22516
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
Frostx8 #17040 Hi!
Vettem egy új kocsit és nem lehet az tuningolni? Ahhoz is újra meg kell nyerni a versenyt? :S -
mentos-boy #17039 Halihó!
ezeket a .B00, .B6I, .B6T fájlokat, szal a játékot milyen progival lehet kiírni DVD-re???
mert néztem és se a Nero-m, se az Alcohol 120-am nem tudja... -
figaro11 #17038 lehet multizni a játékban???
ha igen hol
-
Big Smog #17037 RICHARD9O a www.cdgalaxis.hu le lehet huzni ingyen? -
#17036 ebböl is látszik, h menniyre különbözö, kinek melyik kocsi fexik jobban, tök jó:) -
Big Smog #17035 MUSTANG jo?
-
Richard90 #17034 boltok polcairól levenni
vagy www.cdgalaxis.hu
vagy olvasd le a FAQ-T!!! -
#17032 Beállítások, megjelenés, vagy vmi ilyesmiben keresd, ott meg majd megtalálod melyik opció az (metrikusra kell állítani) -
Samthek #17031 FIGYELEM! ajánlatos leírni azt a serialt,amivel a játékot telepíted,mert
ha uninstallálod,és újra rakod,nem fogja beolvasni a mentésedet egy másik
seriallal!!!!(én is besz*ptam) -
#17030 én skyline-val győztem le. :) -
#17029 én skyline-val győztem le. :) -
#17028 hát nekem alapbol km/h -n volt, meg nemkelett semmitse szorakozni, hogy magyar legyen...
De lenne egy gondom. Véletlenül enter-t nyomtam mikor a csapat nevét kellett volna beirni... és most igy a csapatom neve : "Név"
Nemlehet ezt valahol átírni? Seholse találtam ijent, csak a csapat képét tudom megváltoztatni? Ha valaki tudsegiteni azt megköszönném... -
#17027 nah, 100%:)
Skyline-t leváltottam Lancer-re, és azzal sikerült Darius-t legyözni. -
#17026 Ahhoz hogy végigjátszam a játékot ajánlatos a 3 tipust váltani?(tuner, muscle, exotic) Vagy ha az elején kiválasztom például a tunert azzal végig lehet tolni az egészet? -
sisu03 #17025 Hi! valaki találkozott már olyannal hogy carier módban a sáját autójának nem tud egyedi felnit, meg spoilert csinálni. A crew-jeim autójára tudok, meg a my cars-ban is, de carierben nem. Ja meg a tetőt sem tudom alacsonabbra venni. Az első, hátsó lökhárítót, küszöböket, meg motorháztetőt tudok csinálni. S.O.S. please! -
#17024 :) egy noob kérdés azt irja elérhetö a vw,de hol tudom mgevenni ? -
#17023 Opsönszben -
mikike16 #17022 Engem is érdekel! -
#17021 KM/H hogy kell átállitani please!!!!!!!!!! -
Samthek #17020 hát nem tom, de aki ehhez csalást használ az elég gáz,2 nap alatt végig vihető,elég szánalmas,a most wantednél kellett majdnem 2 hét. -
peti94 #17019 ki van tunándszolva de nem birom megelőzni (a konyonba kigyorsít oszt lehagy ) -
Reyes #17018 Ha az Aston Martinos emberre gondolsz, akkor én igen. -
#17017 trainer + cheat: http://www.gameburnworld.com/gp/trainers/needforspeedcarbon.shtml -
#17016 Megnyertem az alsó 3 várost. A 4. városhoz viszont kevés a kocsim. Még mindig csak Aston Martinom, illetve egy 125 000 értékű Mercim lehetne (de ócska egy szar autó, olyan mint egy betontömb, nem tud kanyarodni), de ezek elég kevesek az ottani verdák ellen. Hogy lehet, hogy még mindig nem ad be jobb kocsit? Pénzem annyi mit a pelyva (550 000), s van 4-5 kocsim is, az összes főnöki kocsit (3 db) edig simán elnyertem.
Szóval van valami trükk, hogy unlockolódjanak az autók, vagy ezzel a mostani cuccal kell nekivágni a 4. városnak is? Bár azért oda egy Aston Martin már elég kevéske maxra húzva is... -
#17015 én is -
Gelli #17014 én egy órája legyőztem a főt egy murcielagoval -
#17013 Pl. én. Itt kellett először tuningolnom. -
peti94 #17012 wolfot alfa brererával lenyomta valaki 17-19 % ? -
meg10tito #17011 Én a Skyline-al nyomtam le -
RaMiZ #17010 Attlen ha kidob akkor állítsd vissza angol nyelvre!! mivel a más nyelveknél ha ki akarsz rugni vkit a csapatodból kilép (nekem is volt) -
#17009 mér nem lehet vajon betölteni a mentéseket? van akinek sikerült? -
#17008 mivel nyomtad le Dariust? -
meg10tito #17007 Az hogyvan a végén lenyomtam Dariust és kiirta a játék hogy feloldotta az Audit meg még 4 kocsit!! És azokat amit feloldott az miért nincsenek a kocsijaim között????????? -
juzosch #17006 Van már fennt valahol 100% özeli mentés? -
peti94 #17005 nekem ez az első kanyonom szal másfele nem tok menni -
peti94 #17004 asszem át kell írni a cd key t arra akié a mentés (ha egyezik a key csak akkor engedi ) ha jók az infóim -
hacking15 #17003 lehetetlen emgcsinálni azta szar kanyonost, ezt nem értem, anyira nagyra vették hogy leszbenne canyon duel, de egész gémba 4nél több nincs benne els 3 kurva könnyű aztán negyediknek beraknak egy kurva kanyargos szart?nekem nem sikerül mercivel sehogysem kiesek abbola fosbol -
peti94 #17002 wolf ellen a kanyonban milyne taktikával lehet nyerni ?
van egy alfo brererám amit enged a bele van téve kivéve a 2 motor és 17-19% nál tartok -
Attlen #17001 ÁÁ nem hiszem el kétszer verem már meg Anginet és utána felfogadom a blokkolot és kidob az asztalra pl valami választ megoldást,.., -
#17000 Ebben csak éjszakai versenyek vannak?