Need For Speed: Carbon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vettem egy új kocsit és nem lehet az tuningolni? Ahhoz is újra meg kell nyerni a versenyt? :S
ezeket a .B00, .B6I, .B6T fájlokat, szal a játékot milyen progival lehet kiírni DVD-re???
mert néztem és se a Nero-m, se az Alcohol 120-am nem tudja...
MSI G31M2FD V2 | C2D E4500 2,2GHz | 2x1GB Kingston DDR2 800MHz KIT | Galaxy GeForce 9600GT 512MB OC Xtreme Tuner | 320GB SATA2 HDD | FSP SAGA+ 450W Passive PFC | Hauppauge WinTV-HVR 1300 MCE
ha igen hol
vagy www.cdgalaxis.hu
vagy olvasd le a FAQ-T!!!
ha uninstallálod,és újra rakod,nem fogja beolvasni a mentésedet egy másik
seriallal!!!!(én is besz*ptam)<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
De lenne egy gondom. Véletlenül enter-t nyomtam mikor a csapat nevét kellett volna beirni... és most igy a csapatom neve : "Név"
Nemlehet ezt valahol átírni? Seholse találtam ijent, csak a csapat képét tudom megváltoztatni? Ha valaki tudsegiteni azt megköszönném...
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Chaos Anno Domini
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
my low config is :radeon 9550 256 MB,Intel p4 2.6 GHZ 1 gb 300 MHZ Kingmax RAM
Szóval van valami trükk, hogy unlockolódjanak az autók, vagy ezzel a mostani cuccal kell nekivágni a 4. városnak is? Bár azért oda egy Aston Martin már elég kevéske maxra húzva is...
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Gracie Barra
van egy alfo brererám amit enged a bele van téve kivéve a 2 motor és 17-19% nál tartok
My CPU: AMD Athlon 64(tm) 3200+,2GB DDR Ram,Ati X1600Pro 512Mb, Genius 5.1(hangfal)BenQ FP737s-D 1W(80Gb)2W(120Gb)
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
ÉS KM/h hogy lehet beállitani???
nézegettem a reward card-okat, és meg lehet ám nyerni a dömpit 😄
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
2) tiltsd le a driverében (ha lehet), vagy
3) húzd ki az árambú, usb kábelen annyi feszt nem kap hogy menjen a force feedback motor, tehát kikapcsol magától
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux