22516
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
#16999 Miért van az,hogy a letöltött mentésekre azt írja ki a játék,hogy unable alias???? -
#16998 Quick match v custom match és ott tudsz keresni emg csinálni versenyt de én nem értem titeket most felenged az EA Nation mert engem meg haveromat nem -
#16997 Köszi az optionsba nem lehet és nekem csak USB-n van csatlakoztatva!
ÉS KM/h hogy lehet beállitani??? -
#16996 asztakurva :DA:_A_D:D ilyennel kéne driftelni ^^
nézegettem a reward card-okat, és meg lehet ám nyerni a dömpit :D -
#16995 1) options >> controls-ban kikapcs, vagy
2) tiltsd le a driverében (ha lehet), vagy
3) húzd ki az árambú, usb kábelen annyi feszt nem kap hogy menjen a force feedback motor, tehát kikapcsol magától -
emikrisztian #16994 Császtok! Csak kíváncsiságból kérdezem ezt! Ki mien grafikával játszik a carbonnal??? mer a sok kép alapján hááát...ezek nem full grafikások! -
#16993 nem semmi a nitrós dömper (Challenge Seriesben lehet menni vele az egyik versenyben)
-
#16992 Szeretném kérdezni hogy, hogy lehet KM/h ra átállitani és nincs olyan beállitás a játékba hogy ki tudjam kapcsolni a kormányom rezgését hogy lehet ezt megtenni??? -
#16991 txh -
#16990 hát nekem az audis fószer lenyomása után lett elérhető, de én muscle kategóriával kezdtem, szal lehet azért nem jött a szalonba, csak a játék végén! -
#16989 Vki tudja esetleg a skyline hány %-nál lesz elérhető? -
asusaudio #16988 Need For Speed Carbon Magyaritas
Aki nemtudja hogyan kell magyarositani vagy csak lusta a fileokat ide-oda masolgatni, azok szamara jol jon ez a magyaritas.
Ha nem indul el a letoltes Internet Explorerbol, akkor probald firefox-szal. -
#16987 föellenség ellen sztetek melyik a legjobb verda? -
mikike16 #16986 Nekem oylan kérdésem lenne, hogy bal felső sarokban van valamiylen ábra, azt a CTRLel tudom aktiválni de az mire jó, és miért van néhány autó felett kör jel? -
#16985 hogy lehet online játszani? megcsináltam a felhasználó nevet, bejelentkezek, és onnantól?:D -
#16984 tönkre ment..a karrierben! de ha megnézed azokat a reward cardokat vagy mit, ott a legutolsó oldja fel a BMW-t, csak mire megcsinálod a kritériumokat, addigra vért hugyozol! :S:S -
hacking15 #16983 szar? te vártda egyik legjobban, meg amikor kijött fenmaradtá 3-4 ig hogy leszeggyed, meg éjel nappal nyomtad, és sztem számodra nem volt szar, csaka zért modnod hogy az mert it egy ember elkezte a szarozást te meg vagáyn akarsz lenni sé foytatod -
#16982 én egyet nem értek ebben a gémben!
hogy miért a faszomér nem lehet már megint bmw-venni.és hogy mi a fasz lett végülis a bmw-vel miután cross elkobozta... -
#16981 skyline hány %-nál lesz elérhető? -
homeless #16980 jaja én is azzal szenvedek. A drift könnyű volt, de a többi...
Pár példa:
corvette-el győzd le canyon duelbe a subarut, ráadásúl valami fos driftes gumival. Aztán a checkpointnál az utolsó challengenél 13 checkpoint van, ami azt jelenti, hogy kb 15 percig kell hibátlanul vezetned, és kihasználnod a mellékutakat. Én a 9-es checkpointig jutottam el úgy, hogy szinte hibátlanul mentem végig, és az összesnél 1-5 mp maradt mire beértem.
-
#16979 Miért van az hogy játszok a játékal és kidob 1 hibaüzenetel? -
Attlen #16978 Hello! Biztos már sokszor feltteék a kérdést szval kia karok rugni valamit is kidob az asztalra megoldás? -
#16977 Egy ilyen rakás szar játékkal hogy gondolod ezt? -
#16976 -.-" -
#16975 hamachival lehet multiban játszani(vagy direct ip-vel)? -
hacking15 #16974 csaló vagy, utálom az iyeneket, jácca végig tisztességesen -
#16973 melyik trainer van neked? -
hacking15 #16972 semmisem lehetetlen, ha tört játékkal lehet onlinozni, akkor csitelni is lehet onlinba..... de te iyen csalo vagy :D ismerema fajtád, álitom kihivnálak egy mecsre első kanyarba kidülnél -
#16971 Nááám a karriert végivittem cheat, nélkül a traineren van egy, olyan funkció ,hogy odaad midenden autót ,cuccot. -
#16970 Onlineban nem magy a cheat csak megsúgom -.- -
#16969 Ha a trainerrel megcsináltad hogy 100% legyen minden, akkor autómatikusan minden megnyílik?
Összes autó és tuningcucc? -
hacking15 #16968 koddal énis nyernék -
#16967 Lószart kiveittem a játékot cheat nélkül és, ezek után már csítelek kiprobáltam az onlinet, hát elég balfszok az emberek vagy 15 verseny nyomtam, de mind a 15 én nyertem. -
#16966 Én megpróbálok tisztességesen játszani :P -
#16965 pazdet! :DS_AS
úgyis tuti lesz majd idővel 100% (nem karrier,hanem TOTÁLIS) mentés! -
#16964 Nekem egy gombnyomás volt és megvan minden cuccom . -
#16963 nem, mivel csak a játék végén kapod meg :S legalábbis a szalonban az utolsó menet előtt még nem volt -
#16962 Ez a Carbon egy rakás szar.
Azt néztétek hogy miket vár el a jutalom kártyáknál?
Hozzam le a csillagokat a kurva anyjukat??
Van online része is. Ha onlineban x dolgot megcsinálsz akkor kapod csak meg pl a Pontiac GTO-t meg a GT3-as Porschet meg még egy csomó cuccot.
Olyat ír hogy győzzek le egy EA Moderatort Ranked versenyben. meg induljak 50 online versenyen
És mi van azzal akinek nincs nete? erre nem gondoltak a készítők? -
#16961 Lemented előtte, készítesz egy biztonsági mentést a jelenlegi álásodról, kipróbálod a musztángot, és ha nem jön be akkor visszamásolod a kimentett mentést a mentések mappába. -
#16960 megéri-e lecserélni az rx7et egy ford mustangra?