22516
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
#15169 Amikor veszek egy új autót akkor kilehet próbálni elötte?szal van vmi tesztvezetés? -
#15168 Razor féle változat nekem is kilépett mikor az autóra vettem a tuning cuccokat. Ja és nincs magyarosítva :) -
AdamT #15167 HellóTpróbáltam magyarosítani ugy ahogy irták még lejebb h átneveztem a Hungarian fájlokat Englishre de ien zűrzavar lett félig angol magyar meg cseh let :s:) hogy lehet 100%magyarrá tenni? -
#15166 Hy.Valaki felvilágosítana mi volt tegnap?Jó a magyar verzió.Csak a feliratok magyarok vagy a beszédek is?Jó a játék? -
El Brujo #15165 samsont sikerült vkinek csapattaggá varázsolni anélkül, hogy meghalt volna a játék? -
#15164 A FAQ alapján itt egy saját gyártmányú magyarítás.
Csak egy egyszerű reg file az egész:
reg file mgyaritashoz
A razorossal próbáltam, müxik. -
#15163 hát itt azért nem egyszintű Geforcokat probáltak.
-
#15162 állíts felbontást és nem fog hibát észlelni -
#15161 Jó kis játék, bár vannak benne mint minden más játékban igazságtalan dolgok! Pl sokkal elrősebb kocsikat kell legyőzni alap tuninggal, mert nincs más amit a kocsira föl tudnék pakolni! A másik meg azok az idétlen pályák, eddíg nekem a canyon duel tetszett!
A drif hát arról ne is beszéljünk, valamikor jó valamikor szar! Van egyí külön kocsim a drift számára, azzal könnyű nyerni 600-800ezreket!
Amin csodálkozom hogy olyat csinál a hogy verseny közben a játékot leteszi a tálcára, rá kell klikkelni hogy visszlépjen bele! Amúgy más gondom nincs!
Magyarításhoz meg valaki belinkelt tegnap egy nyelv választó fájlt! azzal simán lehet magyarra állítani és nem kell másolgatni semmit! -
#15160 viszlát -
ferkoo #15159 cső -
#15158 Bocsi -
#15157 [b]Könyögöm valaki adjon nekem egy magyar agree file nagyon megköszönném. -
#15156 Ne bazd át, azzal mindegyiket kirúgja :p :D -
#15155 format c -
vk999 #15154 értem.. ezer köszönet!!! -
#15153 Csapatom menü/ Kírúgás!
Nekem a FRENCH verzióba nem lehetett kirugni, sem felfogadni, mert azonnal hibát észtelt az exe és leállt! Szal előtte mentsél egyet! -
vk999 #15152 de gyorsan kell a válasz:P -
#15151 nyugi má, majd vki válaszol vmikor -
#15150 Nyugodjá má le.. -
vk999 #15149 help plzzz....:S -
vk999 #15148 vki?....:S:S:S -
vk999 #15147 hali! őő 3 csapattagom van és az egyik nem kéne... hogy vagy milyen módszerrel lehet törölni az egyiket? -
Vakeraka #15146 100% valahol? -
Tomy Lee #15145 Nah leküszködte magát a game az éjjel.Most install következik had lássam már végre -
asusaudio #15144 Need For Speed Carbon Magyaritas
Ezzel tudod magyarositani, csak beallitod a jatek eleresi utvonalat es kesz.
Ha nem indul el a letoltes Internet Explorerbol, akkor probald firefox-szal. -
#15143 azon kívül 2 féle verzió van a magyarításra még! bővebben a FAQ-ban -
#15142 olvass vissza -
chok4 #15141 hogy lehet magyarra csinalni?? mert en leszedtem vmit amirol azt irtak h masolja be a language mappaba meg is csinaltam de nemtortent semmi... vagy amugy nyelvet hol lehet jatekban allitani?
-
#15140 ha aa-t pakolok rá, sztem feleződik az fps :D
Náalm sem töltött sok időt a gépen, csak haver akart játszani vele, és kénytelen voltam visszarakni. Én csak 4-5 kört mentem vele. El lehet vele lenni, de semmi Xtra. sőőt.
Maradok A Fo2-nél:) -
dalackraul #15139 üdv az a kérdésem hogy a magyar verziót szedem le akkor a hangok is magyar ul lesznek?
-
#15138 Hogy birod AA nélkül?
iszonyat
Mondjuk jó hogy itt ugatok, ugyanis én semmi pénzért nem töltenék le ilyen autós szarokat. Csak jó olvasni itt a nyűgöket, meg a taknyosok melldöngetését. Olyan szánalmas.
:DDDDDD -
dezsiszabi #15137 szerintem a need for speed az undergroundok óta nem a grafikájáról híres (de akkor miről??)
sztem csak rókabőr az egész. nem éri meg a pénzét. csak elszórakozol vele egy hétvégén ennyi. (saját vélemény <-- nem kell megkövezni) -
#15136 jaja. alap :D -
#15135 Na igen.
Itt 1 szintén saját gyártmányú MW-es képem:
Maxon, és 50 fps körül megy. Ráadásul szvsz is szebb. -
#15134 Tünnyé vissza az osztályterembe!!
-
#15133 jaja, pont mintha painttel lenne csinálva, nekem is ez ugrott be tegnap :S -
#15132 mi nem megy emberek ? :D:D én már JÁCCOK :D -
Hellsing47 #15131 hogy jáccod??
fele angol fele magyar??? :D -
#15130 torrent a király, nem tudom mit szenvedtek itt sms-webbel :(
én tegnap reggel 10kor beraktam, átlag 90-110kb/s-el leért este fél 10-re, nyomtam hajnali háromig, és most fojtatom :D!