22516
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
#17711 használjatok trainert, és nyomjátok gyorsan ki xD -
PeeVee #17710 Én is vaz! Sztem csak ideiglenesen lehet eredeti nélkül tolni online, hogy minél több ember megszeress és aztán megvegye:PP de remélem nem :)) -
hawkie22 #17709 Sziasztok!
Mikor kapjuk meg a játékban a '67-es Shelby GT500-at?
Köszi -
#17708 Hy
Ki akartam unlockolni a BMW-t minden kész de nem unlockolta ki mert nincs 33 kocsi feloldva de megnéztem a játék statisztikátt ott az van h 33 autó van unlockolva akk miért nem unlockolja a BMW-t???? -
#17707 vki! war race miféle verseny? -
#17706 Valószínüleg igen, magyar miatt, mert ha angolra állítod akor nincs túl sok probléma... Én angolban véginyomtam karriert, nem volt kedvem csapattal pöcsölni, aztán most magyarul online-olok, ajánlom hasonlót az esetleges idegeskedések elkerülése végett -
Vakeraka #17705 Nekem is kéne: PLEASE -
#17704 van vkinek 100%-os mentése a Razoros Collector Edition-höz? privátban jelezze plz -
Dash #17703 azt nem tudom miért csinálja , talán magyar miatt?( Faq-ban erről is van szó) -
#17702 Azt is jelzi, ha 100% után belőttem egy 99 milliós csalást? :D
Egyebbet tényleg nem xD -
mentos-boy #17701 NINCS PATCH! A SAVE-EKKEL KAPCSOLATBAN PEDIG VISSZA KÉNE OLVASNI!!!!
256* LE VAN ÍRVA AZ UTÓBI 3OLDALON!!! -
Dash #17700 de próbáld ki a FAQ -ban leírtat...
el kelett volna olvasni... -
#17699 nekem 1 bizonyos videónál lép ki -
#17698 Én Online-ban alázom a népet vele xD -
#17697 Nem véletlenszerü? Ezt Most Wanted-re alapozva kérded? -
Dash #17696 gépfüggő azon a gépen nem megy
nekem sem ment felraktam egy másik gépre hibáltlanul ment ott -
jety91 #17695 vkinek ötlet? -
#17694 szerintem meg forognak,persze van nemi csuszas, de messze nem akkora mint a hatson -
#17693 bocs véletlenül rámentem a válaszra -.- -
#17692 vki nem tud olyan patchet vagy megoldást h ne lépjen ki? másodszor kérdezem:@ -
#17691 talan ki kellene kapcsolni az optionsba az elenkormanyzas segitseget nem gondolod? -
Hellsing47 #17690 hát én nem akarok beleszolni de sztem a legtöbb jelenetben csusznak itt is az elsö kerekek -
#17689 Hi! Azt szeretém megkérdezni va már valami megoldás arra hogy a Hungarian vezioju game kilépésél ne faggyon ki? please help -
amdrula #17688 quick raceben -
amdrula #17687 quick raceben -
zsolesz79 #17686 pfff... okoska
Nem egyertelmu, a most wantedben is megvolt elore a sorrend... -
Attlen #17685 Hello tudna vki adni tunningtippeket vagy valamit 65% vok és a versenyeken nem tom legyőzni a gallardokat help:) -
jety91 #17684 hali mindenki
egy problám van a game-el...
Ujrarraktam ma a winfost és bemásoltam a profilom a dokumentumokba és 1xrüen nemakarja betölteni...
ugyanaz a verzio ugyanaz a nyelv
Vkinek ötlet hogy elötudjam varázsolni???? -
gadna #17683 Hali
Letudtam a játékot, megvertem a csákót is. Írta nekem, hogy elérhető az Audi, de hol? Mert én nem látom sehol. -
Hellsing47 #17682 van már a játékhoz normális borito?:) -
#17681 na mutasd megITT hol csuszik az elso kerek okoska??? -
Tomme12 #17680 MÁSODJÁRA ÍROM LE: AKINEK ANGIE LEGYŐZÉSE UTÁN LÉVŐ CSÁVÓ FELVEVÉSÉNÉL KIFAGY: FAQ, WAREZ KÉRDÉSEK,DODO FÉLE FORDÍTÁS,LETÖLTÖD,RÁ KATTANSZ,ÉS ANGOLRA ÁLLÍCSD ÁT. AKKOR JÓ LESSZ. HA KÉSSZ MENCSD EL ÉS LÉPJ KI ÉS ÁLÍCSD VISSZA MAGYARRA HA AKAROD....HA MINDENIGAZ EZ JÁTÉKBELI HIBA AZ IS HOGY MIKOR KILÉPSZ LEFAGY. -
tom235 #17679 nincs valami program ami megjavítja a mentéseket, mint a most wantedben, mert újra kellett tennem a játékot de nem fogadja el a rohadék. -
#17678 és azt honnan lehet beszerezni? ez az egész a driftről szól? -
#17677 -
#17676 na most keresek neked egy igazi driftet,es nem jatekbol hanem igazit -
[Walaki]D`Lair #17675 random -
[Walaki]D`Lair #17674 pfff...okoska... -
zsolesz79 #17673 Tud valaki listat esetleg, hogy melyik bossnal hanyadik kartya a pink splip? -
#17672 nem