22516
10634785601162328892.gif

FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!

NFS Carbon Garage Topik

Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!

Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!

Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!

• DJ Skyline
    szerintem utóbbi! MX-es kártyák nem a legjobbak, már régen sem voltak olyan jók...tudtommal az MX-es széria volt a leggyengébb! (bár nem biztos, nem vagyok nagy hardweres, így hallottam 3 éve:D )
  • meril
    de mit mire?
  • kissadamvikt
    valakinek megy gforce mx es videókártyán a játék vagy én dophatom a szemétbe és vehetek újat?
  • kissadamvikt
    Start/futtatás/regedit/HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Electronic Arts\Need for Speed Carbon és ott kel átírni
  • Szabi1991
    igen
  • meril
    hello! Volna egy kérdésem! Registryben átírni:
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Electronic Arts\Need for Speed Carbon
    "Language"="Hungarian"
    "Locale"="hu"

Ezt hogy kell megcsinálni? Mely fájlokat kell átírni??? Lécci segítsetek!

• kissadamvikt
    Valaki mondja már meg mi a f***** baja van ennak a rakás sz@rnak:
  • DJ Skyline
    tök szívás a vége felé a játék! teljesítményre van egy rommá tuninglot chargerem, meg egy rx7-em, de egy kalap csoki papírt érnek a viperek,corvettek,meg ilyenek ellen! :| a chargerrel még csak csak megyek valamire, mivel az acceleration maxon van, de 2 kanyar és eddig tartott az öröm! vettem egy slr mercit, mert az volt a gyárilag a legerősebb,meg amit tudtam belepakoltam tuning alkatrészt, de még mindíg kevés! viszont jól jön a drafter csajszi a Ford GT-vel! :) szóval lassan ott tartok, hogy minden verseny egy kínszenvedés, pláne, hogy lenyomok 1-2 versenyt, aztán jönnek a taknyosok, hogy ők vissza akarnak foglalni egy területet! :| meg kevés a megvásárolható autó, tehát nem soká vége a játéknak, és tudok válogatni 10-15 autó között! mondjuk unlockolni kell a challnege verseny sorozattal egy párat...
  • zeki
    RAZOR 1911-es változat
  • zeki
    Sziasztok nektek csinál olyat,hogy ha ki akarok lépni windowsba akkor le fagy ????
  • hacking15
    Ezt a versenyt hogy a faszba és miyen kocsival kel megcsinálni, mert már több orája közdök vele, és semmi
  • hitch
    Ez érdekes.Hogyhogy nem érzékeli mások mentését.Valami védelemmel van ellátva vagy csak az eredeti játékoknál lehet ezt megcsinálni.Valaki help.THX
  • kissadamvikt
    hi all!!! Tegnap este már kérdeztem mi a probléma a játékkal de most újra megkérdezem mi a fene van a textúrákkal????? ja különben Geforce 4 MX 440 With AGP8X 128Mb os videó kártyám van!!!:
  • CSOCSO
    kerdezhetek valamit? mijazhogy *NEV GYOZOTT*???

csakmert en voltam olyan ugyes es csapat nevnek a NEV szot adtam meg:D:D: veletlen... szal te is? vagy mi>
  • STFU
    masnak a menteset akarom berakni amik 100% osak menube kivalasztom a nevet de alap az egesz se kocsi se semmi! azert mert mas verzio? vagy vmi mast kell meg csinalni mielott vagy miutan bemasolom?
  • Maxtreme
    uhh.. sorry sácok benéztem a topikot (reggel van :) ) A garage-ba akartam tenni őket. Légyszi az ügyeletes mod törölje a postot :)
    köff :)
  • Maxtreme
    Mazda RX8

Mitsubishi Eclipse

Mazda Rx7

• Hassan B
    Gyerekek! Én rájöttem!
    Ennek a játéknak taktikája van. Tuningverdával kell kezdeni, mer először az megy a legjobban, legyőzöd Bushido-t, után aveszel egy RX7 (vagy megnyered BUSHIDO-ét). Ezzel lazán levered Angie-t. Aztán ha szerencséd van, megkapod a Chragerét, és innen egyenes az út... :) Ahh, még valami:

Szép beérkezés!
  • Hassan B
    SEHOGY, ÉN IS ELCSESZTEM... :)
  • mentos-boy
    halihó!
    hogy lehet utólag megváltoztatni a csapatnevet??
  • SiteDisagner
    Nem tudja vki h lehetne kilöni azt h érzékelje masok save-jét?
  • r4f1
    ha megnézed a képeime ···vannak ilyen kis sárga házak a lpos tetejűek. azokban lehet vasat venni...
  • Che
    Carrier módban hol lehet kocsit venni? mert még nem jöttem rá
  • r4f1
    emberek mindjárt kész a nyú skinem :D boccs az off ért :D mászok át lfs topicba...
  • DjDano
    ezekről a képekről jut ezsembe, nekem pl olyan megjelítési hikák vannak, hogy a térképnél pixeles a kép egy része, játék közben az út széli nyilak, épületek egyes elemei pixelesek... valaki tapasztalt hasonlót?
  • r4f1
    nemtom hogy vagytok vele de én meguntam.
    megyek vissza Live For Speed (!) ezni
    az megért 9 ezret... ez nem...
  • r4f1
    én próbáltam és NAGGYON MEGY A GÉP!!! :D:D 200 fölés is felmegy asszem... :)
  • r4f1
    ha a mentést használja v.ki csak óvatosan a mercivel :) elég wad :D
    asszem 360 kivolt belőle hozva ,de akkor még járattam az új cuccokat benne :P:P:P
    A váltó pedig nem végsebességre volt állítva(!)
    :D
  • r4f1
    törölt hozzászólás
  • LeePí17
    nah végigtoltam a karriert..
    mit kell mondjak..Darius volt az akit a leggyorsabban legyőztem -.-
    és csak 1x indítottam újra a versenyt...
    és azt kell h mondjam ugyan úgy mint az MWben itt is Lancer-rel...
    bárki bármit mond simán legyőztem a murcit...az Audi lö mónt..
    hurrá...
    mehetek vissza GTR2zni...

ui:de fos lett a Shelby GT500..(kövezzetek meg ha nem így van..)
    mentem 1 challange-t azzal..egész végig drifteltem....a rend éber őrei előtt...és szintén csak pörgött a kerék ahelyett h haladt is volna 1 cm-t..
  • r4f1
    sry egy kicsit késve de most van net itt a SAVE
  • Che
    Nah remek.Az EA most elkezdhet azon dolgozni, hogy ki adjon mihamarabb egy patch-et a sok hibára
  • Shep
    Leszedtem azt a 100%os mentést de ezt sem tölti be, pedig már újra telepítettem a játékot is, mi a fene ez?
  • trialboy
    srácok!!!a bonusz versenyeknél ha arra mentek ami ien zsarulerázos és idöre megy a 2. veresenyében egy tehrautóval kell menni nemtom probáltátok-e már de érdemes kiprobXD
  • autoszimulator
    hát nekem ezen kép alapján a kocsi olyan mesésnek, kockásnak tűnik mintsem reálisnak.. de nézőpont kérdése
  • Imrusssss
    Amúgy nagyon ott van a gép
  • Imrusssss
    Lol "Szabadítsuk ki Willy-t" :D:D:D
  • autoszimulator
    hudedurvaaaaaaaaaaaa szabadiccsuk ki léccilécci -.-
  • fúj Félkrajcár
    olyan cheat vagy trainer nincs amitől nem kapnak el a zsaruk? (volt ien az MW-hez is)
  • Barney Tech
    [nagy]No emberek amint végigvittem a játékot, megnéztem a custom és a bonus autókat a custom autók között ,vannak olyan autók amelyek nincsenek benne carrier módban.Esetleg ezeket valahogyan beleverázsolhatjuk?
    Mert ez nem csak nekem lenne jó hanem mindenkinek.
    pl.: