22516
10634785601162328892.gif

FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!

NFS Carbon Garage Topik

Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!

Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!

Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!

• DJ Skyline
    ha nem akarod magyarítani, akkor nem hiszem
  • rob981
    egyik crackel sem megy vistán...az EA intro után kilép...mi lehet a gond..
  • jakewyler
    használj razoros cracket,és megjavul
  • zolo15
    Hy!
    Már sok rosszat hallottam de össze-vissza a Razoros verzióról.
    Szeretném ha valaki tisztázná egy hozzászolásba.
    Szóval én már a Razoros verziót töltöm régóta mert az atw-s wa***oo lassan adja.Nem szándékozom majd magyarra rakni mert nem szeretem.
    Szóval ígyí lesz valami bajom a gamemmel?
    Előre is köszi.
  • rob981
    Sziasztok!! Vistán nem megy a carbon vagy csak vmi probléma van...ha vki tudja a megoldást légyszi segitsen..thx
  • Geroy
    sziasztok!!!!

miért van az hogy kifagy a game, amikor lenyomtam a csajt aki a dodge-val van...amikor uj társ csatlakozik egyszerűen kifagy...

PLS HELP!!!!
  • jakewyler
    haverom mondta,hogy akinek kifagy, a razoros cracket kell használni,szal próbáld kiamúgy nekem eddig még egy ember felvételnél nem fagyott ki a game,és már 50%-nál tartok
  • Bugge
    Sziasztok!!

A gondom az lenne, hogy hol lehet beállítani azt, hogy hátranézetet is tudjam használni, mert csak a tükröt találtam és az zavaró, vagy alapértelmezettben a hátranézés az a "L" betű, nos ez nekem nem esik kézre, hol lehet ezt megváltoztani, mert az irányítás beállításánál nem találkoztam ilyenekkel!!
  • engir
    No.
  • GabriSanyi
    a tuneros csaját meg a exotikos arcot nem próbálam felvenni,de akit a muscle caros után ad azt sehogy se bírom alkalmazni....de a neville meg az útkereső srác fel van véve nekem is....
  • gaspy
    és felirat is van a videok alatt?(angol)
  • barmi
    Akkor mi van ha kiveszem a dokumentumok közül a jelenlegi profilt és gyártok egy újat és amelyikkel szeretnénk azt teszem be a dokumentumokba a carbon mappába. jo lesz az iyg? vagy otthagyjam mindkettöt? akkor nem tudok választani gondolom mivel nem lehet többet gyártani elvileg
  • engir
    Ezernyi problema.
    Nalam Razor-osban vanna videok rendesen, a jatekmenet sem gond (tudok felvenne embereket). Elindulasnal meg oke. Megy van hogy 2 orat tudok jatszani gond nelkul. Aztan vagy hogy palyabetoltesenel, kilepesnel kiakad. X-akta.
  • barmi
    Köszi © Garyskillz!
  • barmi
    Az elsöre már megvan a válasz :) ... a motion blurt csak shader modell 3.0-ás karival lehet bekapcsolni.A tiéd 2.0-ás.Különben be tudnád kapcsolni csak ez is marketing fogás hogy vegyél újabbat több pénzért.
  • priluki
    Nekem francia,van és eddig minden oké vele,viszont lenne egy olyan kérdésem melyik autot vegyem meg driftelni?,mert valahogy elég gázosan megy most..
  • TreDoR
    Hi! A nyelvezet válsztó ami a faq-ben van, hogy müxik? A magyarítás telepítő meg ellenőrzi a kulcsot amivel a gamet telepítettem. LOL
  • Smuge
    Unlockolva van már összes de nincs lehetöség se hogy válasszam....
    Csak Tier 1es street meg pro van benne.
  • Crazy Mate
    Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos! sajnos:D
  • DJ Skyline
    az hogy FAQ
  • Garyskillz
    1. kérdésedre a válasz: nem támogatja a kártyád a shader model 3.0-át
  • jakewyler
    nekem nemfagy ki,ha kell mutatok képet is hogy vannak felvéve csapat tagok!!!
  • Garyskillz
    több autó, tuning lehetőség
  • barmi
    Sziasztok!1. Miért inaktív a motion bur-om? 2. Miért csak 1 profilt lehet gyártani? köszi a figyelmet! ;)
  • monomojo
    Próbált már valaki a francia-magyar verzióval visszatölteni egy állást?
    Nálam utána meghülyül a billentyűzet, és csak minden 4-8. leütést érzékeli. :-S
  • berlinboy6329
    Először unlockolni kellene nem?Ha már Unlockolva van a Safe Houseban tod felrakni.Ha ott a lakat mellette akkor unlockolni kell.
  • Smuge
    Valaki elmondaná, hogy tier 2-es performance alkatrészeket hogy/ vagy hogy milyen tipusu autokra lehet felrakni? Még mindig Alfával legelsö kocsival tolom, nincs más. Arra csak tier1-es pro csomagokat lehet kiválasztani..
  • berlinboy6329
    Internetes gémet hogy lehet csinálni?Connecting to EA Naion utána kéri a nevet jelszavat.Ezt előre meg kell csinálni és oda beírni,vagy ott csinálom meg?
  • engir
    Akkor egyre vilagosabb
  • báttyó02
    érdekes nálam lehet
  • 3P
    El lehet adni olyan autót, ami már nem kell? Esetleg az azon levő teljesítmény tuningokat át lehet tenni egy másik autóra?
  • GabriSanyi
    a francia revolver se az igazi mert nem lehet csapattagot felvenni.......
  • Száddi
    Fogalmam nincsen mert ha egyszer hiba üzi akkor kilép a játékból és mikor újra beakarok menni akkor már rögtön az elején kiírja a hibaüzit... Megoldás újra kell indítani a gépet :S Az nálam általában bejön
  • Garyskillz
    nekem razor van és nem fagy a játék.
  • engir
    Szal ha eddig jol latom akkor csak a Razor-os verzio fagyogat. Ergo elkepzelheto hogy kapunk toluk vmi crackfix-et?
    Vagy alapbol fagyogat a jatek es akkor a EA ad ki egy patchet?
    (Nalam amugy demo is csinalta a rakoncatlan kilepkedeseket)
    Esetleg elofordulhat hogy vmi driver nem tetszik neki?
    Kinek mi a meglatasa?
  • MimaSKATE
    nemm bírom átt írni :/ nem engedi...:S:S
  • Száddi
    Csá akkor most a Hungarian-TUY verzió az magyar is és a bevezető videók is benne vannak?? Mert nekem most a Razoros van és tök szar hogy nincsennek benne videók és mindíg kilép...
  • scorpeeon
    ok, megvan már, kösz :D
  • HunnernesKonge
    Camaroval mentem 50%ig ugy hogy a gumi pluszba Gripre volt rakva és csináltam 200.000-res drifteket, szoval benned a hiba :S
  • Dj Toto
    vki elmondaná hogy hogyan tudom saját magam beállitani a szárnyakat meg a többi részét a kocsnak? mert nem engedi csak elöre elkészitett cuccokat tudod felrkani