Need For Speed: Carbon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Mért van az hogyha elindítoma játékot csak fekete képernyõt dob be?"
ASUS Rampage Extreme-Fusion Block System|Intel Core 2 Extreme [email protected]+XSPC Edge Acrylic CPU Water Block|Sapphire ATI HD4870X2 2GB GDDR5+EK Water Block|G.Skill TT DDR3 1600@1800Mhz 2X2GB|
aktiválni is kell ezt a csapattagot
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
Ill be back !!!!
ha te azt tudnád...^^
ASUS Rampage Extreme-Fusion Block System|Intel Core 2 Extreme [email protected]+XSPC Edge Acrylic CPU Water Block|Sapphire ATI HD4870X2 2GB GDDR5+EK Water Block|G.Skill TT DDR3 1600@1800Mhz 2X2GB|
az én 4 éves öcsém azt se tudja mijaza plájstésön 😄 (ami nem is csoda xDD)
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
😊))
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Konfig (AMD Athlon XP 2400+ (2GHz), Radeon 9800pro, 1 GB RAM). Sok eseten 20 FPS körül, vagy még annyi sincs.... 😞
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
vagy szemüveg kéne nekem???😄
amugy kössz 😊
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Ezzel a configgal és ezekkel a beállításokkal ilyen erdményeket nemigen kapsz.
Ennyire látványosan nem kellene fényezni a játékot.
Nekem mediumon ugy szaggatott mint az állat,és rajta sem volt semmilyen szûrõ.Pont.
Ill be back !!!!
Köszi
Asus P5WDH,C2D E6400,2X1Gb Kingmax 800,Nvidia 7600GS,400W FSP,
Azért az kicsit túlásnak tartom,hogy😛4 3Giga proci,IS7-E2alaplap,Geforce 6600, 1Giga memó mellet még médiumon is eszméletlenûl szaggasson(vga driver frissítés mellett is).
Irreálisan nagy gépigény(lehetett volna optimalizálni),és 1000x lenyúzott bõr,ennyi a játék.
Összességében egy kalap sz@r.
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
ha te azt tudnád...^^
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
(Kérlek, ne hülyézzetek! 1.Megértem angolul, h car meg race, csak egyszerûen szeretném magyarul látni. 2.Tudom, már 1000x leírtátok itt, de nincs kedvem végigbogarászni kismillió hozzászólást.)
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Hát ez a kanyon drift ki....ott nehéz.A magyarosítás viszont jó,na nem mintha egy autós játékhoz nagyon kellene.Most éppen egy teherautóval kellene megszöknöm a zsaruk elõl ez elég nevetséges.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"