22516
10634785601162328892.gif

FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!

NFS Carbon Garage Topik

Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!

Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!

Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!

• moon21
    hello!
    van a Carbon-ban 5.1-es hang, vagy EAX támogatás, mert a Most Wanted-ban nincs :(
    kösz a választ!
  • Peetboy
    Sziasztok!

Azt kérdezném meg,hogy valaki használta már a HAMACHI-ban a Multiplayer módot???
    Akinek sikerült multizni a Hamachiban az vegyen fel MSN-re : [email protected]
    Köszi előre is.
  • tzsoltika
    nekem fx5200 (256 Mb) van és 1280x960-on nagyon ritkán szaggat a játék (persze minden nincs fullon, de a többsége igen :P)
  • PSP 007
    nekem fx5500 van és 1024x768ba nem akad
  • Basic
    Sziasztok! Le szeretném cserélni a videókártyámat valamivel jobbra. Most egy 7300 GT a kiszemelt, szerintetek ezzel már elmenne a carbon 1024*768-as felbontáson full grafikán, kb. 4-szeres anti aliasinggal, olyan 20-30 fps-en? Sajnos nem találtam olyan tesztet róla, amelyben vmilyen NFS-szel tesztelték volna.
  • Dévids
    Helló!
    Azt szeretném kérdezni, hogy a carbon-nal lehet lan-on játszani??
  • Cukros
    geforce 4 van sztem a gond + általában a régebbi videokártyák nem nagyon szeretik az uj drivereket
    mert nekem volt rá pléda az hogy az fx5200 nál fel tettem a leg ujjab drivert minen f*szául megy de a videok nál meg katasztrofa amit müvelt a színek elmosodtak torz és szaggatot a képet kapptam
    jah és erre mondva sztem tegyél fel egy kicsit régebbi drivert
  • PSP 007
    szia proof.. szerintem vegyél valami uj videokarit :) nekem geforce fx5500 van 1 gb rammal és tökéletesen megy szép grafikával
  • Darkon
    Letezik widescreenes felbontas mert en a jatekban nem talaltam????(Faq-ba nem talaltam erre vonatkozolag semmit)
  • proof
    Köszi a gyors segítséget. Levettem mindkettőt, de ugyanolyan maradt, semmi sem változott.
  • Mayorpapa
    sztem vedd le az élsímítást, antizotrópikus szűrést, nekem ez megoldotta a problémát (egyébként elgondolkodtató, hogy csak az EA-s játékok csinálják ezt...)
  • proof
    Hello/Sziasztok! Van egy komoly problémám szinte minden Ea-s játékkal, így most a carbonnal is... Elég zavaró volt eddig is de a carbonnál elviselhetetlen. A játék indítása után már az Ea felirat is szaggatva jön be, és az intro már elviselhetetlenül szaggat. Nem tudom mi lehet, a gépem: AMD 2500+, Geforce4 Ti, 1024 mb ram, legújabb nvidia driver, xp sp2. A szaggatás a többi játékban megmaradt a menüben is, viszont a játékok már jól futottak. Nem tudjátok mi lehet a probléma??? Előre is köszi a segítséget
  • Nhmatek
    Lacesz tudomásom szerint már ebbe a fórumba is voltak hasonló problémával feltett kérdések..nézd vissza..de ha minden igaz akkor is a patchet magyarázták mint megoldást:)
  • Lacesz
    Sziasztok! Lenne egy kérdésem ! Az lenne a problémám hogy amikor inditom a játékot egyszerűen ujra inditja a rendszert! Mi lehet a gond???
  • Travelos
    bizonyám!
    külföldi fórumokon olvastam, hogy a most wanted olyannál is csinálta, aki megvette
    az mekkora gáz!
    és az illető hiába írt az EA-nak, válasz csak annyi volt, hogy rakjon fel javíást, ami persze nem oldott meg semmit
  • Nhmatek
    És akkor erre van valami gyógymód??
    mert hogy az mekkora baromi faxa dolog lehet hogyha esetleg valaki megveszi és előjöhet ugyanez a probléma...
  • Travelos
    hidd el, az én procim elég erős, de nekem is hibát észlel állandóan

szerintem egyszerűen szar, uninstall, a porsche unleashed óta az NFS már nem az igazi :(

egyébként valószínűleg a programozók a fejlesztési idő 50%-ában azt írták, hogy milyen esetekben jelenjen meg hibaüzenet! :))
  • Nhmatek
    Sziasztok!

lehetséges hogy a laptopon azért nem megy a Carbon mert Intel Celeron M processor 420as(1,6GHz,533MHz FSB,1MB L2 cache)van benne??
    Mert igazából nem indul el hisz amikor indítom az a szöveg jelent meg hogy: Az NSFC.exe hibát talált ezért leáll...
    Lehetséges hogy a proci nem elég jó neki??
  • Jericho
    Hi All!
    A laptop-on szeretném elindítani a CARBON-t, de a következő rendszerkövetelményeket kellene megoldani, ami nem jól van jelenleg beállítva (gondolom):

Display device: ATI Mobility Radeon X1400
    Display driver: 6.14.10.6618

Sound device: SIGMA TEL AUDIO
    Display driver: 1.0.4995.1 nd 446 cp 1

Driver kellene nekem???
    Minden más paraméter megfelelő (elvileg)!
  • akyyy
    nálam egy idő után nem volt gond.

• Travelos
    ez egyszerűen hihetetlen!!!
    már a most wanted-ot is alig tudtam végignyomni ezek miatt a fél óránként jelentkező "a program hibát észlelt és leállt" jellegű hibaüziktől, és most a carbonnál ugyanezt csinálja nekem.
    hogy lehet valamit ennyire elcseszni?? és hiába van fent az 1.3-as javítás.
    nektek is ilyen szar ez??
  • zsolt9999
    Én kerestem de nem talált egy játékost sem.
    És azt írta ki hogy a friss híreket ezen a ...
  • kis Cicaa
    Halika!
  • DupiDani
    amúgy meg kajak letöltöttem a játékot és kb. 2 hónapig tudtam nyomulni !!!4!!! barátommal együtt akiknek törtbe volt meg de ezután a 2 hónap után azt irta ki hogy nézzek update után...
  • PSP 007
    egyébként az egyedi mecsnél probálom.. itt kell???
  • PSP 007
    az a bajom min t dupidaninak is csak nekem eddig se ment :)
  • TCelica
    Ne privibe már.
  • Zsolt01
    Hát igen 1.3 úgy tudom internetetes játékmódnál használ inkább.

"mármint úgy értettem hogy interneten nemtok játszani már egy jó ideje (tört verzió van)"

És ez eddig, hogy jött össze ?
    Érdekelne nagyon ! Ha akarod privátba is jöhet.
  • TCelica
    Játékosokat próbáltál már keresni?
  • PSP 007
    regiztem és csináltam is de nem megy
  • zsolt9999
    Én már regisztráltam mégse megy
  • zsolt9999
    Én már regisztráltam mégse megy
  • TCelica
    Regisztrálj be az EA-hoz.
    Csinálj magadnak fiókot, úgy menni fog. :))
    Sok sikert...
  • PSP 007
    sziasztok.. lehet már volt ez a kérdés nincs kedvem 2000 hszt végig olvasni sry -.- amikor be akarok lépni onlineba azt irja hogy nem elérhetö probáljam meg ujbol.. eredeti a game
  • DupiDani
    jaj de hülye vagyok :D mármint úgy értettem hogy interneten nemtok játszani már egy jó ideje (tört verzió van) de tudtam egy darabig de mostanság nem megy:/ kell 1.3?
  • Zsolt01
    Nem indul ?
    Mert ha egyáltalán nem indul nem hiszem, hogy az 1.3 segít.

Amúgy az 1.3 megoldása -> | #21739
  • DupiDani
    hy all azt szeretném kérdezni hogy nekem tört carbon van és tudtam egy jó darabig játszani de most valami miatt nemtok :/ patchelni kell? 1.3-ra? vagy mi? segitségeteket előre is köszönöm
  • TCelica
    Főleg ha a kód eredeti vagyis eredeti jákkal van a kód.
    Ha nem ilyen kicsi az esélye hogy találsz belépő kódot hozzá ami érvényes még. Vagy nem lesz jó, vagy már használja azt valaki. :))
  • Amadeus HU
    Ha nincsen EA accountod akkor létre kell hoznod egyet, és ha ez meg van akkor regisztrálnod kell az EA profilodnál a játékot úgy hogy megadod a cd kulcsot és kész. Máris tudsz a neten vele játszani
  • amdopteron
    Na hé vki segítsen:Dmegvettem eredetibe na már most az a problem hogy nem tok online játszani ez miért van??meg se tudom patchelni kezdjük!:Dvmi probléma van megbaszom a szájukat ha nem lehet vele játszani:D:Dna vki segítsen már légyszives vki