22516
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
#17305 szegeden folyamatos áramkimaradás van és félek h tönkrebassza a gépet -
Crash88 #17304 leszettem én is a huszasat
de utánna a Zondásat és tuti hogy nem az .tiszta vicc .
Csinálok má vidit aztán feltöltöm h higgyétek el -
#17303 hi/eredetiben van meg a gém és mikor a dagadt csávót ki akarom rúgni kilép a gém:(nincs vmi variáció h eredeti gémnél és menjen????PLS HELP!!!!! -
#17302 Bementem free roamingba kijöttem és egy másik szám szólt. felvettem a hangot. feltöltöm és aztán majd megmondja a kis okos hogy az e amire gondolt. -
LeePí17 #17301 driver frissítés elkéne...
meg 1 VGA csere lassacskán.. -
#17300 csácsztok
most szereztem meg a magyar verziót
elindítom nagyon jó
csak az autók feketék
a rendőrautóknak meg nincs tetejük
az emberke ott világít a kocsiba(lol)
van valami megoldás? -
LeePí17 #17299 -
#17298 Need.For.Speed.Carbon.Original.Soundtracks-HKZonda
Ezen 30 szám van. Ezen rajta van az ami akkor jön ha free roamingból bemegyek a garázsba. és az a Tigarah - Girl fight (Mr.D Hyphy Mix)
Kevás duma és tutititu tuuuriiitu tutititutu -
LeePí17 #17297 he hidd már el h az az -.-
amit leírtál..
idézem: "tutititu tuuuriiitu tutititutu"
az baromira megfelel Tigarah - Girl fight (Mr.D Hyphy Mix)
zenéjének...
nekem 30db szám van az OSTbe..
lehet neked a 20as van meg... -
Crash88 #17296 bocs -
Crash88 #17295 a büdös kurva életbe fogjátok má fel h ne irjatok oat amibe van énekls meg ribancok énekelnek he :@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
SZABAD KOBORLÁS BA ESC ET NYOMSZ ÉS UGRÁS A REJTEKHELYRE AZTÁN OTT AZ FOG SZOLNI AMI NEKEM KELL
-
6tila #17294 Bocsi a kérdésért, de már sok szó esett a magyarításról regedit.exe módszerrel, de a játékban jelentkező hiba miatt egy helyen ( a kirúgásnál ) a magyarítás miatt kilép a játék. A kérdésem az lenne , hogy mit kell írni a "Hungarian" és a "hu" helyére , hogy ismét angol legyen? Igaz ott volt , de sajnos nem jegyeztem fel a módosítás előtt és elfelejtettem. -
#17293 jaah oks akkor nem ez :D
és mit húzod fel így magad? :o -
#17292 450 Murcival. -
Edimax #17291 De mondom hogy nincs letölthető változat írtsd már meg....... :D -
#17290 #17227 valaki? -
#17289 tutititu tuuuriiitu tutititutu lehet a Lady Sovereign - Love Me Or Hate Me is... -
#17288 380 lemans quattroval
kép nincs, majd holnap csinálok -
Crash88 #17287 értsétek má meg h nincs az ost be benne se az ea traxba ,és nem az amit montál AMIRE ÉN GONDOLOK ABBA EGY DEKA ÉNEK SEMMI DUMA SINCS
de mondom hol halgasd má meg he: szabad kóborlás ba nyomsz egy ESC et majd ugrás a rejtekhelyre és az a zene fog menni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Andrásss #17286 Én ugy jártam hogy véletlenül 1 uj ugyanolyan nevü profilt hoztam létre.A régit kitörölte.Pedig már a 640 LE-s LAMBO is megvolt:@ -
#17285 Ehh bazdmeg, áthelyeztem winyón belül a képfilet, és mikor újra bemountoltam ismét települni akart. Nyomtam neki hogy nem akarok én telepíteni, erre seperc alatt uninstalálta az egész játékot. -
#17284 Van az optionsba EA Trax menüben megtalállod a cimét. -
Andrásss #17283 Ha felteszem a BONUS-t akkor se változik meg a francia nyelvóra? csak mert már idegesitö:D -
LeePí17 #17282 Tigarah - Girl fight (Mr.D Hyphy Mix)
az a "te" számod..
és benne van az OSTbe.
az orig OSTbe.. -
LeePí17 #17281 a Bonus DVDn a játékról találhatók különféle infók.
játék készítése..kulisszatitkok....
kisbemutatók a játék "valóság"osságáról...
interjúk.. -
Crash88 #17280 LÉGYSZI MINDENKI NYOMJON RÁ ARRA HOGY SZABAD KÓBORLÁS UTÁNNA RÖGTÖN ESC ÉS UGRÁS A REJTEKHELYRE AZTÁN TESTRESZABÁS (de ez lehet má nem is kell csak aszem elég a rejtekhely is) ÉS AKKOR MEGY MINDIG EZ A SZÁM
NAGYON KELLENE DE AZ OST BE SINCS BENNE
SZTEM A GAME LEGJOBB ZENÉJE JO KIS LAZULOS VAGÁNYOS :D
tutititu tuuuriiitu tutititutu .... :D:D:D:D
(sry a flame ért :) ) -
Andrásss #17279 Milyen új verdák vannak egyébként a BONUS lemezen? -
Edimax #17278 Nincs -
LeePí17 #17277 nem még nem készült magyar szinkron..csak magyar felirat..
és szvsz nem is lesssz magyar szinkron :D -
Andrásss #17276 HI mindenkinek!Valaki meg tudná mondani hogy a játékhoz készült-e szinkron mint a FIFA-hoz?Csak mert francián már elég "érdekes játszani:D
Ha igen örülnék ha linket is tudna mellékelni hozzá!
-
#17275 Ok. Én csak segíteni akartam... -
#17274 Sztem tökéletesen a mostani FAQ. Csak azért mert a sok n00b újreg minden kérdésére nem válaszol pl miért nem fut a játék egy p2-es gépen intergrált VGA-val, attól függetlenül sztem tökéletes FAQ. -
Edimax #17273 Lángcsóva ezrét nincs!
A hátsó lökhárító autosculpolt sajnos bug ha alkatrészként rakod rá karosszériában akkor máris lesz lángcsóva! :) -
hacking15 #17272 sztem fölösleges
-
#17271 Ok! Kösz mindjárt meg probálom. Eddig az Autoscluptal csináltam a kocsi elejét,hátulját. -
#17270 Hajjátok, több embertől hallottam, hogy nem olyan jó a jelenlegi FAQ, ezért gondoltam készítek egyet én is. (persze csak az engedelmetekkel) A design már megvan ITT. Mondjátok el, ho megcsinálljam-e vagy ne, mert nem szeretnék feleslegessen dolgozni... -
LeePí17 #17269 body kittet használsz vagy sima lökhárítót?
a bodykittessel látni fogod..amúgy nemhiszem...
nekem is így volt..
body kittel látszódott..anélkül nem.. -
#17268 Hy all!
Nem tudjátok miért nincs a nitrónak lángja amikor játszok? A gépi ellenfeleknek van de nekem nincs
Előre is köszönöm! -
Crash88 #17267 de tudod h meikre gondolok?
de akkor is kell:D
na és most gondoljatok visza eldudolom betükkel :D és eszetekbe jut
tutitátu tutitátu tuttititu
LÉGYSZI MINDENKI NYOMJON RÁ ARRA HOGY SZABAD KÓBORLÁS UTÁNNA RÖGTÖN ESC ÉS UGRÁS A REJTEKHELYRE AZTÁN TESTRESZABÁS (de ez lehet má nem is kell csak aszem elég a rejtekhely is) ÉS AKKOR MEGY MINDIG EZ A SZÁM -
hacking15 #17266 kihivlak egy meccsre, legyüzlek az én carrera gt-mel, naH?