Need For Speed: Carbon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amikor neten akarok jáccani akkor nem enged be (a tûzfal ki van kapcsolva) és annyit ír h látogassam meg az nfs oldalát... PLS HELP!
TDU nick: HuncutTuncus
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Akármilyen torrent oldalról le tudod szedni a játék zenéjét, (ha van ilyened). Már én is leszedtem õket, a carbon-ét és a most wanted-ét is, és ezek mindegyik helyen megtalálhatók, valahol albumban. 😊)
Helló.
::Intel pentium 3200:Asus P4S800:Seagate 120GB:Samsung 160GB:DDR400 1024mb*3:Nvidia 7300GT 256mb:NEC DVD-RW AD-7173A(LabelFlash):
és má 16szintu vagyok
::Intel pentium 3200:Asus P4S800:Seagate 120GB:Samsung 160GB:DDR400 1024mb*3:Nvidia 7300GT 256mb:NEC DVD-RW AD-7173A(LabelFlash):
http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Kössz
sztem tul könnyüre csinálták.rászánsz egy napot és végigvitted.
Alkalmazáshiba:
A "0x100120bd" címen található utasítás a "0x61abd5f6" memóriacímre hivatkozott. A memóriaterületen nem végezhetõ el a következõ hadmûvelet: written".
<#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
lécci segitsetek köszi elöre is.<#szomoru1>#szomoru1>
Ki próbáljuk minél hamarabb.
" Azt tudjátok hogy nem eredetivel is megy a játék online?
info: http://piaa.atw.hu
(fórum)
1. A társaságba valakinek kell egy origi kóddal regisztrált account, amivel tud játékot indítani, és meghívni játékosokat.
(õ lesz a szerver)
a. A szerver felveszi a csatlakozni kívánó játékosokat a „Friends” (barát) listájára,
b. indít egy unranked meccset a „Custom match”-en belül,
c. és a messengeren keresztül (M gomb), meghívja a játékosokat. (akinek eredetije van, gondolom, annak nem kell leírni,
hogy hogy tud másokat meghívni)
2. A csatlakozni kívánó játékosnak 1.2-es verzióval kell rendelkeznie (ha véletlenül feltette valaki az 1.3-at, akkor
elvileg az eredetileg letöltött játékból az nfsc.exe bemásolásával megint 1.2 lesz), mert azzal még fel tud csatlakozni az
eredményeket megnézni.
a. Az 1.2-vel rendelkezõ csatlakozni kívánó játékos bejelentkezik (Custom match, statistics/leaderboard, vagy
options/online-ba, stb.),
b. utána bárhol tartózkodhat, az „M” megnyomásával behozhatja az EA messengert.
c. A messengerben elfogadja a meghívást, (a név mellett kis körben kockás zászló jelenik meg; arra a névre ráállás, enter;
a megjelenõ menüben invitation –vagy valami hasonló-; és accept)
d. utána az elsõ megszakadásig nyugodtan lehet játszani.
Egyszerre 1+7 játékos játszhat, vagy akár a szerver több játékot is indíthat, mivel a bent lévõk már megint tudnak másokat
meghívni , és a szervernek nem kell bent maradni a játékban meghívás után.
Mivel az 1.2 és az EA is elég instabil, megszakadás esetén a szervernek megint össze kell szedni az egész társaságot, de ha
valaki bent marad, akkor az be tudja hívni a leszakadókat.
Azt is meg lehet próbálni, hogy a messengeren keresztül egy ismeretlent kérsz meg behívásra (ha nincs fent játékban lévõ
barát), de hogy elolvass-e, vagy behív-e a játékba az már kétséges. Minden esetre több az esélye hogy játszani fogsz tudni
online, mintha meg se próbáltad volna.
A módszernek van ugyan pár gyenge pontja, de amíg nincs jobb addig is mûködik, és remélem sikerül segíteni pár NFS
rajongónak kellemes perceket szerezni.
Jó játékot! "
Olyanom nekem nincs.
nekem kb:9-10-óra
másképpen nem tudsz, csak ha eredeti, ahoz meg ugye adnak...
de az is jó ha van egy ismid, akinek megvan szintén eredetibe, mert el is tudja mondani hogyan kell játszani, meg van rá módszer úgy.
Persze, ha megvan eredetiben, és nem tudtál rájönni, akkor sorry, segítek PMben😄😛
De ha tévedek, javítson ki valaki !
megy a gépemen hibátlanul,(VGA Nvidia MX 440) a CARBON meg nem akar
elindulni exe hibát ír
inditásnál.<#falbav>#falbav> MIÉRT?? köszi elõre is
sziasztok valaki akinek van 1 kis turelme fel venne msn re es el tudna magyarazni hogy hogyn kell a fraspotot hasznalni hogy carbonbol tudjak kepeket leszedni kosszike msn cim [email protected]
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
valózsínû hogy beszerzem az eredetit