22516
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
Zoliz #16873 Minek akarsz te Vistán játszani? Minden játék lassabb rajta. Nem értek bizonyos embereket. -
Zoliz #16872 Vazze minden futamot simán nyerek csak a driftek maradtak hátra. A FAQ-ba nem ártana leírni hogyan, milyen kocsival lehet ezeket megcsinálni, mert hiba erőlködöm, hiába csinálok ~77000 pontot az kevés mert többiek akkor hirtelen felugranak 120000-re.
Gagyi játék így. -
#16871 igaz -
#16870 6-7 éve még a TNT2 is jó volt... -
#16869 ja és különben a gamet megcrackeltem mert volt hozzá lehet h nem kellet volna?? -
#16868 amugy milyen a vgad? -
#16867 nem -
#16866 driver.hu -
#16865 az szívás...a most wanted-nél tudta -
#16864 Kérdezném hogy ez a játék támogatja a vista RC2-öt?
Sajna az EA logo után kilép hibaüzenet nélkül és nem megy.
Már a mini image-t is próbáltam ua. -
#16863 Tudnál adni egy jó linket mondjuk a 6.8 as verzióhoz mert az ati.com on én nem tudok kiigazodni köszi!!!!!!! -
#16862 5 eve meg jo volt -
#16861 Jó? Mire? :)
Dx7-es vga. (pipeokban butított Geforce 2Ti) -
#16860 nem tudja a videokarid -
Szabi DEMON #16858 Egyszerűen a verseny végén ha üldöznek akkor már zúzok egy pár autót hagy pusztuljanak mielőtt lerázom őket, de mostanában már elegem van belőlük. Freeben enm si emygek sose mert rögötn rám cuppannak csak jumt this event. -
#16857 Mondomm kaptam!!!! De azt kellet volna kérnem! Meg voltam győződve rőla h a videókártyám naon jó de most már tom h egy rakat sz@r!!!! -
#16856 miert?nekem majdnem mind megvan eredetibe -
#16855 nekem sose volt 1 felett a korozes,ti mit csinaltok? -
#16854 Vettél volna inkább VGA-t :) -
#16853 Ahan! MW-nél jobb a játék?? Mert a MW akadásnélkül ment. -
#16852 ATI Kártyák: Minden támogatott ATI kártyát a 6.8 verziószámú Catalyst (Win2k/XP)
illesztőprogrammal teszteltünk. Javasoljuk, hogy ezt, vagy egy ennél frissebb verziót
használj. -
Szabi DEMON #16851 Én is így vagyok vele csak szerencsére nem basztam ela apénzem második autóra még és a piros negyedben is ynertem pár versenyt aza lfámmal scak máré a tököm ki van vele hogy kb 40% eltelte óta maxon vana tunning benne külsőn foylotn változtatani kell hogy ne legyen 3 fölött a kibazsott körözés emrt így midnen verseny szinte üldözésben ér véget. A speedtrapeketpl már enm vagyok képes megynerni ezzel az autóval, de még nem kaptam egy normális erősebb autót sem ami tetszik is. -
#16849 Nekem utoljára a Street Legal 2-nél volt ilyen problémám, és azért volt, mert gyenge a videókari... -
#16848 KAPTAM -
pirosBoci #16847 te meg vetted eredetibe?
szerintem EA "játékot" elvből nem szabad venni. -
#16845 Jaja, én is... :D -
#16844 és még a Logitech kormányomat se támogatja a játék -
#16843 9800 siman kell hogy menjen -
#16842 sztem én kidobtam 12.000Ft-ot az ablakon!!!!:
-
#16841 Enis jaccanek vele de ha elinditom egybol lefagy a jatek es ujraindul..:S video modot kene alitani a video kartamon ( ati radeon 9800 pro ) de nem tudom mire alitsam at..:S -
#16840 es nikkivel menj,felelmetessen tud huzni csak az utat figyeld -
#16839 opssz erre akartam válaszolni: 16828 :) -
#16838 akkor tuningot neki es valasz olyan versenyeket ahol teljesitmeny cuccokat lehet feloldani -
#16837 dobhatod a szemétbe :)
Ha csak nem akarsz így játszani:
-
#16836 slr merci 3-as szintű -
#16835 3 as szintu tuning auto kell,nekem eloszor rx-8 volt utana kenji fele rx-7 es utana vettem egy evot es siman nyertem a versenyeket,amugy 3 as tuning szintu autok ellen nem nagyon fogsz 2 es szintuvel nyerni akar hova tuningolod,ez az atirogatos dolog meg nem igazan jo mert egy csomo video hianyozni fog tudom mert kiporgettem a razor fele verziot atirogatassal hogy magyar legyen meg a french felet is es most utoljara a magyart es a magyart ugye nem kell atirni es lass csodat volt egy csomo video amit eddig nem is lattam -
pirosBoci #16834 miért dob ki az asztalra karrier modban? ez is egy olyan szar 12 egy tucat EA "games" játék. -
#16833 Feloldottam 2. szintű seb.váltót, de a relytekhelyen nem találom. Hol lehet beszerezni? -
#16832 lol -
#16831 ja azt nemtom:D