Need For Speed: Carbon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg a a kancso zsaruk is,az külön szánalmas,hogy ,ha egy F-19esel mennék akkor is utolérnének.Még egy ilyen *zar *eci *lbaszott játékot nem láttam.Bánom,hogy feltettem egyáltalán.A 2ik....ha én nekimegyek a falnak a kocsi bal elejével kb 45 fokos dölésszõgben,akkor mi a teherbe vert jo büdös *urva anyjáért nem tudom másik irányba kibillenteni a kocsit és miért tapad rá orral a falra???!!!!!áhhhh kész......<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400
????
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!
pedig már 100% ban kivittem carrier moddot!
Forca Barca
F.E.A.R. FOR EVER!!!
amikor angiet legyozom, es jon a csapatszerkesztes, ha nevillet rugom ki akkor mar rogton megfagy, viszont ha mast, akkor meg miutan az uj tagot felvennem, akkor fagyki nfsc, van valakinek valami 5lete? / magyar verzi o nem a razoros, visszairjam akkoris en-re?
mentes: a fajlban bennevan a cdkulcs, arra kell atirni a mostanit regeditben HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Electronic Arts\Electronic Arts\Need for Speed Carbon\ergc itt :/ ha cdkulcs azonos a mentesevel akkor betolti a mentest
...vágod?
kiirtam dvd-re, onnan a telepítés 28%-nál áll meg mindig, egy másik fájlnál, annak a nevére nem emlékszem :S
mi lehet a gond? de fõleg inkább a megoldás érdekelne...
Vivimos por ti, vence por nosotros.
azokat csak a subwoofer tolja elõre, meg a Neontól lesznek hoszabbak.....lol
...vágod?
ugyanugy,mint a demo-ban huzogatni kell a csikokat?
mert én sehol nem találom
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
sajna begyüjtöttem már 2-t hála a csalo zsaruknak...=/
az utca másik széléböl kiszurt és 3 mp alatt ott is volt a picsámba 😄
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"
...vágod?
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
A magyarítás utáni videó eltûnésekre még mindíg nincs megoldás?
Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !
Nem lefagy, nem hibaüzi, csak egyszerûen kilép.
Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !
Talán próbáld erre [email protected]
GW: Axino Hun;
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.
amugy jó cikk nagyon is
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -