Need For Speed: Carbon

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Beast Machine
Nagyon szépen köszönöm. Többet ez a kérdés tõlem nem hangzik el.

...vágod?

deestroy
Szerintem azért jó ez a Carbonnnnn!!!!!!!!!!!
De úgy hallottam ez az uccsó NFS...

Beast Machine
amíg nem kapok választ, addig kérdezek. Én türelmes ember vagyok. hát ti?

...vágod?

Siluro
Ha mûszaki szemszögbõl nézzük a dolgot, akkor a játékban a motor típusátol. Ugyanis az nem más, mint egy levegõbeömlõ, ami álltal több oxigén jut az égéstérbe, ami jelentõs teljesítménynövekedést eredményez.

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

Beast Machine
a muscle caroknál a kiemelkedõ motor az autó típusától, vagy az éppen aktuális motortól függ?

...vágod?

deestroy
még egy kérdés! nekem úgy van meg, hogy telepítésnél kínálja kapásbol a magyar nyelvet.... haverom meg azt mondta hogy a sima angol verziót szerezte be! és azt állítja hogy nagyobb a sima angol ISO- ja! Nem lehet hogy hibás a magyar?

matyi08
sztem ha még 51-szer megkérdezed, akkor jó lesz...

svédcsepp
Én a FAQ-ban leirt modszerbõl a másodikat alkalmaztam + átneveztem a videokat ,ami nem volt meg palba csak ntfsbe ,és teljesen rendben van a dolog.Igaz ,kezdhettem elölrõl ,bár szerintem nemsokára delete az egész...erre utalok is a #16473 hozzászolásómnál..<#boxer><#vigyor5>

Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400

deestroy
kössz EMBEREK!!!

Beast Machine
a muscle caroknál a kiemelkedõ motor az autó típusától, vagy az éppen aktuális motortól függ?

...vágod?

Daves
FAQ
!!!!!!!!!! C:\Documents and Settings\Felhasználoneved\Dokumentumok\NFS Carbon

neszóljbe!!

Rage47
az is faq
Rage47
biztos sokan leirták már, esetleg faq-t nézd meg
deestroy
ja! és hova teszi a játék a gépen a mentéseket???

mike0013
FAQ-t próbáltad?

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Beast Machine

...vágod?

deestroy
Hali!
Miért lehet az, hogy 17%- nál vagyok, és mikor belépek a csapattársakhóz, pl ki akarok rúgni eggyet, akkor fogja magát a játék és kilép.

Siluro
Ha ez nekem segít akkor leírnád úgy, hogy megértsem? 😊 Mert õszintén szólva nem vágom, hogy mit szeretnél mondani. Köszi 😊

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

Hello! Az lenen a kérdésem, hogy aamikor van egy verseny pl.: körverseny és a csapatársam beszél hozzám rádion nekem azt kell feliratoznia a magyarositásnak?

My CPU: AMD Athlon 64(tm) 3200+,2GB DDR Ram,Ati X1600Pro 512Mb, Genius 5.1(hangfal)BenQ FP737s-D 1W(80Gb)2W(120Gb)

reaper4
nincs mit😊

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

matyi08
ja, az jó lenne, úgy, mint mikor a legelsõ kocsit vállasztottad.

Beast Machine

...vágod?

és más névvel

gabesz752
azért ez durva, hogy megjelenés után 2nappal arról kell írni, hogy ennyi volt az egész, meguntam,stb....

AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25

hát skacok volt ma hozzá szerencsém és nem vagyok tõle elájulva. grafika nem egy nagy durranás, alig javult, ez az este is kicsit gáz mer alig lehet látni pl driftnél a hegyen, szval inkább olyan a játék mintha most wantedra kidobtak volna mittomén egy modot. én többet vártam tõle. még a rendõr üldözésnél is ua a zene mint mw-be. 😛 szval csalódtam, ez is kezd olyan lenni mint a fifa. alig változtatnak rajta vmit szinte minden évben ugyanazt adják ki más borítóban. 😞

Igazad van véletlenül nem tötltötem le a rar-t.
Kösz
OrioN the S
dettó

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Rage47
probáld ki.
én úgy szoktam h megveszem, de nem mentem ki...
kár h nincsen próbakocsikázás, mielött megveszed.
Rohamsisak
Én most értem el addig, hogy meg tom venni a mustang gt-t , de azt szeretném kérdezni hogy megéri megvenni az rx-7 helyett vagy várjak még és vegyek majd egy jobb kocsit? Mert attól félek esetleg túl lassú lesz a mustang.Valaki adjon valami tippet please!

reaper4
a rarral kezd ne a r00 val

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Hellosztok sikerült letöltenem a Carbon csak valami baj van vele.
Amikor ki akarom csomagolni a Winrar-al azt irja tuj-nfs carbon-hu.r00: tuj-nfs-carbon.hu.iso kibontásához a mûveletet az elõzõ kötetel kell kezdeni.
tuj-nfs carbon-hu.r00:Nincs mit kibontani.
Ez mi az istent jelent?
Vki lécci tegyen már fel egy jól mûködõ mentést!!!!!!!!!
teckdeck
na most zsíír ,köszi 😄

bertino
jolvan

most jött el az idõ, hogy -fav

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

teckdeck
jah szóal akkor ne módosítsam ok

teckdeck
fasza, kösz, tehetem fel újra a játékot. kidob a rákba :@

magyarvok
akkor, ha a fájlok nincsenek módosítva, igen

bertino
hülyeségeket ne kérdezz, használd picit az agyad is

teckdeck
jó az megvolt
és utánna jó lesz?...

bertino
talán kattints rá kettõt...

teckdeck
ezze la reg fileal mit csináljak?

teckdeck
és ar egistrybe mit módosítsak? vagy magyarázd el részletesen lécci 😄

magyarvok
Semmi fájlt ne módosíts, csak a registry-t!
Én ezt használtam, tökéletes.

teckdeck
Hy all!

az lenne a kérdésem hogy mit csináljak ahhoz hogy a collector editionban is annyira legyen magyar a játék mint a freanciába?
mert a franciába pár gomb kivételével midne magyar volt a ce-ben pedig alig magyar vmi is. áttettem már a francia feliratot is de mág mindíg csak az a kevés gomb és szöveg magyar.
segítsen vki lécci
Elõre is köszi

teckdeck
csak azt tod csinálni hogy nem vezsed fel azt a csávót, nekem is ez volt

bertino
jajaja, ezért méginkább lol...

teckdeck
Hy all!

az lenne a kérdésem hogy mit csináljak ahhoz hogy a collector editionban is annyira legyen magyar a játék mint a freanciába?
mert a franciába pár gomb kivételével midne magyar volt a ce-ben pedig alig magyar vmi is. áttettem már a francia feliratot is de mág mindíg csak az a kevés gomb és szöveg magyar.
segítsen vki lécci
Elõre is köszi

Ma jött meg a játék .....elején tök jó volt és eljött a 40 % mikor a második fõ csókát azt a csajt kell legyõzni....a 2 körösbe lenyomom meg a kanyonba is ...csörög a telefón új blokkolo....elmék hozzá ....el mondja a történetét .... csak úgy vehetem fel ha kirugom pont rugnám ki valamelyiket kattanok a kirugásra és kidob .... mi a ku**a sz*rért van ez ? ? ? ?? ? ? ?? Valki segítsen .... nem akarom ujratalepíteni :@ és a gépem elég jó hozzá ....
<#szomoru1><#csodalk><#csodalk><#csodalk>
Casillas
htx, az tuti segit<#eljen>

Vivimos por ti, vence por nosotros.

svédcsepp
De igen.Összeszedem az összes eddig megjelent nfs játékot és tüzet rakunk belõle és rituálé szerûen körbeugráljuk.<#hehe>

Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400