22516
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
fernandez93 #15328 Jaj de jó kész megvan!!!:)
-
Vakeraka #15327 100%? -
FAJGE #15326 #15307 re valaki? -
hacking15 #15325 énis razor verzioját jáccom és nálam is kilép de neten találtam egy razpr cracket leeht hogy az emgorvosolná az egészet?
-
chok4 #15324 es akkor hun lehet megvenni a kocsikat? -
#15323 rendőrautóval csak online lehet menni? ha igen, akkor elég gány! lehetett volna ez is egy bónusz, ha végig viszed a játékot, akkor tudsz rendőr ként tevékenykedn! -
#15322 Nekem a francia verzó van meg és lehet online nyomni! Pazz, most néztem meg mert végeztem a karierrel! -
Code92 #15321 szívesen -
#15320 Na ja van 1 x700 asom csak kéne hogy támogassa, de egy x800 on havernak a demoban szintén nem engedte a motion blurt! Lehet csak nvidia-nál támogatja? -
#15319 Köszi -
Code92 #15318 hát kedves Pista beállításokban belövöd a cspat aktiválási gombot aktiválod a cspattagot jelenesetve asszem nikki az és nézed ahogy fellöki a dagattat aztán möggémész és szélárnyékba autókáázol egy kicsit majd a végén újra aktiválod és egy levágást csinálsz meg és kész is -
#15317 a car lot garázsok akkor merre felé lelhetőek fel ?:D -
sleepyhead #15316 a verseny végén írja ki, ugye? mert akkor az csak azt jelenti, hogy meg lehet venni. csak a pink slipen nyert autó a tied. -
chok4 #15315 legyöztem a kenjit es kiirta h uj auto ,azda rx7 de autovalsztasba ha belemegyek ott nincs...akkor hol van? -
sleepyhead #15314 de, car lot-ok vannak! szóval autót venni azt lehet. -
#15313 Megtudná nekem valaki mondani ,hogy a 3. versenynél az elején, ennél a csapatársasnál (miután kiválasztottam ,hogy milyen autóval akarok kezdeni és megnyertem a tesztvezetést) mit kell csinálni? -
#15312 akkor ezek szerint autót sem lehet cserélni career módban .. csak amit megszerzel az ellenfeledtől gondolom :D -
Radian #15311 miért eddig ment neten? nem volt cd kulcs probléma meg ilyenek? -
sleepyhead #15310 ninscenek... safe houseban lehet tuningolni aztán kész. -
#15309 a játékban vannak egyáltalán tuning garázsok?... mert én egyett sem találtam :D össze vissza furikázok a városban de nem találtam... -
#15308 én a blur-t kikapcsoltam mert sokkal élvezhetőbb nélküle a játék! Nem az fps miatt, mert az van, de idegesítő hogy 50-nél már nem látom az utat:D -
FAJGE #15307 törölt hozzászólás -
#15306 Attól függ hogy hogy tolod! Nálam pl volt egy csomoszor hogy fél óra csak azzal telt el hogy védem a területem! egyik versenyt megnyertem már írta ki hogy támadás volt! -
Neoncsoves #15305 én már vettem fel új tagot, 15%-nál tartok és nem fagyott, nem lépett ki egyszer sem -
Neoncsoves #15304 nekem fullon a graf, a blur-t nem engedte berakni... de igyis szép -
Neoncsoves #15303 áhh most nektek se muxik a netes game? Rámegyek hogy Egyedi meccs. Barátságos meccs, és kiírja hogy kérjük próbálja meg később -
sleepyhead #15302 most győztem le a 2. bosst(wolf-ot)
pedig alig játszottam eddig. ráadásul ahogy elnézem már nem sok városrész van hátra. tényleg ilyen rövid? -
#15301 elég 1 fabrikátor is, és aktiválni kell, ezt asszem kifelejtetted:) -
#15300 NEm attól függetlenül hogy megvan a 30fps én leveszebb mediumra a grafot hogy az élevezet legyen jobb. -
#15299 ha nem támogatja a kártyád, akkor sehogy! -
#15298 Motion blurt hogy lehet bekapcsolni? -
kozmiviktor #15297 kösz :D -
#15296 winrarral! társítod majd kicsomagolod, és csinálja magától -
kozmiviktor #15295 A Razor1911-nél HOgy csomagoljam ki a 01. formátű stb.-eket
adjatok bünti pontot nme érdekkel
-
PLATINO #15294 nagyon gagyin adja vissza a géped semmi -
Vakeraka #15293 VAlaki dobjon már meg egy 100% mentéssel:) -
#15292 Északon az a durva srác van (az audis) meg a haverjai...kígyós kártya jel, stb. ... és teljesen fullos verdák... -
OLIII #15291 ezt csak megerősíteni tudom télleg maxon nagyon rosszul megy egy 6800GT n -
#15290 Ezzel az apró reg fájllal könnyen lehet magyarítani a játék bármely verzióját. Mindössze futtatod, és IGEN-t nyomsz.
http://rapidshare.com/files/1618140/Magyaritas.reg
A reg fájlban mindössze ennyi található, csak a need for speed nyelvét állítja magyarban.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Electronic Arts\Need for Speed Carbon]
"Language"="Hungarian"
"Locale"="hu"
Természetesen ezeket kézzel is lehet módosítani, de így egyszerűbb. -
#15289 játékmenet-ben nézd meg!