Need For Speed: Carbon

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TCelica
Tessék a 2 doc.
Ezt a netrõl szedtem le hivatalos játékos oldalakról.

F.E.A.R.:
Minimum vas:
Proci: Pentium/AMD 1,7 GHz
Memória: 512 MB RAM
Video: 64 MB DX 9 kompatíbilis 3D kártya
Merev a lemez: 3 GB HDD
Ajánlott vas:
Proci: Pentium/AMD 3,0 GHz
Memória: 1 GB RAM
Video: 256 MB Radeon 9800 PRO vagy GeForce 6600 3D kártya

NFS Carbon.:
Minimum gépigény:
Operációs rendszer: Windows 2000/XP
Processzor: 1.7 Ghz
Memória: 512 MB
Tárhely: 4.7 GB
DVD olvasó: 8x
Videókártya: 64 MB*
Hangkártya: DirectX 9.0c kompatibilis
DirectX: 9.0c
Online játékmód: 512kbps; 2-8 játékos
Opciós eszközök: USB-s kormány/Dual Analóg gamepad

*Támogatott chipsetek: NVIDIA GeForce4 Ti-4200 vagy jobb (GeForce MX széria nem támogatott); ATI Radeon 8500 vagy jobb. Ezen verziójú kártyás laptopokon mûködik, de nem támogatott. DirectX 9.0c kötelezõ, és a legfrisebb videó-, és hangkártya driver.

Javasolt gépigény:
Operációs rendszer: Windows 2000 Service Pack 4, Windows XP Service Pack 2 (csak 32 bites verzió)
Processzor: 1.7 Ghz vagy annál gyorsabb
Memória: 1 GB
DVD olvasó: 8x vagy annál gyorsabb
Videókártya: DirectX 9.0c kompatibilis
Hangkártya: DirectX 9.0c kompatibilis

Prince of Máté
hát bazdmeg ne higyjél nekem, régen 256 mb ramom volt tudod?
És amúgyis most fogok új gépet venni, szóval hasonlítgathatjuk😊
a másik hogy a gépemet nem játszásra használom 😊
arra ott a konzolom

TCelica
Neked a Fear megy szaggatás nélkül 800x600-ban ami nekem magy hibátlanul 1280x1024 ben max. grafikán. 😊)
Még arról sem hallottam hogy a Fear megy 256 mb rammal de mindegy, gyûlnek a doc-ok.

Ha meg ennyire szerencsétlen a géped hogy kavarja a szezont a fazonnal akkor meg hajintsd ki. 😊

Prince of Máté
hmm 😊
na látod a fear megy szaggatás nélkül 800x600 ban 😊
ismét tévedtél mert a min. fél giga ram kell neki, de 256 mb rammal is megy csak swappol 😮
ja és csak annyit h a carbonnak min. 512 mb ram kell a MWnak pedig 256 :S

Sziasztok!!!!
Erdekelne hogy, lehet e a jatekot halozatban jatszani vagyis van e multiplayer tamogatasa. Es ha lehet akkor hogyan??

Elore is kossz.

Csõ mindenki!
Mindenki tök be volt sózva NFS carbontól.
Hát végigvittem a szenet.
a+ok:
a kanyon verseny ötletes
yok a gépek hangfxei
a-ok
ezen kivül nem eredeti
nuku újítás
a body sculptot nyugodtan kihagyhatták volna,mert a defaultos kitek 100*jobban néznek ki
kár hogy csak 6 autód lehet egyszerre
az izomgépek szinte teljesen irányíthatatlanok, az egzotikusak meg lassúak ÉS írányíthatatlanok, szal végülis hiába van sok gép a játékban, a harmadával élvezhetõ csak PL:skyline,evo
a zene a most wantedban 100* jobb volt
TCelica
Szia tomi.

Este utánanézek neked. 😊)

Sorry, hogy ide írok, de itt nagy a forgalom és nagyon sok NFS fan is van. Egy NFS 6-os(Hot Pursuit 2) dalnak szeretném megszerezni a szövegét, de sehol sem találom: Hot Action Cop - "Fever for the Flava". Sok helyen fellelhetõ az eredeti változat szövege, de nekem a játékban szereplõ változat kellene. Sajnos nem vagyok jó angolos, de érdekelne mirõl szól.
TCelica
Hát nagyot tévedsz.
Ilyen nagy marhaságot még nem is hallottam amiket te itt összehordasz. Késõbb felrakom a két játék doc-ját és majd nézd meg alaposan te is mennyi az a "nagy" változás amirõl most te beszélsz. Elég gyengusz géped van akkor ha a Carbon 640x480-ban is szagatott. 😊)

A változtatásról meg annyit.: Szerintem cserélj minnél hamarabb videókarit a gépedben, vagy cseréld le az égészet. Kíváncsi lennék viszont arra is hogy milyen géped van ha még ilyen aprócska felbontáson is szaggat.

Meg ha neked ez nagy gépigényû játék akkor mit szólsz PL.: a F.E.A.R.-hez ami alapból kér 1GB ramot meg egy dög videókarit. 😊)

Prince of Máté
aha szerinted
ez msot jó nagy ökörség volt ugyanis a most wanted 1024 x 768ban jól futott, míg a carbon 640x480 is szaggatott.
A lényeg: ERÕSEBB GÉP kell hozáá, ezen nincs mit vitatkozni

jackson77
Hello Akyy.
Valószinü hogy driverhiba miatt fehérítõdtek ki az ellenség fejei.
A videókártya illesztõdrivere régi,frissítsd egy újabbra és úgy jó lesz.
Nekem is volt már ilyen problémám régebben az elõzõ videókártyámmal egy pár új játék nem volt valami tökéletes fehér volt az emberkéknek a fejük fehér volt a háttér,tárgyak fehérek voltak stb. Egy frissebb illesztõdrivert installálj fel a videókártyádhoz.

"Nagy tévhitbe vagytok ezzel a Carbonnal kapcsolatban. Semmivel se kell neki nagyobb gépigény mint a Most Wantednek."

Sõt !
Egy haver újságolta, hogy a Most Wantedhez képest sokkal jobban ment a Carbon a gépén. Most Wanted igencsak szaggatott a Carbon meg nemigazán.
akyyy
nekem az votl a gond h néha az elenség fejei kifehérõdtek😄

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

jackson77
Hello.
Nagy tévhitbe vagytok ezzel a Carbonnal kapcsolatban. Semmivel se kell neki nagyobb gépigény mint a Most Wantednek. Ha nem hiszitek el nézzétek meg a játékok doc-ját. Ha fut egy gépen szépen a most wanted akkor ugyanolyan szépen kell elvileg futni a carbonnak is.
😊)) Dreamhunternek üzenem hogy rendszertelepítés elõtt nézze meg a videókártyadriver illesztõprogram dátumát és próbáljon leszedni a videókártyájához egy újabb drivert és azzal futtassa a játékot hátha az segít valamit a problémáján. Nem biztos hogy az xp a bûnös. Ha nem megy szivesen segítek neked csak küld el videókarid adatait. 😊)

TCelica
Szedje la akkor. 😊)))

akyyy
virusirtója lefoglalja 80%-át😊

TCelica
Szia Akyy.
Ezt kinek írtad? Max Payn-nek van 1 gb mem-ja.

TCelica
Szia Deamonhunter.

Nem bizti hogy az XP-t kell újraraknod. Töredezettségmentesítést szoktál csinálni, lehet az kavar be neki. 😊)

TCelica
Én nem vettem észre a doc-ot meg nem szoktam olvasgatni. 😊))

TCelica
Szia Szabi.
Csak eredeti játékkal tudod ezt megoldani sajna. Ha tudsz szerezni egy eredeti kódot amivel még nem regelt be seni akkor nyertél. De ha visszaolvasol írtak itt olyat hogy ha valakinek van eredetije akkor õ meg tud hívni másokat. Efelõl érdeklõdj. Szia, remélem ez segített. 😊)

akyyy
kevés a memória szerintem, vagy vendégfiókként vagy belépve

kissadamvikt
hi all elindítom a játékot belépek a karier manübe ott rá h karier folytatása, elkezdi tölteni mjad ezt írja ki:

Miért?

AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64

DaemoonHunter
Hmmm...némileg szaggat max grafikán, elsimítás nélkül is. Ez elég furcsa, de a többi játéknál is így van:S Spyware és egyéb kártevõ tudtommal nincs a gépemen. Szerintem újrarakom a windowst, mert már eléggé kihasználtam szegényt...

Prince of Máté
dehogyis, teljesen más gépigénye van, sokkal erõsebb gép kell neki.

szasztok!
lenne egy gondom! bejelentkezek az onlájmodba de nemtudok játszani mert azt irja hogy probáljam meg késöb srgitsetek köszi

TCelica
Szia Deamonhunter. Na sikerült?

Cukros
minek akarsz zenéket cserélni ?
nem lenne egy szerüb ha játékban lévö zenéket leveszed persze + marad a kocsihang és játék melé futaszt winampot és azon menne a zene
igy nem lenne egyszerübb?

::Intel pentium 3200:Asus P4S800:Seagate 120GB:Samsung 160GB:DDR400 1024mb*3:Nvidia 7300GT 256mb:NEC DVD-RW AD-7173A(LabelFlash):

hát uncsi ez a szén így offban valaki tud kodot?

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

TCelica
Nagyon szivesen. Örülök hogy segíthettem. Szia.

DaemoonHunter
Húúú😄 Ennek a válasznak mindennél jobban örülök😊 Már megy is felfelé. Köszi a választ! Hello!

TCelica
Szia. Most raktam össze egy gépet pont ilyen vidikarival és a carbon nagyon szépen ment rajta, semmi gond nem volt vele. Igaz ha nagyobb játékokkal is akarsz játszani jobb lenne egy kártyacsere. De ne ilyedj meg, a carbon és még nagyon sok új játék megy vele. 😊) A gépigényrõl meg annyit hogy ugyan annyit kér mint a többi nfs sztem, Vagyis én nem vettem észre különösebben semmit. Eseteleg a ram ami kell neki de az is kb. 512. Remélem ez segített. Akár már most rakd fel és mehet is a móka. Sok sikert. 😊) Bye.

TCelica
Minek ehhez végigjátszás? Csak menni kell. 😊)

DaemoonHunter
Neked egész jól viszi😊
A játék inkább memória vagy vidikari igényes? Mert nekem van egy ati radeon 9550-em 256ram, +512mb memória. Már sokszor "ilyesztgettek" azzal, hogy nekem nem lenne érdemes feltenni mert úgy is szaggatna. Ennyire nagy a gépigénye? A procim amd athlon 64 3200+, sajna a windowsom nem használja ki a 64 bittet:S

kissadamvikt
ok tesó szétnézek

AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64

nfs world
tesó!nézzé körül a neten

nfs world
lehet zenéket betenni vagy cserélni??

kissadamvikt
vki tudna adni rgy 100% os végigjátszást?!?!?!?!?!?

TCelica
Szia Pythonl. Ismerõs a dolog. Én is így jártam, csak nem a moci tuniggal. 😊) Majd egy idõ után fogja már engedni a tuningolást. Elõször én is azt hittem hogy nem lehet megcsinálni vagy hogy szar a játék de rájöttem hogy tévedtem. Sok sikert neked a moci tuninghoz. Hajrá neked, aztán mindenkit turj le az útról. 😊) Halika.

Prince of Máté
fraps progi kiírja.

TCelica
Nekem megy fullon. semmi gondom nem volt vele még eddig és nem csak ezzel mással sem. 😊)

thomasthomas
Nem hazudok, de tényleg,de mindent fullra vettem:graftól kezdve az élsimításokig, és akadásmenetesen ment...hogyan kell megnézni hány fps-sel ment??

Prince of Máté
hát a géped bõven elég, de a játékot elcseszték, a most wantedhez képest a grafika nem is javult, de a gépigénye szépen felment...
1280*1024, extra beállításon elfutna, de az FSAA az nagyon levinné az fps-ed sztem...

thomasthomas
Na de én ugy értem, hogy hogyan futna a gépen, ha nem csak a grafot húznám maxra, hanem az élsimításokat is???Szal valaki, akinek hasonló gépe van, mondjon már vmi infót..

nfs world
lelehet cserélni benne a zenéket ill. hozzáadni?ja és állitolag van a játékban ferrari.van egy "elvileg" olyan lementésem amiben minden megva.hát van egy jó pár kocsi de a ferrarit nem találtam.

Sziasztok!!!!
Erdekelne hogy, lehet e a jatekot halozatban jatszani vagyis van e multiplayer tamogatasa. Es ha lehet akkor hogyan??

Elore is kossz.

The Protector
Ezen maxon.Átlag 30fps-el.Celeron p4 2.0Ghz 256Mbram Radeon 9600 320Mb Vram(nem tudom hogyan lehet ennyi mert minden ennyinek ismeri fel pedig 256-osat vettem).Akkor szerinted a tiéden?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

nfs world
lehet a játékba plusz kocsikat berakni?

nfs world
jooo..tom. de nem tom hogy észrevetted e hogy ezekbe nem mindegyik zene van benne

thomasthomas
Szerintetek ezen a gépen hogy futna??

Core 2 Duo E6300 nincs húzva,Galaxy 7900 GS Zalman->jobb mint a referenciás 7900 GT......

elõre is THX.

Cukros
nyugi nyugyi kájne pánik<#lookaround><#lookaround><#lookaround><#lookaround><#lookaround>

::Intel pentium 3200:Asus P4S800:Seagate 120GB:Samsung 160GB:DDR400 1024mb*3:Nvidia 7300GT 256mb:NEC DVD-RW AD-7173A(LabelFlash):