Need For Speed: Carbon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"
...vágod?
Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400
...vágod?
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
...vágod?
Miért lehet az, hogy 17%- nál vagyok, és mikor belépek a csapattársakhóz, pl ki akarok rúgni eggyet, akkor fogja magát a játék és kilép.
\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"
My CPU: AMD Athlon 64(tm) 3200+,2GB DDR Ram,Ati X1600Pro 512Mb, Genius 5.1(hangfal)BenQ FP737s-D 1W(80Gb)2W(120Gb)
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
...vágod?
AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25
Kösz
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
én úgy szoktam h megveszem, de nem mentem ki...
kár h nincsen próbakocsikázás, mielött megveszed.
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Amikor ki akarom csomagolni a Winrar-al azt irja tuj-nfs carbon-hu.r00: tuj-nfs-carbon.hu.iso kibontásához a mûveletet az elõzõ kötetel kell kezdeni.
tuj-nfs carbon-hu.r00:Nincs mit kibontani.
Ez mi az istent jelent?
most jött el az idõ, hogy -fav
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
az lenne a kérdésem hogy mit csináljak ahhoz hogy a collector editionban is annyira legyen magyar a játék mint a freanciába?
mert a franciába pár gomb kivételével midne magyar volt a ce-ben pedig alig magyar vmi is. áttettem már a francia feliratot is de mág mindíg csak az a kevés gomb és szöveg magyar.
segítsen vki lécci
Elõre is köszi
az lenne a kérdésem hogy mit csináljak ahhoz hogy a collector editionban is annyira legyen magyar a játék mint a freanciába?
mert a franciába pár gomb kivételével midne magyar volt a ce-ben pedig alig magyar vmi is. áttettem már a francia feliratot is de mág mindíg csak az a kevés gomb és szöveg magyar.
segítsen vki lécci
Elõre is köszi
<#szomoru1>#szomoru1><#csodalk>#csodalk><#csodalk>#csodalk><#csodalk>#csodalk>