22516
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
#15490 A garázsodban lehet alkatrészt venni, de már leírták kismillióan. Egyébként csak én nem tudok driftelni ezzel vagy a muscle car a gond? -
#15489 Car lotok vannak ott tudsz kocsit venni, Tuningolni meg csak a Safehouseban tudsz... -
#15488 ha jóltudom az alkatrészeket a versenyek végigvitelével unlockolod, az autódat meg a garageben tudod tuningolni -
#15487 nah kipróbáltam...sztem egész jó csak 1 kicsit nehéz lerázni a zsarukat...... -
#15486 vki elárulná, h új kocsit hogyan lehet venni?
Egyszerűen nem találom sehol, kocsi választásánál ott van az enyém, mellette jobbra-balra nyilak de nyomom őket és semmi, sztem ezek csak az én kocsijaim lennének, abból meg 1 van. Szóval hol lehet? :) -
Bandeeka #15485 Sziasztok!
Most kezdtem el minden fasza, de nemtalálok semmi alkatrész meg hasnolo helyeket. Aki tud az segitsen hogy miröl lehet megismerni mert lassan 3 és fél órája boklászok és egyet se találtam. Köszönöm sziasztok. -
#15484 Amugy hihetetlen hogy a Camaro SS-nél mennyivel jobban betapad a kanyarban az Rx-7...
Kenji-ét használom, ott figyel a hátulján egy letünt banda logoja :D -
#15483 Lehet igazatok van! Ha Carrol Shelby ezt látná biztos nyakonhuzna! :) -
Hellsing47 #15482 engem többször is :P
várd meg mig erösitést hivnak és rád szállnak 15-en :D
a rohatt ut torlaszokba mindig belefutok :D -
#15481 Nem!
Ez egy SHelby gt 500 - 50Cent edition:) -
#15480 A legkomolyabb az egész játékban az volt, amikor a főgenyát kellet kiiktatni az audijával a canyon-ban! Elkezdtük a versenyt, megelőztem pár másodperc és megnyertem:D -
#15479 Ez ugye nem egy '67 es Shelby GT 500-as?
Mert ha igen akkor szégyelld magad. Ilyen tökéletes autot igy elronditani -
#15478 Borzalmasak! Ha 100-mész a rendőr megy utánad, ha 400-al akkor is! Állóhelyből a rendőrkocsik 200-ra 1 másodperc alatt gyorsulnak! Engem egyszersem kaptak el! :) -
gaspy #15477 ahhoz eredeti kell hogy az átvezető animációkban legyen angol felirat??? -
#15476 A rendőrös üldözésekről valaki meséljen milyenek lesznek. -
BIZ0906 #15475 én is csak ami alapból van benne azt nevezgetem át, de a registeribe nem nyúkálok -
#15474 a játék languages mappájában találsz 3 fájl ami 'Hungarian'-nal kezdődik, annyi a dolgod hogy átnevezed mind a hármat english-re és már köv indításnál magyar lesz -
#15473 kis játék után azt mondom el lehet vele lenni.Csak nem enged kilépni.Mented?Hja nem minden adat elveszik,blablabla,mondom neki Yes,erre meghal.ctrl+alt+del feladat befejezése,kilép zene megakad és ez megy tovább windowesban,aztán a folyamatoknál is le kell állítani.Lol van magyar zászló a vinyl-eknél :) -
#15472 egyébként tényleg nagyon jó a játék, de én a magyar nyelvet nem ajánlom senkinek sem :D amilyen fordítási bakik vannak benne... hát az valami szörnyű.. aki teheti inkább tolja a jtékot englisül ^^ -
#15471 valaki lécci linkelje be a magyarosítást...
:/ -
BIZ0906 #15470 agree.hun ez megvan valakinek ? -
BIZ0906 #15469 jaja még a share vagy mi is jó de azért azt inkáb leveszem mert időnként zavaró -
#15468 azért az meleg, hogy a bithu-ból "nfs edition" lett... egy valagnyi agyatlan idióta gémer miatt ilyeneket csinálni egy oldallal...:D
vad. olyan egyszerű lett, mint a fanok^^ -
#15467 olvass privit... -
#15466 nekem is lenne 1 kérdésem, saját gépemen még nem teszteltem a játékot, így nem tudom, hogy javult a teljesítmény a demohoz képest? -
#15465 ezeket garage-ba kell:) -
Tomy Lee #15464 Eszméletlen jó a játék!A Demo-ra nem mondtam jókat de ez a full változat valami kegyetlen jó
Full grafik-kal,kormánnyal,5.1-es hangrendszerrel tolom és iszonyat!!!Ááá megyek vissza dobok még tuningokat az Alfámba!Jah az átvezető animokról ne is beszéljünk igényes szépen kidolgozott grafika na meg a hangok!Pontszámom rá:9.9/10
(az az 1 kis tized azért minusz mert el kellene ma mennem este de nem fogok:)))inkább nyomom a game-t:)) -
#15463 Még egy kép, hogy ne csak spammal meg flame-el legyen tele a totyik:)
-
PunkZoli #15462 pimp! -
#15461 nekem is olyan kártyám van télleg fasza?
-
Che #15460 tök jó...okosabb lettem....asszem álhatok neki leszedni a razoros verziót me így sosem jövök rá mi a ló..szt kell csinálni :( -
#15459 ízlések és pofonok! -
BIZ0906 #15458 Tök fasza fullban blur nélkül 1024x768-ban Radeon 9006pro-val szépen fut -
#15457 ez a felni baromira nem illik rá! :S -
#15456 hmmm....
-
Szabi1991 #15455 kicsit off de sztem qva jó :) ezt kéne autosculptolni xD -
#15454 5 ora alatt -
#15453 ora alatt 3% a letöltés szerintetek mi lehet a baj 512 kb/sec internetem kérlek válaszoljatok!!!!!!!!!vegyem ki a sima xp tüzfalat vagy mi??????????????????????????????plz help me VKI VÁLASZOLJON MÁR A F.............................. -
Che #15452 nah, de vki pls ha tud segítsen hogy mit csináljak h el induljon....mert nincsen crack fájl és cd-t kér :(:( -
Che #15451 de tök egyszerű...utánna nézel a videokaid honlapján hogy mit támogat...