22516
10634785601162328892.gif

FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!

NFS Carbon Garage Topik

Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!

Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!

Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!

• citrodante
    mindjárt indításkor dobja ki,vagy ha nem sd4hide-al csinálom akkor meg ''helyezze be a megfelelő lemezt''
  • misirulez
    Létezik már 100%-os mentés?
  • citrodante
    sajnos nem segít
  • acsati
    én is a charger-el vagyok de eddig mindent visz. még nem tartok ott ami legyözne. tök jo a canyonon is már az elején otthagyom :D
  • Hassan B
    KATT IDE!!!
  • Hassan B
    Eddig én asszittem hogy a Charger S/R az "mindent visz", de sajnos rá kellett döbbenem, hogy a Viper-ek ellen sz**-t se ér...
  • MaverickSXT
    a bonus autok csak gyors versenybe vannak,meg tuzolto auto is van meg meg vagy 15 fele ami a karrierben nincs
  • chok4
    kösz
  • DJ Skyline
    mert mind3 kategóriában van tier 1,2,3 rész! ha neked egy muscle tier 1-ed van, annak a cuccai nem lesznek jók a tier 2-re pl! asszem így van
  • chok4
    en is akarok iet iet h lehet csinalni???
  • DJ Skyline
    mert nem lehet, csak qucik raceban tudod kiválasztani, asszem a bonus vagy nem tudom melyik kategóriában
  • chok4
    biztos kerdeztetk de: megverem a fögonoszt :) es kiirja h megvan az audija de nemtom megvenni bótba.why?
  • MaverickSXT
    na most van az hogy fogalmam sincs mi a kulombseg a CE es a sima kozott,nekem a magyar van meg es ugye az sima viszont benne van az osszes kocsi ami a CE ben a hitetlenkedoknek ime
  • Lyan Kyj
    Kérdésem lenne: vettem egy új kocsit. Miért kell ismét unlockolni a teljesítmény cuccokat? Eddigi részekben nem kellett...
  • BaliBoy
    Vágom. Nekem os magyar van. Épp ezért visszaállítottam angolra, és tádám. Fel lehetett fogadni!
  • piamania
    Hello!

Lenne egy kérdésem.
    Ha leszedem ezt a verziót Need for Speed Carbon Collectors Edition-Razor1911,akkor tudom magyarítani ezt?Azért akarom ezt leszedni,mert ebben ugye vmennyivel több auóta meg pálya van elvileg.Köszi a segítséget.Hello!
  • BaliBoy
    Jaja. Az nagyon jó lenne, ha vhogy meg lehetne szerezni őket.
  • SLICK
    Kösz de nem az EA traxekre gondoltam...
    hnem amiket maga az EA készített a versenyekre, meg a canyon versenyekre.. nekem inkább a canyonosak kellenek :|
  • Gyovai
    hát nincs igazad ,amugy változtassa nevedem me ezzel mást megséthecc
  • Gyovai
    ok köszi
  • fúj Félkrajcár
    oké bocsi, csak általában ha feltesz 1 "normális" kérdést akkor azt kb 10 szer teszi meg 5 perc alatt
  • Richard90
    vegyél vissza... feltett egy normális kérdést... a válasz, sajnos még nincs, de nézegesd a faq-t hátha ha majd meglesz rá a megoldás, berakják oda
  • Gyovai
    ok szoval nincs
  • zsolesz79
    Ha megvan a megoldas legyszi oszd meg velunk. En nagyon megszivtam, mert eladtam a masikat. Most van egy stock kocsim. Most kezdtem meg csak, de nem akarom elorol. Ezzel megvertem az elso bosst is nagy-nehezen, de ugyan ugy nem megy a tuning...
  • RaMiZ
    yeah! ennyi volt :( Carrara GT -vel ugy nyomtam le Darioust a canyon-ban hogy leelőztem a faszba :D:D Aztén 10.9.8.7.6....
  • vgez
    a kipörgetés neked mit jelent? szerintem nem csak azt hogy 100%, hanem az összes pályán nyerni a drifteken is :o) mindhárom kategóriában az összes elérhető autót unlockolni és az összes küldetésben arany fokozatot elérni szerintem 1 nap alatt ezt nem lehet elérni
  • fúj Félkrajcár
    Igen? és hova pörgetted ki a játékot? szvsz vagy végigvitted vagy végigjátszottad, nem kipörgetted és nem is kivitted...
  • Richard90
    nekem is ugyanez a problémám. nem tudom tuningolni a megvett autókat és fogalmam sincs miért :S
  • Cindas
    az a fránya nitró pont most kell hogy kifogyjon
  • maczo
    egyszerű a megoldás... magasabb szintü a kocsid mint eddig volt
  • vgez
    gondolom néhányszor leírták hogy nem mindegy hányas színtű az a járgány alap 1. de a 2. típusúra nem jó az 1 alkatrészei :o)
  • red bull
    Jee carbon ki van pörgetve....genyó még csak teganp jött le oszt ma már kipörgettem...:D shrröö

• vgez
    szerintem autósbolt :o)
  • DaniX14
    és itt egy patch a videokhoz hogy megjelenjen akit érdekel:
    http://dlh.net/chtdb/chtdl.php?lang=eng&id=45604
  • zsolesz79
    Valaki plz help me!!!

Nem jovok ra mi a megoldas
  • DaniX14
    van vkinek vmi jó
    sok pénz kód vagy
    trainer ami
    müködik??thx
  • constantin
    De nekem magyar verzióm van.Azért köszi.Te rendes srác vagy.Megkapod majd jutalmad ha eljő az ideje.
  • sleepyhead
    Üdv! BMW unlockálsának módját a reward cards menüpontban kell keresni az utolsó kártyát kell nézni! Asszem az összes career versenyt meg kell nyerni, 5ös szintű körözöttséget el kell érni, 200ezer pénznyi kárt kell okozni, és még valami.
  • Redokee
    a bmw engem is érdekelne...

az audit meg csak a főmenüben találod és csak gyorsversenyt lehet vele menni :S jo lenne ha valami modder team betenné a karrier módba...
  • zsolesz79
    Hali,

Valaki mar talalkozott olyannal, hogy vett egy uj autot es semmit nem tudott felpakolni ra amit mar korabban unlockolt? SOT!!! Az uj stock kocsival unlockoltam ket cuccot, de egyszeruen semmit nem lehet felrakni, mindenen lakat van. Gondolok itt a performance cuccosokra.

HELP!!!