Need For Speed: Carbon

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Danman
Nem, területekre vannak osztva a városrészek és különbözõ bandák versengenek érte majd hogyha megvan az összes kiállhatsz a BOSS ellen. Ha legyûröd, tied a városrész. A zsaruk nehezítésnek vannak.

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

JaSoN HuNTeR
Srácok szerintetek jó a carbon???Mert sok emberke azt mondja hogy nehlz és semmi újitás^^😊

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Randelz
igen...és utána már csak restartal jutok vissza a windowsba

berlinboy6329
Na,mindjárt lent lesz >😉

Hüölye net 1 óráig halottt volt,nem tudtam feljönni vmi hiba miatt,de már jó és mindjárt tolhatom is. >😉Magyarítani hogy kell a Razoros verziót?Miért lép ki? Láttam 1 Hungarian-TUY-t az magyar szinkronos?<#idiota><#idiota><#idiota> xDDD

Na mind1.Nem tom minek magyarítani.

Ez viszont kérdés:Ez is olyan lesz mint az MW?Hogy xy pontot kell összeszedni,hogy kihívhass ezt azt?Zsaruk elõl kell menekülni,xy barrikádot áttörni meg ilyenek?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

végignyomta már vki? egyfolytában kilép, vki adjon má egy 100%ot akkor 😄
Jó hogy téged büszkeséggel tölt el a dolog. Ne hasonlítsd már egy film megértését egy ilyen szar autós játék megértéséhez. Köszi. Suttyó meg te vagy.

Beast Machine
bocs, lehetõ legtöbbet akartam írni. De én amúgy is csak a lehetõ legjobb játékokkal játszok😄

...vágod?

bertino
"...lehetõ legjobb játékhoz..." <#banplz><#banplz><#banplz><#banplz>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Beast Machine
Azért, mert valaki szeretné önfeledten, az anyanyelvén élvezni a PC elõtt eltöltött perceket, azért már ovisnak minõsül??? Mekkora egy suttyó vagy már bocs. Én is szedek le magyarítást a lehetõ legtöbb játékhoz, és tudod miért? Mert nem csak szeretek magyarul játszani, hanem mert egyfajta büszkeséggel is tölt el a dolog. Most akkor azok is ovisok, akik a filmeket feliratozva, vagy neaggyprímusz szinkronosan néznek? Szkreccseljél szépen csendben tovább...

...vágod?

Az átlag játékosok itt szerintem 10-14 év között vannak, jó ha magyarul beszélnek nem hogy egy idegen nyelvet<#nyes>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

http://nfscfaq.atw.hu/ warezzal kapcsolatos kérdések és ott lent van egy dodo55 ös nyelvállító nekem müxxik

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

bertino
tedd fel ujra az NFS3-4et! 😊

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Shongi
Egy kérdés...mi a jó fenéért vagytok úgy oda azért, hogy pár szöveg magyar legyen??? Most komolyan melyik szót nem ismeritek angolból, a car-t vagy a race-t, hogy ennyire létfontosságúak nektek azok a nyamvadt feliratok, hogy ezért a játék stabilitását se sajnáljátok.<#ejnye1>

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

Már nem azért, de akinek egy autós játékhoz is magyarítás kell az szégyellhetné magát. Mit keres az ilyen egyáltalán számítógép elõtt???
Tiszta ovi a topic.

Beast Machine
Tölt (swappel) a gép a fekete képernyõ alatt?

...vágod?

jakewyler
Na a French verzióval lenyomtam az aston martinost srácot,és utána felvettem az új tagot és nem fagyott ki,szal nem értem mit beszéltek eggyesek h kifagy...

A játék felméri a játékos iq szintjét, ezután a neki megfelelõ nehézségi fokozattal kezd.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Randelz
Mért van az hogyha elindítoma játékot csak fekete képernyõt dob be?

épp ez az h. nem azt kéner írnod h. sehogy nem jön nmer azért lecsesznek inkább mondd azt h. van egy mazda rx7-ed egy astonmartinod és boldogan játszol 60 % nál (jajj hopp ez az én karrierem😄)

ha a magyarító progit szeded le akkor nem tûnnek el a videókj sõtt még le is vannak magyxarítva aka feliratosak😄

nekem is az indítja eléggé rajzfilmesnerk néz ki a fõ ellenfelek meg kissé öcsmányak ingame ban a videókba viszon jhók de azért illúzióromboló ikicsit de nem gáz...

Hello
Van egy olyan gondom hogy a játék 2 pecenként levág asztalra,teljesen mindegy hogy mit csinálok.
Razoros verzsön,indul,megy szépen meg minden csak 2 percenkén asztal....
Valkinek valami ötlet,javaslat???

Elõre is kösz

Beast Machine
Kinek milyen tapasztalatai vannak a Ford Mstang GT-vel? Itt is olyan döglassú lett a kedvenc kocsim, mint a MW-ban?

...vágod?

Rash87
Egy kérdés,hogy ha átírom a regeditet/vagy vmelyik magyarítást használom/,akkor tényleg eltûnntek az átvezetõ animációk?

Másik,hogy ha igen,akkor ez a verzió tökéletes?:
Need.For.Speed.Carbon.Hungarian-TUY?

Tehát itt jók az átvezetõ animációk,annak ellenére h magyar?

Glory, Glory Man. United!

And 1
yaya

And 1
vettem egy mustang gt-t de abba meg bele sem tudom rakni azokat a tuning cuccokat amik az alap kocsimban benne vannak..... nah ilyenkor mi a teendõ ?így még csak versenyezni sem tudok vele mert lassú már a többi kocsihoz képest ... ezek szerint mehet megint a régivel .... feleslegesen ellõttem 50 rugót... vagy mi a .... van má 😄

Rohamsisak
A versenyeket nektek is mindíg ugyanaz a barna ruhás, barna csizmás kockafejû csaj indítja? Mert én még nem láttam másmilyet.

And 1
nah megtaláltam a car lot-kat 😄....de egy kérdés... van kb 80.000. dolcsim abból egy új kocsi 50 és az új kocsiba is meg kell vennem a tuning cuccokat ? mert akkot az úgy gáz ....

vki jácca a gémet logitech rumlepad 2-vel???

mert vagy én vok a láma vagy nem találom az irányitásnál a "csapattárs aktivál" gombot..
igy meg kényelmetlen versenyzi hogy néha rá kell böknöm a billre :-/

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

And 1
hol lehet az autót lecserélni ?a car lot garázsok merre vannak ?😄

Párszor írtam már, de töltsd le a maxi image-t, tedd vissza az eredeti exe-t, használj Daemon Toolst+SD4 Hidert, s máris kiderül, a crack volt-e hibás.
Jaj de jó kész megvan!!!😊
100%?

->> Gigabyte 965p-ds3, c2d e4300, a-data ee 2gb kit, asus eax 1950 pro

#15307 re valaki?
énis razor verzioját jáccom és nálam is kilép de neten találtam egy razpr cracket leeht hogy az emgorvosolná az egészet?
es akkor hun lehet megvenni a kocsikat?
DJ Skyline
rendõrautóval csak online lehet menni? ha igen, akkor elég gány! lehetett volna ez is egy bónusz, ha végig viszed a játékot, akkor tudsz rendõr ként tevékenykedn!

whiskeyman
Nekem a francia verzó van meg és lehet online nyomni! Pazz, most néztem meg mert végeztem a karierrel! <#hehe>

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

szívesen

Pethy23
Na ja van 1 x700 asom csak kéne hogy támogassa, de egy x800 on havernak a demoban szintén nem engedte a motion blurt! Lehet csak nvidia-nál támogatja?
BubaMester
Köszi

|&#9658;.:http://bubamester.uw.hu:.|&#9658; - Az ország legnagyobb Siemens Mobilos oldala

hát kedves Pista beállításokban belövöd a cspat aktiválási gombot aktiválod a cspattagot jelenesetve asszem nikki az és nézed ahogy fellöki a dagattat aztán möggémész és szélárnyékba autókáázol egy kicsit majd a végén újra aktiválod és egy levágást csinálsz meg és kész is

And 1
a car lot garázsok akkor merre felé lelhetõek fel ?😄

a verseny végén írja ki, ugye? mert akkor az csak azt jelenti, hogy meg lehet venni. csak a pink slipen nyert autó a tied.
legyöztem a kenjit es kiirta h uj auto ,azda rx7 de autovalsztasba ha belemegyek ott nincs...akkor hol van?
de, car lot-ok vannak! szóval autót venni azt lehet.
BubaMester
Megtudná nekem valaki mondani ,hogy a 3. versenynél az elején, ennél a csapatársasnál (miután kiválasztottam ,hogy milyen autóval akarok kezdeni és megnyertem a tesztvezetést) mit kell csinálni?

|&#9658;.:http://bubamester.uw.hu:.|&#9658; - Az ország legnagyobb Siemens Mobilos oldala

And 1
akkor ezek szerint autót sem lehet cserélni career módban .. csak amit megszerzel az ellenfeledtõl gondolom 😄

miért eddig ment neten? nem volt cd kulcs probléma meg ilyenek?
ninscenek... safe houseban lehet tuningolni aztán kész.