Need For Speed: Carbon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
Egyébként szerintem az EA már tervezi a kövi NFS-t ami ,tán a szénszál nevet kapja. Nem lepõdnék meg, hogy ha megkapnánk a Carbon-t nappal a Most Wanted szépia hatásaival 😊
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
Inkább visszarakom angolra.
Need for Speed Carbon Collectors Edition-Razor1911 3.95 GB
Need.For.Speed.Carbon.Collector's.Edition-HKZonda 6.99 GB
Need.For.Speed.Carbon.FRENCH-ReVOLVeR 3.53 GB
u dont have to listen anybody else but me
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
AMD Athlon64 X2 4200+ | Gigabyte GA-MA69G-S3H | 2x1GB Kingmax DDRII-800MHz | Geforce 8600GT 256 GDDR3 | Samsung - 400GB | Maxtor - 200GB | Pioneer DVR - 212 D |
Alaplap:Gigabyte GA-P35-DS3 | proc:Intel(R) Core(TM)2Duo E4500 @ 2,2GHz - 2,75GHz-ig húzva,gyári hűtés | Mem:2x1024Mb 800MHz+1x2048Mb 800Mhz RAM | vid.kari.:MSI HD5850 Twin-Frozr II 1Gb
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
"www.nforce.nl és onnan hogy lehet letölteni?"
M@Xtreme nekem ismerõs egy bizonyos matuska oldalról XD
megyek is játszani, késõbb jövök😄
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
senkit... n00bZ
könyörgöm slick, én feliroma hsz-eket osszunk már kipár bant, még a banner sem elég feltünõ????
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
HKZonda: Teljesen jó, collector's edition, azaz jár hozzá bónusz DVD, crack nincs mellékelve, angol nyelv, ~7GB
Razor1911: Teljesen jó, collector's ed, stb stb, crack mellékelve, angol nyelv, ~3GB
ezek jók.