22516
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
HUTÖPIKE #16424 Valaki nekem is légyszi! -
#16423 ok THX -
hitch #16422 mindjárt küldöm. -
#16421 Hát ennyi GAME OVER nem volt valami nagy szám LoL... !!! -
#16420 LOL...kivételezzünk csak 2 kerülettel
[irigy:D] -
#16419 VAlaki lécci külje el.. -
hitch #16418 #16415 PLZ. -
#16417 THX -
#16416 11 óra kellet hogy végig toljam, és nagyon könnyü volt -.- -
hitch #16415 A mentést hogy Kell felulirni mert amikor bemásolom és elinditom a gameet azt irja ki hogy betöltés sikertelen.Valaki tud vmi megoldást. -
#16414 hát ebben bazira tévedsz... -
#16413 Valaki el tudná nekem küldeni a játékban a support/Eurpoean Help Files/Ru/Install.jpg nevű fájlt me telepítésnér hibát ír ki pls
E-mail: [email protected] -
#16412 sztem csak a Francia verzio ugrik ki meg fagy le -
#16411 Te mázlista. Ittolvastam -
#16410 Atomlol ez a cikk -
#16409 Hellótok !
Mindig bejövök elolvasgatni amit erről a játélról írtok.
Hát én csak hétvégén teszem fel, mert csak akkor lesz időm, viszont úgylátom, van, akinek tetszik, van, akinek nem.
Eh..., mindegy, Need for speed akkor is Need for speed marad.
-
#16408 -
#16407 sztem csak a Francia verzio ugrik ki meg fagy le -
#16406 o.O a csapattársas dolog sztem kurvajó, nekem egy csomót megnyert az útkereső, és összehangolva lehet velük menni, sztem mindenképp használjátok !!! anélkül nehéz játék lesz... amugy már 100%-on vagyok, sztem kicsit rövid és egyszerű, de nagyon jó. -
#16405 egyébként mire lehetne használni a csapattársakat ?:D -
dani89 #16404 köszi! :) -
Code92 #16403 vedd fel SAL-t vagy más "tuningmestert" és tudni fogsz
-
#16402 én is csak versenyezgetek, a csapatársakat nem használom semmire -
Code92 #16401 okkos bakkker ekkora nyelvtudással nem csoda h. magyaarítás kell pedig az nfs az a széria amiből én sazemély szerint mindent megértek látom nem mindenki van így vele -
dani89 #16400 nekem a razor-os verzio van meg, de amikor belépek a karrier-ben nem tok autosculptolni (de a my cars-nál igen)! PLZ ha vki tudja a megoldást akkot irjon! thx előre is :) -
#16399 azokra a crew dolgokra gondoltok ?
mert akkor abból van kb 3 :D -
#16398 pfff..... hát elég sok körrel lemaradtál akkor:d Kizárt hogy nincs csapattársad a versenybe... -
#16397 öhhh mi ez a csapat dolog ??? lehet lemaradtam pár körrel mert én eddig csak versenyezgettem .... már 52%nál járok... -
Dash #16396 Senki nem tud segíteni, az Audi R8-t mikor lehet megszerezni? -
#16395 Nekem Francia van és mindenkit felvettem illetve kirugtam akir lehetett és egyszer sem fagyott akkor ki! -
#16394 Vki szokott multizgatni?? -
hitch #16393 csáó.Látom sok fagyásos probláma van.Nekem a haver is tanácsolta hogy ne vegyek fel senkit de amikor tuningolni akarom azt a kocsit amit angietöl nyertem akkor is kiakad.Remélem hamar lesz vmi javitás. -
LeePí17 #16392 Razor féle CE.
75%nál járok :D -
LeePí17 #16391 apropó..
nem tud vki átutalni 50.000$-t???
kicsit fogytán a kasszámban a zsé...így sosem lesz meg a 3as motorom :S
pedig mi zsír lenne tímben menni :D -
#16390 de neked jelenleg mijen van? -
iXiXeL #16389 Hali!
Valaki dobhatna egy képet a mühelyek helyzetéről, mert egyet se találok.
kösz. -
#16388 nekem razor -
LeePí17 #16387 volt az is.. (haver azzal tolja neki sem fagy ki..ősem vesz fel senkit)
most a CE Razorral nyomom..
eddig nem fagyott ki mert nem vettem fel senkit :D
(jah aki feltud venni emberkéket annak NIKKIT ajánlom!!)
nagyon megy a rib*ncja :D -
#16386 neked is francia van? -
#16385 hello...lene 1-2 problémám tudtok segíeni ? az első ....10 percenként kilépe a játék a második.. van kormányom meg pedálom de a pedált nem tudom használni a játékban ...a controlsnál is beállítanám a pedállal hogy az legyen a ház meg a fék de nem megy nem is reagál rá....