22516
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
#16504 a muscle caroknál a kiemelkedő motor az autó típusától, vagy az éppen aktuális motortól függ? -
SkYPeT #16503 és más névvel -
#16502 azért ez durva, hogy megjelenés után 2nappal arról kell írni, hogy ennyi volt az egész, meguntam,stb.... -
baca01 #16501 hát skacok volt ma hozzá szerencsém és nem vagyok tőle elájulva. grafika nem egy nagy durranás, alig javult, ez az este is kicsit gáz mer alig lehet látni pl driftnél a hegyen, szval inkább olyan a játék mintha most wantedra kidobtak volna mittomén egy modot. én többet vártam tőle. még a rendőr üldözésnél is ua a zene mint mw-be. :P szval csalódtam, ez is kezd olyan lenni mint a fifa. alig változtatnak rajta vmit szinte minden évben ugyanazt adják ki más borítóban. :( -
Gazsi007 #16500 Igazad van véletlenül nem tötltötem le a rar-t.
Kösz -
#16499 dettó -
#16498 probáld ki.
én úgy szoktam h megveszem, de nem mentem ki...
kár h nincsen próbakocsikázás, mielött megveszed. -
#16497 Én most értem el addig, hogy meg tom venni a mustang gt-t , de azt szeretném kérdezni hogy megéri megvenni az rx-7 helyett vagy várjak még és vegyek majd egy jobb kocsit? Mert attól félek esetleg túl lassú lesz a mustang.Valaki adjon valami tippet please! -
#16496 a rarral kezd ne a r00 val -
Gazsi007 #16495 Hellosztok sikerült letöltenem a Carbon csak valami baj van vele.
Amikor ki akarom csomagolni a Winrar-al azt irja tuj-nfs carbon-hu.r00: tuj-nfs-carbon.hu.iso kibontásához a műveletet az előző kötetel kell kezdeni.
tuj-nfs carbon-hu.r00:Nincs mit kibontani.
Ez mi az istent jelent? -
meg10tito #16494 Vki lécci tegyen már fel egy jól működő mentést!!!!!!!!! -
#16493 na most zsíír ,köszi :D -
#16492 jolvan
most jött el az idő, hogy -fav -
#16491 jah szóal akkor ne módosítsam ok -
#16490 fasza, kösz, tehetem fel újra a játékot. kidob a rákba :@ -
#16489 akkor, ha a fájlok nincsenek módosítva, igen -
#16488 hülyeségeket ne kérdezz, használd picit az agyad is -
#16487 jó az megvolt
és utánna jó lesz?...
-
#16486 talán kattints rá kettőt... -
#16485 ezze la reg fileal mit csináljak? -
#16484 és ar egistrybe mit módosítsak? vagy magyarázd el részletesen lécci :D -
#16483 Semmi fájlt ne módosíts, csak a registry-t!
Én ezt használtam, tökéletes.
-
#16482 Hy all!
az lenne a kérdésem hogy mit csináljak ahhoz hogy a collector editionban is annyira legyen magyar a játék mint a freanciába?
mert a franciába pár gomb kivételével midne magyar volt a ce-ben pedig alig magyar vmi is. áttettem már a francia feliratot is de mág mindíg csak az a kevés gomb és szöveg magyar.
segítsen vki lécci
Előre is köszi -
#16481 csak azt tod csinálni hogy nem vezsed fel azt a csávót, nekem is ez volt -
#16480 jajaja, ezért méginkább lol... -
#16479 Hy all!
az lenne a kérdésem hogy mit csináljak ahhoz hogy a collector editionban is annyira legyen magyar a játék mint a freanciába?
mert a franciába pár gomb kivételével midne magyar volt a ce-ben pedig alig magyar vmi is. áttettem már a francia feliratot is de mág mindíg csak az a kevés gomb és szöveg magyar.
segítsen vki lécci
Előre is köszi -
Tomme12 #16478 Ma jött meg a játék .....elején tök jó volt és eljött a 40 % mikor a második fő csókát azt a csajt kell legyőzni....a 2 körösbe lenyomom meg a kanyonba is ...csörög a telefón új blokkolo....elmék hozzá ....el mondja a történetét .... csak úgy vehetem fel ha kirugom pont rugnám ki valamelyiket kattanok a kirugásra és kidob .... mi a ku**a sz*rért van ez ? ? ? ?? ? ? ?? Valki segítsen .... nem akarom ujratalepíteni :@ és a gépem elég jó hozzá ....
-
#16477 htx, az tuti segit -
#16476 De igen.Összeszedem az összes eddig megjelent nfs játékot és tüzet rakunk belőle és rituálé szerűen körbeugráljuk. -
#16475 arcade nem szimuláció -
#16474 senki nem tud ajánlani semmi mást? -
#16473 Komolyan mondon nincs még 1 ilyen játék,ami ennyire fel*assza az agyamat.Jah,de van NFSU meg NFS mw.Na de itt is ,az mien már ,hogy a csappatársat hátra küldöm blokkolni,lemarad vagy 15 secre és utána olyan simán beér,hogy az vicc.Teljesen mind1 mennyivel megyek....
Meg a a kancso zsaruk is,az külön szánalmas,hogy ,ha egy F-19esel mennék akkor is utolérnének.Még egy ilyen *zar *eci *lbaszott játékot nem láttam.Bánom,hogy feltettem egyáltalán.A 2ik....ha én nekimegyek a falnak a kocsi bal elejével kb 45 fokos dölésszőgben,akkor mi a teherbe vert jo büdös *urva anyjáért nem tudom másik irányba kibillenteni a kocsit és miért tapad rá orral a falra???!!!!!áhhhh kész...... -
Hellsing47 #16472 #16456
???? -
#16471 Azért mert nam figyelsz oda, irja hogy 2 embert fel kell fogadnod hogy autosculpot lehessen csinálni, fejből nem mondok neked neveket, olvasd el... -
#16470 Ja és mindenkitől elnézést kérek akinek nem válaszoltam a priviére de nagy jóhajtás volt a fősulin, bocsesz...egyébként szerintem mindegyikőtök problémái azóta megoldódtak...:P -
#16469 miért nem enged engem még autoschlupt?(de csak felnik és kipufogoknál nem enged!)
pedig már 100% ban kivittem carrier moddot! -
#16468 Ja egy nap alatt megvolt :D -
#16467 hát nem volt valami hosszú játék -
HUTÖPIKE #16466 Van valakinek az 1,2 höz 100%-os vagy közeli mentése? -
#16465 :c