan xar. -
#15218 nyertél
HÁÁÁÁHÁHÁHÁÁÁÁ!! Inkább GYŐZTÉL, nem? :D -
bolka #15217 Ezazzzzzzz kösziiiiiiii :) -
#15216 igen,szedd le a 6.9-et és jó jó lessz -
#15215 be kell venned a csapatodba "fabrikátorokat" akik tudják változtatni az egyes elemek geometriáját ! -
bolka #15214 ATI radeon x1600XTm van a sima gyarival tolsek egyet valahonnan és jo lesZ? -
#15213 lenne 1-2 kérdésem... hogyan lehet kocsit váltani ? meg a zenéket hogyan lehet kicserélni a játékban ? -
#15212 vga driver frissítés -
bolka #15211 Hali... az miert van hogy elindítom a jatekot fekete kepernyo és ujraindul a gep.. :S -
#15210 ha kimegyek "szabad kóborlásra" csak akkor tudok az autókereskedésbe menni.