22516
10634785601162328892.gif

FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!

NFS Carbon Garage Topik

Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!

Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!

Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!

• Arti
    Olyan problémám van hogy néha ha kilépek az nfsből akkor nemlép normálisan ki megvagy a kilépre kattolva. Mi ez? Valakinek volt még ilyen?
  • hacking15
    kinekvan emg eredetibe?
  • Szabi DEMON
    szerintetek nem lett sokkal gyengébb az OST mint az elődőkben? Az U U2 MW mind mind nagyon jó zenékkel votlka teletömve de itt hiáynolom azt az érzést hogy hú na ezt a számot ha kilépeka játékból si hallgatni akarom.
  • deestroy
    Trainer
  • deestroy
    Így van! KI ide belépsz, és azért mert gondjaid akadtak a programmal, először mennj a FAQ-ba, és ha ott nem találsz gyógyírt bajaidra, akkor kérdezgess itt az okos felhasználó EMBERKÉK közt!!!!
  • Truck Driver001
    Vlki dobna egy linket,egy működő trainer-hez?Mert idáig amiket leszedtem,mind fos volt.Htx.
  • deestroy
    de buzi vok
  • deestroy
    Nagyon király amikor és belemegyek a picsájába, és mutatja egy kis képernyő hogy hogyan rezeg a hülye feje!
  • SLICK
    PLZ ne kérdezze meg midnenki h mi miért van!! Eléggé idegesítő hogy 30 ember uazt megkérdezi de se a FAQ-t nem olvasná el, meg még vissza se tud olvasni...
    Ha vki megint megkérdezi amire már válasz is ismert viselje következményeit...
  • Szabi DEMON
    Én ugyanígy állok. eddig Alfám volt de ha nitroval eygenesben padlógázzal mentem is mint agolyó hőzutak el melletem mióta legyőztewm Kenjit így vettem egy Caymant ezzel meg tudtam csinálni a Checkpointokata piros részben unlockoltam a Cudát de nem tudok vele jól menni(próbáltam qiuck raceban vagy hol) a Porsche meg nem alkalmas evrseny nyerésre de nicns mit vegyek. Lambo szeretnék de mocskos Wolfot enm íbrom legyőzni Duelben. Egyszer votl hogy a végén már átmentme és kiírta hoyg 2. lettem... Nem tudom éns e mit cisnáljak emrt feleslegesen enm akarom a péznem elszórni még 1 autóra ami enm jó a végéig már.
  • DJ Skyline
    király, köszi!
  • KáZé
    kösz!
  • deestroy
    A Carlot- ban! Menny a térképre, és kattints a sárga kis épületre....(tütüBÓT)
  • cuccok
    őőő kicsit mintha nehéz lenne mármint miután a most wanted végig tóltam 2-szer és több 10 milliós volt a körözésem!!Pedig hibátlanul mék teljes gázzal és éppen hogy megverem:(pedig csak 71%-nál tartok:)
  • heringer
    Nekem is angolon működik jól a game.
  • magyarvok
    Cheat Codes
    Type any of the following cheat codes at the 'CLICK TO CONTINUE' screen.

Code: Result:
    canyonalltheway All Tracks
    shinycarsarethebestcars Chrome Cars
    5grand5grand Castrol Cash
    friendlyheadlocksapplied Unlimited Crew Charge
    nosforeverever Unlimited NOS
    slowitdownwhenyouwant Unlimited SpeedBreaker
    givemethechargersrt8 2006 Dodge Charger SRT8
    givemethedb9 2005 Aston Martin DB9
    chasingheadlocksappliedrashtalk Mazda Dealership
    speed3foryou Mazda Speed3
    watchoutthebigtruckishere Dump Truck in Quick Race Mode
    bigredfiredrive Firetruck in Quick Race Mode
    trashtalking Rhino in Quick Race Mode
    guesswhoisback Cross Corvette Z06 in Quick Race Mode
    chasingmobile Corvette Z06 Interceptor in Quick Race Mode
    cooperlogofreeforyou Cooper Tire Logo
    pharrellvinylgogo Pharrell Vinyl
    lotsoffreevinyls NFS: Carbon Special Vinyls
    lotsoffreelogos NFS: Carbon Vinyls
    syntecskin Castrol Syntec Vinyl
    inthezoneskin Autozone Vinyl
  • KáZé
    egyszerre hány autód lehet a játékban? azt sem tudom hol lehet venni!ASD:D segítsen vki!
  • Peti0011
    Valaki nem tud valamti arol hogy az NFS Carbonnal miért lehet neten jacani (nem eredetivel)?
    És ezt mért reklámozzák a Carrier részében is anyira???
  • deestroy
    Én is visszaállítottam angolra, de onnan már ha visszarakom magyarra, akkor megint szarozik a gém..... csak angolul fut stabilan! Neked is??
  • magyarvok
    Trainer +6:
    - végtelen pénz
    - végtelen nitro
    - végtelen időlassítás
    - mindig 1. leszel körversenyeken
    - unlock
    - save/visszaállítás
    http://rapidshare.com/files/1972437/trainer_6.rar
  • bowari
    Egyébként tényleg mükszik,nyelv visszallítás regeditben,és nem fagy úgy a Neville kirúgásánál
  • Evogordon
    Végig vittem én is EVO 9-el
  • tom235
    hát te is elolvashatnád mielőtt itt pofázol, mert a faq-ban egy szó sincs online módról.
  • BaliBoy
    Ez most első sorba YaHooonak ment!
  • BaliBoy
    OLVASSÁTOK MÁR EL A FAQ! Vagy legalább néhány üzenetet vissza!!!! #17104
  • Tomme12
    bazdmeg olvassál faq t ugy kurvara ideges vok ettől a szar játéktól :@
  • tom235
    lehet online módban játszani a razor féle verzióval, mert nekem azt írja, nem tud kapcsolódni a játékszerverhez.
  • YaHooo
    Jah és PLS HELP! :)
  • Bensewik
    Sziasztok.
    Valaki elmopndaná h a Carbont hogylehet lemagyarosítani? :D
  • YaHooo
    Ugyanaz a problémám mint Brenyónak, Angie legyőzése után nem tudom felvenni a gyereket a csapattagok közé mert amikor kitörölném az egyik csapattagot akkor a játék hibajelentés küldésével kilép.
  • DjDano
    A HKZondát , de most komolyan mondom :))
  • gabo91
    Amugy a játék akkor van végignyomva, hogyha minden terület az enyém? Ez olyan GTA San Andreas féle területszerzős dolog első ránézésre... Foglald el a területeket, megtámadják védjed meg...
  • masssza
    Melyiket érdemes feltenni : NFS Carbon CE_Razor1911 v. NFS Carbon Hung._TUY ?
  • gabo91
    CRACK -eld és inditsad
  • BaliBoy
    Ahellyett, hogy karomkodsz, keresgélhetnél is. Nekem tök ugyanez volt a problémám, de ahellyett, hogy siránkoznék, körbe nézek! FAQ. Bár az imént irtam, hogy nem egyértelmóen ott van a válasz ahol lenni kéne de meglehet találni. Úgy látszik azt a hozzászólást sem olvastad!

Akinek kifagy a csapat szerkesztésénél a Razor verzió az állítsa vissza angolra és működni fog, utána vissza lehet magyarra állítani! Nem kell másik cracket keresni!

/by Barney Tech/
  • Sland
    Sztem sehogy
  • constantin
    Jó tett helyébe jót várjatok!
    Megbaszom a jó kurva anyátok!
  • citrodante
    Légyszi valaki segítsen.most telepitettem a razor verziot,es elinditasnal kiirja hogy helyezzem be a lamezt egy masik meghajtoba ,vagy helyezzem be a megfelelo lemezt.mi ilyenkor a teendo?
  • Vakeraka
    Most mi van a mentéssel miért nem mehet?
  • rezsofiz
    akkor miért carbonos a lógód?