22516
10634785601162328892.gif

FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!

NFS Carbon Garage Topik

Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!

Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!

Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!

• BaliBoy
    Nem luxus. Viszont nem ártana értelemszerüen megcsinálni. pl azt, hogy miért fagy ki a csapat összeállításnál a játék és, hogy lehet orvosolni vagy azt, hogy hol van a mentés nem áratna inkább a játék menü alá pakolni mert úgy egyértelműbb!
  • gabo91
    Hogyantudom megváltoztatni a csapatom nevét? (utolag) Légyszíves valaki segítseg már!
  • autoszimulator
    itt a magyar borito
    itt pedig lemez

ovisok meg pihi plz
  • attilaswf

• SötétBarom
    Bannnnnnnn.
  • Bagoly81
    ja és akkor nitrozik a gép mikor én, elém csap és lefékez, hogy az első eltudjon szökni még a saját csapattársam is ugyan ezt csinálja, ez mi?
  • Bagoly81
    gép csaló ## padló gázon megyek, és nem megelőz hanem kikerül!? a gép full tuningos amg meercit csak ugy leelözi a gép... mintha álnék undormány + még rámver 4 másodpercet mikor maxon van a kocsi ez ellen nemlehet calamit csinálni némi igazságoságot?
  • Evans
    17066?
  • Vakeraka
    VAlaki tudja hogyan kell a mentést berakni. Mert letöröltem és a régi mentésem se fogadja el ha karrierbe megyek akkor csak újat lehet kezdeni.
  • NeBby
    Hogy lehet segíteni azon na problémán h amikor jön ANGIE (vagy ki) , és legyőztem akkor jön 1 csávesz aki csapattárs akar lenni... na és amikor fel akarom venni kilép a játékból ( mindig , má vagy 10 szer próbáttam)
  • istenostora03
    Hali!
    Valaki tudna linkelni 1 borítot és 1 cd-t?
  • magyarvok
    FAQ-t olvasni luxus, ugye?
  • autoszimulator
    gratula !!!!!!
  • Sylvester
    Végig vittem:)
  • I.C.ram
    Kicsit elakadtam a játékban.

Utolsó városrészben vagyok, megvan a Hemi Cuda, de nem birok egy versenyt se megnyerni... upgradek még nincsenek a cudahoz. Fogalmam sincs, mi tévőlegyek.
  • I.C.ram
    Vannak ilyen bónusz kártyák, amiket ha teljesítesz, akkor unlockolod a cuccot.
  • killecske
    Hol lehet unlockolni a BMW-t ha egyátalán lehet?? pls
  • bowari
    nevezd át a movies mappában a videókat ntscről pal-ra
  • BiG G
    tény, hogy 1-2 újításon kívül semmit nem hozott a game, nem is lesz örökéletű, nem fognak rá úgy emlékezni mint egy NFS3 Hot Pursuit-ra, de attól még unalmas az állandó sírás...
  • Nashville
    Szevasztok!
    Olvasgatom a topic- ot, de a telepítésnél elakadtam. Ezt írja ki a kedves:

Magyar verzió van fent (Hungarian - TUY) és eddig egy játék sem nyavajgott a directx miatt. SP2 -es WindowsXP van fent és Daemon 4.06 amiket írtatok lejjebb. Javításokat még nem pakoltam fel, mert még nem végleges a rendszerem. Remélem tudtok segíteni, mert a fiam már itt ugrál a nyakamban. Előre is köszi!
  • teckdeck
    Halee all!
    Azt szeretném kérdezni, hogy az miért van hogy a videók nem jönnek be? pl ami al egelején, amikor a csaj beszél, meg amikor csapattársam érkezik és elmondja hogy ott volt azon a versenyen, meg az iylenek. Nem jelennek meg.
    Feltettem egy magyarosítást, ami egy reg file, és asszem azóta nem jönnek be a videók :S De egyzser kétszer még azután is bejött.

Meg az miért van hogy amikor legyőzöm a 21st street főnökét, azt a csaajt azután érkezik egy feka blokkoló a csapatba és amikor felakarom fogadni kidob :S
    Aki tudja a választ az szóljon pls
    Előre is thx.
  • teckdeck
    azért nem tudsz mert még nincs meg az a csapattárs, de ezt írta is a game
  • Since
    Ha megveszem eredetiben a játákot az olnine módon kívül milyen pluszt ad még a játék?
  • sisu03
    Hi! valaki találkozott már olyannal hogy carier módban a sáját autójának nem tud egyedi felnit, meg spoilert csinálni. A crew-jeim autójára tudok, meg a my cars-ban is, de carierben nem. Ja meg a tetőt sem tudom alacsonabbra venni. Az első, hátsó lökhárítót, küszöböket, meg motorháztetőt tudok csinálni. S.O.S. please!
  • constantin
    Valaki válaszolna?#17055
  • Evans
    RX7-em van és csak 2es szintig tudom upgrade-elni a performance-t (street-pro), a tier3-ast csak nitrobol engedi (race), pedig többször kiirta, hogy már megkaptam (85%-nál járok).
    Vki találkozott iylen problémával?
  • csoola
    nekem meggyült vele a bajom, már vagy negyedénél voltam, erre mindig kilépegetett ha bekapcsoltam, most meg mikor ujratettem, nincs meg a mentés... most qvára pipa vo az EA-re, h nem lehet egy ilyen játékot NORMÁLISAN összerakni.
  • Szabi DEMON
    Csak azt lehet mondani a játékról hoyg milyen istenkirályállatübergém?
    Pedig te is beláthatod semmi lényegi újítás nem volt a mwhez képest ami jobbá tenné, a neve az ami kiemelei a többi játék közül.
  • Shortstop
    nekem van már ahoz közeli... :)
  • juzosch
    Na senki sem tud 100%os mentést? (vagy legalábbis ahhoz közelit)
  • meg10tito
    Jobb a Lancer mint a Skyline????
  • mentos-boy
    köcce...még egy cd író progi juhéj!
  • meg10tito
    Azt nem tudja valaki hogy hogy lehet feloldani a Pagani Zondát???? Van benne eggyáltalán?????
  • constantin
    Csá.Amikor új csapattársat vennék fel mindíg ikilép a játék.Magyar verzióm van a tuy-os.
  • BiG G
    fasznak játszotok vele ha csak leugatjátok
    töröljétek le a picsába ha nem tetszik, senkit nem érdekel a nyávogásotok kis picsák
  • Balazs15
    jo szar a carbon 60%nál járok és van 10 autom ami ugyan ugy volt a most wantedben hol a többi auto???????????jo nagy fos ez az egész
  • scheri
    BlindWrite-al
  • BiG G
    én hemi cuda-val szenvedtem ki a győzelmet... elég durva volt, főleg a canyon duel, mivel ott kiütköznek a muscle car-ok hátrányai, főleg a rossz kanyarodás. végülis óvatosan fékezgetve, és az egyenesebb részeken a seggébe bújva sikerült dariust is legyőzni, de egy akármilyen másik tuner vagy exotic verdával sokkal könnyebb lett volna
  • FuckingMontana
    akármilyen verzió,akármilyen gép....ugyanott kilép ez a qrva carbi!!!!ebbe bele fogok őrülni!!!!ez egy nagy ratyi!!!!

mindig akkor amikor egy csapattagot fel tudnék venni!!!

NFS:MOST WANTED:THE REAL KING GAME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Gyovai
    császtok van már valamik a fagyások ellen ,???? mert francia verziom van és fagy