22516
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
asturel #16464 udv
amikor angiet legyozom, es jon a csapatszerkesztes, ha nevillet rugom ki akkor mar rogton megfagy, viszont ha mast, akkor meg miutan az uj tagot felvennem, akkor fagyki nfsc, van valakinek valami 5lete? / magyar verzi o nem a razoros, visszairjam akkoris en-re?
mentes: a fajlban bennevan a cdkulcs, arra kell atirni a mostanit regeditben HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Electronic Arts\Electronic Arts\Need for Speed Carbon\ergc itt :/ ha cdkulcs azonos a mentesevel akkor betolti a mentest -
#16463 szerintem a lehtöbb, amit tehetsz, hogy leszedsz egy másik verrziót, vagy mégegyszer ugyanezt, lehetőleg máshonnan. -
#16462 a faqban nem találtam válszt, a razor verzióban a telepítésnél 36%-nál amikor a copspeech.big fájlt másolná, akkor kiír egy hibaüzenetet, hogy nem tudja átmásolni, megpróbálja újra, vagy mégse, és innen hiába próbálkozok, nem megy tovább az install.
kiirtam dvd-re, onnan a telepítés 28%-nál áll meg mindig, egy másik fájlnál, annak a nevére nem emlékszem :S
mi lehet a gond? de főleg inkább a megoldás érdekelne... -
#16461 Nincs mit Sland!
És aki vidéki, azzal mi van???? -
#16460 az itthoni tuningverdák többségéről ne beszéljünk:)
azokat csak a subwoofer tolja előre, meg a Neontól lesznek hoszabbak.....lol -
#16459 ha a Autosculpter-t kirúgom a csapatbó attólmég fogok tudni Autosculpt-olni -
#16458 hol lehet tuningolni ,a házban?
ugyanugy,mint a demo-ban huzogatni kell a csikokat?
mert én sehol nem találom [nOOb] -
#16457 Este van így poén lenne, de attól gyorsabban megy az autó, MAgyarországon is sok Stock szekeren van (szakad verdák) XD -
Hellsing47 #16456 azokat az "X"-eket hogyan vehetem le a kocsimról???mert nem akjarom hogy elvegyék :D
sajna begyüjtöttem már 2-t hála a csalo zsaruknak...=/
az utca másik széléböl kiszurt és 3 mp alatt ott is volt a picsámba :D -
#16455 de itt este van.. -
#16454 sztem nem fontos. MW-ban sem volt, és nem is hiányzott... -
#16453 Valahol azt olvastam, hogy a Collector's Editionben egyből elérhető a maximum tuningolás lehetősége. Nálam ez nem így van. Lehet, hogy valahol hülyeség volt amit írtak, de ha nem akkor mi lehet a gond? -
#16452 sztem nincs(70%-nál vok)
sajnálom is -
#16451 a muscle caroknál a kiemelkedő motor az autó típusától, vagy az éppen aktuális motortól függ? -
#16450 Hiába rakod nekünk fel ha a mentéseket nem lehet beolvasni...és ez global problem :( -
#16449 húz maga után egy kék csikot, amibe ha belemész, segit kormányozni. Tehát szinte csak az elörét kell nyomnod, a társad elötted megy és "húz" téged. -
#16448 Neon van a játékba? -
#16447 megtudná valaki mondani hogy mirejó a drafter a csapatba...mármit hogy mit csinál verseny közben? -
#16446 Toltam még egy kicsit a gamet és feloldottam a bmw m3-at, a 2007es Jaguart, meg egy rendőrkocsit, meg egy jó pár vynilt. Akit érdekel az letöltheti itt. -
#16445 Lehet hogy a következő NFS-t egy Crysis környezetbe fogják beletenni. Nem kizárt, sőt... -
#16444 #16413 -
#16443 Valaki elmondaná, hogyha veszek egy új kocsit abba mért nem tudok beletenni semmi tuningot, pedig már elvileg egy másik autóval megszereztem a cuccokat. Az az autó pedig túl gyenge a versenyekhez amit vettem így nyilván nem is tudok vele megnyitni semmit.
A magyarítás utáni videó eltűnésekre még mindíg nincs megoldás? -
#16442 Van benne igazság szerintem, ebből a körből nem lehet kiszállni, NFS már nem lesz a régi "STOCK" autó versenyzés...szerintem, hacsak nem találnak valami fenomenálisat ki... nfs island XDDDDD -
#16441 nekem meg valami telepítésnél rosz. valami orosz nyelvi képfájl hibás.. -
#16440 Az egyedüli gáz a játékban, hogy a canyonos versenyrész hulladék lett és hogy mindig éjszaka van... :( -
#16439 Ne foglalkozz vele! Nekem is ez van... Várni kell egy kicsit és kilép rendben magától. A lényeg, hogy nem kell a feladatkezelőt megnyitni közben. -
#16438 nálam is elkezdett fagyogatni a játék, egyenlőre még "csak" kilépésnél, tehát amikor kiakarok lépni a játékból... -
#16437 igaz, de szerintem a cikk elején túlsázba esett a cikk író a Dieseles mondattal! azt nem kellett volna -
#16436 razor verzió -
leipsig #16435 ennyi várakozás izgalom után azért egy kicsit többet :D -
#16434 Arra van megoldás, ha a játék időnként 'csak úgy' kilép??
Nem lefagy, nem hibaüzi, csak egyszerűen kilép. -
#16433 mit vársz?:) -
leipsig #16432 eddig tartott a nagy durranás 1-2 nap végigviszzük és most minden kezdődik elölről, a várás :D :D -
#16431 Bocsi de nincs semmi az e-mailban.
Talán próbáld erre [email protected] -
hitch #16430 te tod hogyan kell bemásolni mert nekem ezt irja betöltés sikertelen. -
hitch #16429 #16361 kiicsit lejjebb kellet volna menned. -
#16428 hát....talán még az a 7es osztályzat is sok
amugy jó cikk nagyon is -
#16427 azért mégis csak lehetett benne vmi, a végigtoltad :)) -
hitch #16426 #16415 PLZ. bocs hogy enyiszer irom csak má ki akarom vesézni. -
HUTÖPIKE #16425 Jajj bocsi ezt el**sztam!
Az lenne a keresem h valaki kuldjon egy 100%-os mentest!