22516
10634785601162328892.gif

FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!

NFS Carbon Garage Topik

Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!

Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!

Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!

• Aspyrin
    Igen, ráadásul a fordok helyett suzukik futnak (a mi autónk).
  • Lacee86
    Hali! Vki elmondaná nekem, mit kell tenni, h "előjöjjön" a magyar felirat? Előre is köszi.
    (Kérlek, ne hülyézzetek! 1.Megértem angolul, h car meg race, csak egyszerűen szeretném magyarul látni. 2.Tudom, már 1000x leírtátok itt, de nincs kedvem végigbogarászni kismillió hozzászólást.)
  • Species
    Sziasztok. Ugy hallottam a Magyar Carbonban keveseb auto van? Ez igaz?
  • berlinboy6329
    Ha CRC-s a játék kibontás közben derül ki vagy elég ha megnyitom az 1. rar filet?
  • Rash87
    Valaki?
  • Randelz
    Látom ma mindenki poénos kedvében van...-_-
  • SzZs
    Mert nincs bekapcsolva a monitorod:)
  • Lack
    Miért is lenne újítás a Carbonban? Minek? Csillivilli kell, meg menő gépek, iszonyatos gépigény. A "birkanép" (USA) úgyis megveszi a cuccot. Ez egyfajta felfogás az EA részéről. Remélem nem lesz több NFS rész, legalábbis nem ilyen. Az egy dolog, hogy valami árkád és nem szimuláció, de azért normálisan is meg lehetne csinálni egy játékot nem?
  • Maximus4
    Sziasztok!

Hát ez a kanyon drift ki....ott nehéz.A magyarosítás viszont jó,na nem mintha egy autós játékhoz nagyon kellene.Most éppen egy teherautóval kellene megszöknöm a zsaruk elől ez elég nevetséges.
  • Danman
    Nem, területekre vannak osztva a városrészek és különböző bandák versengenek érte majd hogyha megvan az összes kiállhatsz a BOSS ellen. Ha legyűröd, tied a városrész. A zsaruk nehezítésnek vannak.
  • JaSoN HuNTeR #15360
    Srácok szerintetek jó a carbon???Mert sok emberke azt mondja hogy nehlz és semmi újitás^^:)
  • Randelz
    igen...és utána már csak restartal jutok vissza a windowsba
  • berlinboy6329
    Na,mindjárt lent lesz >)

Hüölye net 1 óráig halottt volt,nem tudtam feljönni vmi hiba miatt,de már jó és mindjárt tolhatom is. >)Magyarítani hogy kell a Razoros verziót?Miért lép ki? Láttam 1 Hungarian-TUY-t az magyar szinkronos? xDDD

Na mind1.Nem tom minek magyarítani.

Ez viszont kérdés:Ez is olyan lesz mint az MW?Hogy xy pontot kell összeszedni,hogy kihívhass ezt azt?Zsaruk elől kell menekülni,xy barrikádot áttörni meg ilyenek?
  • MrEagleJr
    végignyomta már vki? egyfolytában kilép, vki adjon má egy 100%ot akkor :D
  • Lack
    Jó hogy téged büszkeséggel tölt el a dolog. Ne hasonlítsd már egy film megértését egy ilyen szar autós játék megértéséhez. Köszi. Suttyó meg te vagy.
  • Beast Machine
    bocs, lehető legtöbbet akartam írni. De én amúgy is csak a lehető legjobb játékokkal játszok:D
  • bertino
    "...lehető legjobb játékhoz..."
  • Beast Machine
    Azért, mert valaki szeretné önfeledten, az anyanyelvén élvezni a PC előtt eltöltött perceket, azért már ovisnak minősül??? Mekkora egy suttyó vagy már bocs. Én is szedek le magyarítást a lehető legtöbb játékhoz, és tudod miért? Mert nem csak szeretek magyarul játszani, hanem mert egyfajta büszkeséggel is tölt el a dolog. Most akkor azok is ovisok, akik a filmeket feliratozva, vagy neaggyprímusz szinkronosan néznek? Szkreccseljél szépen csendben tovább...
  • Aspyrin
    Az átlag játékosok itt szerintem 10-14 év között vannak, jó ha magyarul beszélnek nem hogy egy idegen nyelvet
  • Code92
    http://nfscfaq.atw.hu/ warezzal kapcsolatos kérdések és ott lent van egy dodo55 ös nyelvállító nekem müxxik
  • bertino
    tedd fel ujra az NFS3-4et! :)
  • Shongi
    Egy kérdés...mi a jó fenéért vagytok úgy oda azért, hogy pár szöveg magyar legyen??? Most komolyan melyik szót nem ismeritek angolból, a car-t vagy a race-t, hogy ennyire létfontosságúak nektek azok a nyamvadt feliratok, hogy ezért a játék stabilitását se sajnáljátok.
  • Lack
    Már nem azért, de akinek egy autós játékhoz is magyarítás kell az szégyellhetné magát. Mit keres az ilyen egyáltalán számítógép előtt???
    Tiszta ovi a topic.
  • Beast Machine
    Tölt (swappel) a gép a fekete képernyő alatt?
  • jakewyler
    Na a French verzióval lenyomtam az aston martinost srácot,és utána felvettem az új tagot és nem fagyott ki,szal nem értem mit beszéltek eggyesek h kifagy...
  • Aspyrin
    A játék felméri a játékos iq szintjét, ezután a neki megfelelő nehézségi fokozattal kezd.
  • Randelz
    Mért van az hogyha elindítoma játékot csak fekete képernyőt dob be?
  • Code92
    épp ez az h. nem azt kéner írnod h. sehogy nem jön nmer azért lecsesznek inkább mondd azt h. van egy mazda rx7-ed egy astonmartinod és boldogan játszol 60 % nál (jajj hopp ez az én karrierem:D)
  • Code92
    ha a magyarító progit szeded le akkor nem tűnnek el a videókj sőtt még le is vannak magyxarítva aka feliratosak:D
  • Code92
    nekem is az indítja eléggé rajzfilmesnerk néz ki a fő ellenfelek meg kissé öcsmányak ingame ban a videókba viszon jhók de azért illúzióromboló ikicsit de nem gáz...
  • KoPf04
    Hello
    Van egy olyan gondom hogy a játék 2 pecenként levág asztalra,teljesen mindegy hogy mit csinálok.
    Razoros verzsön,indul,megy szépen meg minden csak 2 percenkén asztal....
    Valkinek valami ötlet,javaslat???

Előre is kösz
  • Beast Machine
    Kinek milyen tapasztalatai vannak a Ford Mstang GT-vel? Itt is olyan döglassú lett a kedvenc kocsim, mint a MW-ban?
  • Rash87
    Egy kérdés,hogy ha átírom a regeditet/vagy vmelyik magyarítást használom/,akkor tényleg eltűnntek az átvezető animációk?

Másik,hogy ha igen,akkor ez a verzió tökéletes?:
    Need.For.Speed.Carbon.Hungarian-TUY?

Tehát itt jók az átvezető animációk,annak ellenére h magyar?
  • And 1 #15335
    yaya
  • And 1 #15334
    vettem egy mustang gt-t de abba meg bele sem tudom rakni azokat a tuning cuccokat amik az alap kocsimban benne vannak..... nah ilyenkor mi a teendő ?így még csak versenyezni sem tudok vele mert lassú már a többi kocsihoz képest ... ezek szerint mehet megint a régivel .... feleslegesen ellőttem 50 rugót... vagy mi a .... van má :D
  • Rohamsisak
    A versenyeket nektek is mindíg ugyanaz a barna ruhás, barna csizmás kockafejű csaj indítja? Mert én még nem láttam másmilyet.
  • And 1 #15332
    nah megtaláltam a car lot-kat :D....de egy kérdés... van kb 80.000. dolcsim abból egy új kocsi 50 és az új kocsiba is meg kell vennem a tuning cuccokat ? mert akkot az úgy gáz ....
  • Hellsing47
    vki jácca a gémet logitech rumlepad 2-vel???

mert vagy én vok a láma vagy nem találom az irányitásnál a "csapattárs aktivál" gombot..
    igy meg kényelmetlen versenyzi hogy néha rá kell böknöm a billre :-/
  • And 1 #15330
    hol lehet az autót lecserélni ?a car lot garázsok merre vannak ?:D
  • rage at work
    Párszor írtam már, de töltsd le a maxi image-t, tedd vissza az eredeti exe-t, használj Daemon Toolst+SD4 Hidert, s máris kiderül, a crack volt-e hibás.