Need For Speed: Carbon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És az a legbosszantóbb, ha megveszed eredetibe az is fagyni fog.
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Némelyik configgal tökéletesen megy, némelyikkel meg instabil.
De milyen hibat ba..od? <#vigyor3>#vigyor3>
Csak mert nekem külön is volt egy crack és azt hittem az másik!
Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!
Az full meg megy(eddíg)minden gond nélkül.
most akkor a Razoros ra nem lehet feltenni a magyarositást ?
mert nekem 20 perc múlva jõn le..
Még mindíg nem jó!
Esetleg vmi más ötlet?
Ezek mind bugok.Rengeteg config van manapság, nem úgy mint a régi szép idõkben.Lehetetlen ennyire tökéletesen optimalizálni.
Akinek fagy a tört verzió annak az eredeti is fog.
Haveromnak megvan az összes gyári lemezen, azokkal is sok a gond.
Majd egy patch orvosolja a hibákat.
Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu
\\__/) (O.o) ( } { )
Razoros verzióm van...jah és nincs felrakva a magyarositás...
PLZ HELP!!
Gigabyte B450 Aorus Pro, RYZEN 5 5600X , G.Skill Aegis 32GB DDR4 3200MHz, Sapphire RX6700XT Nitro+ , FSP 700W hyper m , Cooler Master Silencio 650 Pure
THX
Nekem is kiszokott lépni!
Pl. felakartam venni egy új csapattársat és akkor is rendzseresen kilép!
Tud rá vki vmi megoldást?
Én a razoros verziót használom és idõnként kilép .exe hibával.
Mit tudok tenni ez ellen?
Nekem személy szerint nincs vele semmi gondom, minden remekül és faszán megy 1280x1024ben, igaz a grafikát lebutítottam, mert a csilli-villi max grafikán kb semmit nem látni az útból...
Eddig egyetlen egyszer lépett ki végzetes hibával, akkor se volt igazán semmi gond vele, újraindítottam, mentés megvolt, minden megmaradt...
Összességében semmi ilyesfajta kellemetlen élményrõl nem tudok beszámolni, szerencsére 😉
A játékról... az elején fura volt, a grafika, az irányítás, úgy összességében... azóta megszerettem, lehet hogy csak hozzá kell szokni, nemtudom... mindenesetre nekem most elég szimpi, bár a career elsõ 40%a után ismét kezd elõjönni a szokásos érzés... kezd egyhangúvá válni a játék. De talán elég kíváncis leszek hogy végigvigyem.
Talán ennyi 😊
Már sok rosszat hallottam de össze-vissza a Razoros verzióról.
Szeretném ha valaki tisztázná egy hozzászolásba.
Szóval én már a Razoros verziót töltöm régóta mert az atw-s wa***oo lassan adja.Nem szándékozom majd magyarra rakni mert nem szeretem.
Szóval ígyí lesz valami bajom a gamemmel?
Elõre is köszi.
Codegen 6099/Chieftec 410W/Asus M2N-E/AMD Athlon64 X2 3600+/Scythe Ninja+/1GB Kingmax 667MHz/Asus 8600GT/Asus DRW-1814BLT 200GB winchester
miért van az hogy kifagy a game, amikor lenyomtam a csajt aki a dodge-val van...amikor uj társ csatlakozik egyszerûen kifagy...
PLS HELP!!!!
A gondom az lenne, hogy hol lehet beállítani azt, hogy hátranézetet is tudjam használni, mert csak a tükröt találtam és az zavaró, vagy alapértelmezettben a hátranézés az a "L" betû, nos ez nekem nem esik kézre, hol lehet ezt megváltoztani, mert az irányítás beállításánál nem találkoztam ilyenekkel!!
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Nalam Razor-osban vanna videok rendesen, a jatekmenet sem gond (tudok felvenne embereket). Elindulasnal meg oke. Megy van hogy 2 orat tudok jatszani gond nelkul. Aztan vagy hogy palyabetoltesenel, kilepesnel kiakad. X-akta.
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Csak Tier 1es street meg pro van benne.