22516
10634785601162328892.gif

FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!

NFS Carbon Garage Topik

Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!

Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!

Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!

• Gyovai
    AKINEK MEGVAN A FRANCIA VERZIO ÉS NEM ÁLLITOTTA MAGYARRA AZ PLESA KÜLDJE ÁT NEKEM AZT A HÁROM FÁJLT H VISSZAÁLLITSAM AHOGY VOLT KÖSZI MSN :[email protected]
  • Pethy23
    Vki megtudja mondani új autót hogy lehet tuningolni (nitro, motor), most vettem 1 rx7-et és alig enged pár dolgot?
  • meg10tito
    Senki nem tud adni mentést???????????
  • Lteam
    de akkor hova töltsem fel h ti is lássátok? a képek méreteik 90-90 kilobyte
  • mike0013
    metr le van tiltva SG-n:)
  • Gyovai
    okés
    nemtom
  • Lteam
    mért nemtok képet csatoln ia képfeltöltés.hu-ról az istenért is
  • deestroy
    ÉN EZT A faq- BAN ÓLVASTAM! PRÓBÁLD KI, VESZTENI NEM VESZTESZ! DE HOL VANNAK A NYELVEK?
  • Gyovai
    ez a francia verziora is igaz??? mikor föl akarok venni valakit?
  • mike0013
    ez nem jött be:)
  • deestroy
    "Akinek kifagy a csapat szerkesztésénél a Razor verzió az állítsa vissza angolra és működni fog, utána vissza lehet magyarra állítani! Nem kell másik cracket keresni!"
    NA KÓ! DE AZ NINCS IDE ÍRVA HOGY HOL LEHET A NYELVEKET ÁLLÍTGATNI, A MENÜBEN PEDIG NEM TALÁLTAM....
  • Lteam
    Bocsesz az előző én voltam. A kérdésem az h mért írja ki ugyanazt a hibát mint a demonál h el sem kezdi telepíteni de méár hiba? vki lécci

http://www.kepfeltoltes.hu
  • Cindas
    Üdv mindenkinek!
    én Need For Speed Carbon Hungarian-TUY ezt a fajtát szedtem le ,és a gond vele az ,hogy ha eccerüen rámegyek a kilépés gombra és ott az OK-ra akkor lefagy a gép:S meg néhány verseny utána kilép a játékból, és bejön csak egy sima feket háttér.. de különben elnézve a ghibákat igen jó játék érdemes leszedni!..na hali
  • Csuhai G
    Vicces volt. -.-
  • matyi08
    nézd meg a faq-ot, sztem mindegyik kérdésedre ott a válasz.
  • Crash88
    hi all,leszettem a Razor1911 es versiont a Collectorsba de vmi azt sugja h nem collect...editon hanem sima,hogy tudnám legewgyszerübben kideriteni???
    Ja és hogy lehet átnevezni a csapatnak adott nevet mert véletlenül rányomtam ami az alap volt (NEV) meg azt hitem h ez a név a csökött csap.társé lesz .Mondjuk a mentésemnek már annyi mert megkerestem a mentésemet (jatekba én nem tutam megvaltoztatni)és megtaláltam átirtam a fájlba azt a részt de azt irta hogy Crash betöltése sikertelen pedig a fájlt jegyzettömbel nyitotam meg és rákerestem a NEV re és csak azt irtam át:S:((((((((( Help. Elöre is köszi
  • deestroy
    Na még lenne 5 kérdésem! Aztán vége!
    1. Milyen warez verziók vannak, és honnan tudom letölteni?
    2. Mit lehet tudni az egyes verziókról?
    3. Kidob a játék hibaüzenettel, vagy lefagy! Mit lehet tenni?
    4. Ha magyarítom a Razor verziót, akkor nincsenek animációk! Mi a teendő?
    5. Hogyan tudom magyarrá varázsolni a játékot?
    :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • deestroy
    az autó tipusátol!!!!!
  • Viszi7
    gagyi
  • Beast Machine
    Nagyon szépen köszönöm. Többet ez a kérdés tőlem nem hangzik el.
  • deestroy
    Szerintem azért jó ez a Carbonnnnn!!!!!!!!!!!
    De úgy hallottam ez az uccsó NFS...
  • Beast Machine
    amíg nem kapok választ, addig kérdezek. Én türelmes ember vagyok. hát ti?
  • Siluro
    Ha műszaki szemszögből nézzük a dolgot, akkor a játékban a motor típusátol. Ugyanis az nem más, mint egy levegőbeömlő, ami álltal több oxigén jut az égéstérbe, ami jelentős teljesítménynövekedést eredményez.
  • Beast Machine
    a muscle caroknál a kiemelkedő motor az autó típusától, vagy az éppen aktuális motortól függ?
  • deestroy
    még egy kérdés! nekem úgy van meg, hogy telepítésnél kínálja kapásbol a magyar nyelvet.... haverom meg azt mondta hogy a sima angol verziót szerezte be! és azt állítja hogy nagyobb a sima angol ISO- ja! Nem lehet hogy hibás a magyar?
  • matyi08
    sztem ha még 51-szer megkérdezed, akkor jó lesz...
  • svédcsepp
    Én a FAQ-ban leirt modszerből a másodikat alkalmaztam + átneveztem a videokat ,ami nem volt meg palba csak ntfsbe ,és teljesen rendben van a dolog.Igaz ,kezdhettem elölről ,bár szerintem nemsokára delete az egész...erre utalok is a #16473 hozzászolásómnál..
  • deestroy
    kössz EMBEREK!!!
  • Beast Machine
    a muscle caroknál a kiemelkedő motor az autó típusától, vagy az éppen aktuális motortól függ?
  • Daves
    FAQ
    !!!!!!!!!! C:\Documents and Settings\Felhasználoneved\Dokumentumok\NFS Carbon
  • Rage47
    az is faq
  • Rage47
    biztos sokan leirták már, esetleg faq-t nézd meg
  • deestroy
    ja! és hova teszi a játék a gépen a mentéseket???
  • mike0013
    FAQ-t próbáltad?
  • Beast Machine
  • deestroy
    Hali!
    Miért lehet az, hogy 17%- nál vagyok, és mikor belépek a csapattársakhóz, pl ki akarok rúgni eggyet, akkor fogja magát a játék és kilép.
  • Siluro
    Ha ez nekem segít akkor leírnád úgy, hogy megértsem? :) Mert őszintén szólva nem vágom, hogy mit szeretnél mondani. Köszi :)
  • Attlen
    Hello! Az lenen a kérdésem, hogy aamikor van egy verseny pl.: körverseny és a csapatársam beszél hozzám rádion nekem azt kell feliratoznia a magyarositásnak?
  • reaper4
    nincs mit:)
  • matyi08
    ja, az jó lenne, úgy, mint mikor a legelső kocsit vállasztottad.