Need For Speed: Carbon

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pethy23
arcade nem szimuláció<#vigyor2>
Casillas
senki nem tud ajánlani semmi mást?

Vivimos por ti, vence por nosotros.

svédcsepp
Komolyan mondon nincs még 1 ilyen játék,ami ennyire fel*assza az agyamat.Jah,de van NFSU meg NFS mw.Na de itt is ,az mien már ,hogy a csappatársat hátra küldöm blokkolni,lemarad vagy 15 secre és utána olyan simán beér,hogy az vicc.Teljesen mind1 mennyivel megyek....
Meg a a kancso zsaruk is,az külön szánalmas,hogy ,ha egy F-19esel mennék akkor is utolérnének.Még egy ilyen *zar *eci *lbaszott játékot nem láttam.Bánom,hogy feltettem egyáltalán.A 2ik....ha én nekimegyek a falnak a kocsi bal elejével kb 45 fokos dölésszõgben,akkor mi a teherbe vert jo büdös *urva anyjáért nem tudom másik irányba kibillenteni a kocsit és miért tapad rá orral a falra???!!!!!áhhhh kész......<#falbav><#falbav><#falbav>

Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400

????

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

kovecses
Azért mert nam figyelsz oda, irja hogy 2 embert fel kell fogadnod hogy autosculpot lehessen csinálni, fejbõl nem mondok neked neveket, olvasd el...

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

kovecses
Ja és mindenkitõl elnézést kérek akinek nem válaszoltam a priviére de nagy jóhajtás volt a fõsulin, bocsesz...egyébként szerintem mindegyikõtök problémái azóta megoldódtak...😛

buldozer99
miért nem enged engem még autoschlupt?(de csak felnik és kipufogoknál nem enged!)
pedig már 100% ban kivittem carrier moddot!

Forca Barca

kovecses
Ja egy nap alatt megvolt 😄

zmeor
hát nem volt valami hosszú játék

leszarom a konfigod...

Van valakinek az 1,2 höz 100%-os vagy közeli mentése?

F.E.A.R. FOR EVER!!!

Casillas
:c

udv

amikor angiet legyozom, es jon a csapatszerkesztes, ha nevillet rugom ki akkor mar rogton megfagy, viszont ha mast, akkor meg miutan az uj tagot felvennem, akkor fagyki nfsc, van valakinek valami 5lete? / magyar verzi o nem a razoros, visszairjam akkoris en-re?

mentes: a fajlban bennevan a cdkulcs, arra kell atirni a mostanit regeditben HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Electronic Arts\Electronic Arts\Need for Speed Carbon\ergc itt :/ ha cdkulcs azonos a mentesevel akkor betolti a mentest

Beast Machine
szerintem a lehtöbb, amit tehetsz, hogy leszedsz egy másik verrziót, vagy mégegyszer ugyanezt, lehetõleg máshonnan.

...vágod?

Casillas
a faqban nem találtam válszt, a razor verzióban a telepítésnél 36%-nál amikor a copspeech.big fájlt másolná, akkor kiír egy hibaüzenetet, hogy nem tudja átmásolni, megpróbálja újra, vagy mégse, és innen hiába próbálkozok, nem megy tovább az install.
kiirtam dvd-re, onnan a telepítés 28%-nál áll meg mindig, egy másik fájlnál, annak a nevére nem emlékszem :S

mi lehet a gond? de fõleg inkább a megoldás érdekelne...

rockymitymók
Nincs mit Sland!
És aki vidéki, azzal mi van????<#mf2>

Beast Machine
az itthoni tuningverdák többségérõl ne beszéljünk😊

azokat csak a subwoofer tolja elõre, meg a Neontól lesznek hoszabbak.....lol

...vágod?

Randelz
ha a Autosculpter-t kirúgom a csapatbó attólmég fogok tudni Autosculpt-olni

urbijoe
hol lehet tuningolni ,a házban?
ugyanugy,mint a demo-ban huzogatni kell a csikokat?
mert én sehol nem találom

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Katun
Este van így poén lenne, de attól gyorsabban megy az autó, MAgyarországon is sok Stock szekeren van (szakad verdák) XD

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

azokat az "X"-eket hogyan vehetem le a kocsimról???mert nem akjarom hogy elvegyék 😄
sajna begyüjtöttem már 2-t hála a csalo zsaruknak...=/
az utca másik széléböl kiszurt és 3 mp alatt ott is volt a picsámba 😄

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Rage47
de itt este van..
Beast Machine
sztem nem fontos. MW-ban sem volt, és nem is hiányzott...

...vágod?

Siluro
Valahol azt olvastam, hogy a Collector's Editionben egybõl elérhetõ a maximum tuningolás lehetõsége. Nálam ez nem így van. Lehet, hogy valahol hülyeség volt amit írtak, de ha nem akkor mi lehet a gond?

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

Rage47
sztem nincs(70%-nál vok)
sajnálom is
Beast Machine
a muscle caroknál a kiemelkedõ motor az autó típusától, vagy az éppen aktuális motortól függ?

...vágod?

Katun
Hiába rakod nekünk fel ha a mentéseket nem lehet beolvasni...és ez global problem 😞

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

Rage47
húz maga után egy kék csikot, amibe ha belemész, segit kormányozni. Tehát szinte csak az elörét kell nyomnod, a társad elötted megy és "húz" téged.
Gyocsika
Neon van a játékba?

Randelz
megtudná valaki mondani hogy mirejó a drafter a csapatba...mármit hogy mit csinál verseny közben?

AtiRadish
Toltam még egy kicsit a gamet és feloldottam a bmw m3-at, a 2007es Jaguart, meg egy rendõrkocsit, meg egy jó pár vynilt. Akit érdekel az letöltheti itt.

TothLaci
Lehet hogy a következõ NFS-t egy Crysis környezetbe fogják beletenni. Nem kizárt, sõt...
kopaszrobert

GW: Axino Hun;

totyak
Valaki elmondaná, hogyha veszek egy új kocsit abba mért nem tudok beletenni semmi tuningot, pedig már elvileg egy másik autóval megszereztem a cuccokat. Az az autó pedig túl gyenge a versenyekhez amit vettem így nyilván nem is tudok vele megnyitni semmit.

A magyarítás utáni videó eltûnésekre még mindíg nincs megoldás?

Katun
Van benne igazság szerintem, ebbõl a körbõl nem lehet kiszállni, NFS már nem lesz a régi "STOCK" autó versenyzés...szerintem, hacsak nem találnak valami fenomenálisat ki... nfs island XDDDDD

kopaszrobert
nekem meg valami telepítésnél rosz. valami orosz nyelvi képfájl hibás..

streetracer
Az egyedüli gáz a játékban, hogy a canyonos versenyrész hulladék lett és hogy mindig éjszaka van... 😞

streetracer
Ne foglalkozz vele! Nekem is ez van... Várni kell egy kicsit és kilép rendben magától. A lényeg, hogy nem kell a feladatkezelõt megnyitni közben.

DJ Skyline
nálam is elkezdett fagyogatni a játék, egyenlõre még "csak" kilépésnél, tehát amikor kiakarok lépni a játékból...

DJ Skyline
igaz, de szerintem a cikk elején túlsázba esett a cikk író a Dieseles mondattal! azt nem kellett volna

magyarvok
razor verzió

ennyi várakozás izgalom után azért egy kicsit többet 😄

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

magyarvok
Arra van megoldás, ha a játék idõnként 'csak úgy' kilép??
Nem lefagy, nem hibaüzi, csak egyszerûen kilép.

Rage47
mit vársz?😊
eddig tartott a nagy durranás 1-2 nap végigviszzük és most minden kezdõdik elölrõl, a várás 😄 😄

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

kopaszrobert
Bocsi de nincs semmi az e-mailban.
Talán próbáld erre [email protected]

te tod hogyan kell bemásolni mert nekem ezt irja betöltés sikertelen.

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

#16361 kiicsit lejjebb kellet volna menned.

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

báttyó02
hát....talán még az a 7es osztályzat is sok
amugy jó cikk nagyon is

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Rage47
azért mégis csak lehetett benne vmi, a végigtoltad 😊)
#16415 PLZ. bocs hogy enyiszer irom csak má ki akarom vesézni.