22516
10634785601162328892.gif

FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!

NFS Carbon Garage Topik

Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!

Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!

Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!

• Edimax
    Crash88 Sehonnan ez a szám nincs az EA Trax ben ezért nem tartozik az OST-ok közé!

Majd egy zene exportáló importáló cuccal kitudod szedni!
  • Szabi DEMON
    Ne írd már be 10 hozzászólásonként!!! Aki tudja az majd segít, de minek kell is szemetelni?
  • Crash88
    haljátok,gondban vok ,az istenek se találom a game legjobb zenéjét
    már leszettem fulba az egész OST jét de nincs ott
    a játék menüjébe se találom az EA Traxba néztem végig mindet de ott sincs.A zene amit én keresek az akkor szokott menni mikor tuningolsz vagy vmi inkábbb a menübe,nincs benne ének,mély baszusokat nyom stb.
    Ja és már a demo ba is benne volt.(csak sajna az már nincs meg :S)

Légyszives mondjátok már meg h honnan tom ezt a számot leszedni,vagy a számnak a címét.fontos lenne nagyon. ELÖRE IS KÖSZI.
  • Crash88
    nem ez az ,látom nem olvastad el figyelmesen amit irtam,ebben ugyanis nincs ének ,amit te irtál abba pedig van
  • csoola
    ez carrera GT nem? nagyaon vandál h 371, gecc, ettöl már félnék:D
  • Szabi DEMON
    Torrent, fájlcserélő. Csomó embernek megvan beírod hogy Carbon OST és adja is a találatokat.
  • roliairsuni
    nekem kéne az egész soundtrack, nemtod vagy nem tuggya valki honna lehet leszedni?
  • hacking15
    Dynamite MC - Bounce
  • hacking15
    én tom mi, váj adom a linket
  • hacking15
    nekem ezvolt eddigi legnehezebb versenyem, de a föküzdés a wolfhoz képest semmi
  • Szantai
    Király,végre egy játék ami nem szaggat, a drift frankó nem veszitessz pontot ha pörög a kerék már a falon is, na meg a sok csucs verdáról se feledkezzünk meg!Mellesleg ti is trabantal nyomjátok?:) Lol 50%
  • Crash88
    a játék menüjébe se találom az EA Traxba néztem végig mindet de ott sincs.A zene amit én keresek az akkor szokott menni mikor tuningolsz vagy vmi inkábbb a menübe,nincs benne ének,mély baszusokat nyom stb.

Légyszives mondjátok már meg h honnan tom ezt a számot leszedni,vagy a számnak a címét.fontos lenne nagyon. ELÖRE IS KÖSZI.
  • Szabi DEMON
    Hogy rohadna meg ez a retkes buzi Wolf, hoyg nem tudom elynerni tőle a Murcót!!! Egyszerűen a fullra tunningolt Caymanom mellett elemgy a végén az utolsó egyenesben a duelben és ott vana képena kocsim eltőt 10 cm-re a zöld láng, a cél de kiírta too slow! És ezt 3x egymás után pedig pontom eltt volna scak az a idő... Asszem msot fogom hanyagolni ezt pár nappig mert 2 dvdnek sanyi. :D
  • hacking15
    nekemt eccik ad rift sztem tulkönnyű lett, a canyon duelbe az nem teccik hogy kb vagy 5-6 oyan pálya van ami duel első 4-5 kurva könnyű aztán utolsó kettőbe bevehetetlen kanyarok
  • Hassan B
    Szerintem is jó a drift része, csak nagyon nehéz. (márakinek, mint pl.: én:) )
  • jakewyler
    Háát nem tudom nektek mi nem teccik a driftben,de nekem a játékban csak az teccik,meg a kanyon drift,a többi mód meg ugyanaz maradt mint az elöző nfs-be...
  • Crash88
    de nekem segitsetek már pls ,kis egyszerü kérdés
  • LeePí17
    jó..de más a vezetési stílusunk..mellesleg az igazi drift nem ilyen-.-

• Crash88
    nemtom
  • RaMiZ
    a drift pfujj nem jóó
  • MaverickSXT
    na de suna en mar csinaltam 20x ost is
  • roliairsuni
    és te nem tudod h a matricákat ki lehet é szedni, és ha igen akkor hogy? köszi
  • roliairsuni
    sztem a drift elég gagyi lett, eddigi részekben sokkal jobb volt, nekem nagyon nem teccik
  • Crash88

• LeePí17
    Hogy ne csak csodálkozzunk a csillivilli autókból..hoztam kis bámululni valót :D
    17xes Drift

Dömperrel Akcióban...

és a Dömperrel elkaptak. (érdemes az Üldöző rendőrök számát..az összetört rendőrök számát..és az eltelt időt :))
  • roliairsuni
    én kérek elnézést :D

amúgy azt azért visszaszívom h csak egy impreza, nagy fenevad ám az

egyebek iránt meg a köcsög ellenfelknek is ilyen agyontuningolt szupererős asse tudom milyen autójuk van, de mit érnek vele, ha nem bírják uralni
    egyetlen nagy bajom velük, hogy ha lassítanak, keresztbeálnak, vagy ilyesmi, akkor azt ha még nem keveredtem eléjük a jóval gyengébb autómmal, akkor pontosan előttem teszik
    de van az a dagi csávó, neville, az nagyon jól küldi, aprít le mindenkit :D

• Hellsing47
    :D
    kocsidnak kicsit se nagy a hirhedtsége xDDD
  • RaMiZ
    ok tudom ez a kép független a tiédtől :)
  • roliairsuni
    de az enyém csak egy alig tuningolt impreza, NITRÓ használata NÉLKÜL
  • RaMiZ
    MAX SPEED: a kedvetekért váltottam szemszöget :P , CSak hogy láthassátok az autót, amugy bumper(lökhárító) szemszögből jáccok
  • chok4
    az egyik ien kartyanak az egyik darabja h karrierben legyen egy millio pénzem
    ezt h a ****ba lehet? mert en par ezresert es kuszkodok...h lehet penzt szerezni?
  • duran5r
    oh shit sorry emberek tom má téma volt csak lusta voltam ráklikkelni a második oldalra még1x bocs cső
  • duran5r
    Basszus emberek! Nem tom kirugni neville-t -.- ... :D most jött ez a sámson gyerek hogy igen csak csatlakozna a teamhez de hát ő is blokkoló és a kurwa neville-t meg nem tom kirugni me lefagy a game.. -.- má próbálkoztam mindennel.. mindegyik másik csapattagot kilehet dobni csak ezt a hájas disznót nem -.- ... HELP
  • roliairsuni
    amúgy ez a bajpm az rx-7 el nekemis, kevés a vége, a trafis versenyeket nem bírtam már vele megcsinálni
  • chok4
    az egyik ien kartyanak az egyik darabja h karrierben legyen egy millio pénzem
    ezt h a ****ba lehet? mert en par ezresert es kuszkodok...h lehet penzt szerezni?
  • roliairsuni
    adjak?
    csak kipróbáltam már h mit megy az ipreza, 2 es motor, 2 es váltó, 1 es nitró, 1es turbó
    úgyhogy remélem fog még menni jóval többet is

• misirulez
    Van egy érdekes problémám.
    Szóval mint ahogy azt aláirosáomban is olvashatjátok annyira szten nem rossz a gépem. Úgy állítottam be a dolgokat, hogy 60FPS-el fusson a gém (1024*768, alacsony graffal). Namármost 60FPS-el megy a gém és néha elöjőn ilyen szaggatás szerű jelenség, az benna adruva hogy amikor elkezd szaggatni azzal egyidejűleg kb 3-4 er gyorsabban történnek körülöttem az események. Fogalmam sincs mi lehet a baja...nincs ötletetek?
  • citrodante
    nekem a hkzonda verzio van meg es elvileg ahhoz nem kell
  • zvaragabor
    #17026-osra valaki?

És azt szeretném még tudni hogy a FAQ-ban leírt tuner autólistában benne van a Collector's Edition extra kocsi listája? Ha nem akkor leírnátok hogy mik találhatóak a C.E.-ben?

És azt szeretném még tudni hogy a Carbonban a drift versenyek mien arányban állnak az összes többi féle versenyekkel? Több drift verseny van mint más fajta versenyek?

Köszi!
  • killecske
    Én ilyenkor újra crackelem