22516
10634785601162328892.gif

FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!

NFS Carbon Garage Topik

Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!

Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!

Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!

• PiR8
    FX440? szerintem az tuti MX440 ... Az pedig ehez a játékhoz elég karcsu. Csoda, hogy egyáltalán elindult.
  • Garyskillz
    az több mint valószínű h MX440 és azért fehér minden mert nincs pixel shader támogatása a kártyának
  • PiR8
    Sajna kilépehet a program. Amit kipróváltam eddig: program futtatása Win2000, NT kompatibils módban. MAXI Image használata SD4Hide-al, eredeti EXEvel - ezek mind magyarosított verzióban. Majd visszaraktam az egészet angolra, de ugyanaz: Nevill menesztése a csapatból egy laza programexitálással jár. Nemhagyja magát kirugatni... pedig.. :D
    Tehát elkezdtem az elejéről: feltelepitettem, hagytam mindent az eredetiben, játszottam vele addig, mig lett egy másik csapattagom, kirugom Neville-t és... kilép. MAXI Image + SD4Hide - ugyanaz. Kompatibilitásó módokkal szintén.
    Aztán kapom a spanoktól az infót, hogy az eredeti játékkal is ugyanaz van ... Kár szenvedni a törésekkel. :S Valakinek tapasztalat? jhah... FAQ már kivégezve.. ;)
  • Boconadi
    A játék a FAQ-t nézve támogatja az FX szériát. ("NVIDIA GeForce FX Series"). Ettől függetlenül nekem FX440-nel miért fehér minden? Vagy rosszul tudom a videókártyám nevét és MX440 lenne? Azt pedig nem támogatja? Esetleg van-e rá valami megoldás?
  • ssk3
    Van neon a játékban?
  • MaverickSXT
    leggyengebb????indokold is mar meg mert engem erdekelne,na az MW aztan tenyleg jo volt,foleg a zsaruk pfuuuu,hat szerinem meg azert ez siman veri,carbon,u2,u1,mw nalam ez a sorrend
  • zsolesz79
    Nem flame akar lenni, de akik szerint nagyon rovid a jatek csinaljak vegig a Reward Cards-okat, ugyanis az az egesz lenyege, annak csak kis resze a karrier... Kivancsi leszek mennyi ido alatt sikerul:)
  • svédcsepp
    Tréfás ez a gamma.Multkor fogta magát kifagyott.Újrainditottam és eltűnt 3 csapattársam.Nyomtam 1 versenyt, visszamentem a garázsba erre ott volt megint az összes csapattárs...
  • Daveee
    szeretnéd,
  • LeePí17
    felőllem...
    "készülj a harcra és vele a kudarcra"
  • Daveee
    én aston martinival leszek
  • LeePí17
    mit szeretnél???
    úgy akarsz járni mint tegnap a kiskölkök?
    1.Én
    2.MaverickSXT

a többiek mind CCXel és Audi le szarral jött :D
    jól megszítták mint a torkos borz...
    ha lett volna még 1 kör...tuti rájuk vertem volna még 1et :)

• Daveee
    az lenen jo hoygha lenéek veeny közbe iyen swatos rendőrők akik iyen áram szarral megálitanák amkocsinkat :D és akkor ha rosz vágon mséz vége aversenynek :D:D:D:D
  • Jagi
    és 2 percenként jön a kék, amitől moccanni nem bírsz a 3. freeroam után meguntam, hogy a 2. kanyarban már nínónínó :P lol ez is kidugom a pofámat a garázsból és egyből... miért nem lőnek rögtön le és gémóver? pf...
  • bowari
    és abba mi az élvezet,hogy végigrohanom a versenyeket azt utána meg csak pislogok?Én rengeteget lődörgök a városban és nem odaugrálok pl a versenykre egyből.Úgy meg több,mint 6óra
  • Jagi
    a tuningon kívül minden lapos, az is csakazért új, mert ki kellett vmit találni, hogy ne legyen ugyanaz, mint a sztem a második legyengébb U2.
    Egyszer max 2x végigtolom, de felejtős sajna.

Kérdés:
    -A zsarukat miért nem lehet kikapcsolni?
    -Photo modban miért csillog olyan veszettül a fekete verda (de sztem az
    összes), hogy lófasse látni se a színből, se a matricákból? :P
  • Daveee
    sztem egyik legjobb cska az a gond hogy nem történik semmit, ha megnézed a boritoját már akkor vársz tőle egyoyan történetet hogy éjszakákat izgulsz át, de ez nemjött össze 6 ora alatt kivihető
  • Jagi
    ja, az egyes részeket vegyük 100%-nak
  • SuLtAN17
    Egyetértek a sorozathoz képest kb 60%-65% az egyik leggyengébb darab az tuti...
  • Jagi
    Mihez képest? Ha az U-hoz kéne, akkor 70%, ha az MW-hez akkor a 82%
    haasorozatot nézzük 60%. lol
  • bowari
    Hy.Skyline hány % körül jön?Nem tudja vki?Nekem is az a kedvencem.50%-nál vok,de nem sietek vele mert nem akarom megunni,meg melóznom kéne néha
  • SuLtAN17
    Valaki megtudja mondani hogy a Zondat és a Koenigsegget hogy tudom unlockolni mert nem találtam a reward cardoknál
  • SuLtAN17
    Azt kihagytam hogy persze a Most Wanted közelébe sem ér a game ez egyértelmű
  • Jagi
    Pont tegnap kérdeztem a havertól, hogy szte mijafaszé' vették ki a draget.
    4-5 mondat után rájöttünk a "NAGYIGAZSÁGRA" kanyonban nem tudsz dragelni mert felkenődsz a sziklára nagyon.
    Egyébként sztünk is szar, hogy nincs benne
  • SuLtAN17
    Hellosztok!
    Általában passzív forumozó vagyok de én is kivittem a játékot challengek nagy részét is és úgy gondoltam véleményt mondok.
    Örülök hogy nem vettem meg a játékot (bár gondoltam a warezos után megveszem ha tetszik így szoktam csinálni) De nem éri meg a 12 ezer forintot. A drift szánalmas a kanyon idegesítő a játék pedig nagyon nagyon rövid sajnos 4 nap alatt kivittem mindent ugy hogy bőven nem ez volt a napi programm. Viszont mégis van benne valami elragadó szép a graff és tetszenek az amerikai gépcsodák és tetszik hogy fel lehet venni embereket+ területeket foglalni + szinte teljes tunningoló szabadság. Ha engem kérdeznének én 82%-t adnák a gaménak
  • Daveee
    meccs
  • Daveee
    maverick suna, egy emcs ellenem?
  • FLeK0
    win98 kompatibilis modban futtasd
  • qUaKeRgUy
    Nahvélemyént mondok a játékról...
    Szerintem nagyon nem váltotta be a hozzá fűzött reményeker (számomra biztos nem) a játék..
    1:Nagyon rövid, egy nap sem kellet a végigjáccásához...
    2:A drift szánalmas lett...
    3:HOL A DRAG???
    Egyetlen dolog tetszett benne a kedvenc autóm a Nissan Skyline ^^
    Jah, és az EA nak megint sok pénze volt mivel a Gamerankings.com on a Carbon 86-ot míg pl a Dark Messiah 76-ot kapott...Szánalom...
  • Yrda
    már kijött a windows vista ultimate? :)))
  • Jagi
    van:
    1 vegyél ps2-t, vedd meg, jáccál,
    2 tedd vissza az xp-t
    ha úgy sem megy első variáns ^^
  • Roland28
    Sziasztok!

Windows Vista Ultimate-em van...

De sajnos nem indul a játék!

Van valami megoldás??

Üdv.
  • Jagi
    én úgy mentem hogy:
    rx-8, rx-7, (rx-6 nem volt ezért) supra,
    még vagy 3 verseny van hátra,
    de ha gáz lesz akkor kihozom a garázsból Skyline-t
  • play419
    Nincs v.hol leirva hogy melyik autot mikor kapom meg?
  • Maak
    Én a camaroval nyomtam le az első két területet főellenségestől...bár hátsókerekesekkel menni nem túl egyszerű...most a japótól elnyert rx-7-el tolom, de azt meg még nem tudtam feltuningolni és elég nehezen nyerek...bár irányítani sokkal egyszerűbb...
  • Noninnyó
    Tolja valaki 16:10-ben a Carbont? Külföldi fórumon írtak egy tippet, hogy menjen a játék szélesvászonban (Universal Widescreen Patcher nevű progival), de állítólag csak a Razor-os crack-elt verzióval működik (nekem is ez van, és tényleg működik). Csakhogy meg szeretném venni a gémet eredetiben, de félek, mertha tényleg nem megy eredetivel, akkor hajtépés lenne belőle. Biztos nincs ilyen emberke, de azért megkérdem: nyomja valaki eredetivel 16:10-ben?
  • MaverickSXT
  • Jagi
    vagy balfax voltam és én nem :)
  • Jagi
    nekem csak tuner van eddig :) meg egy charger r/t amit a latin picsa "adott" miután lenyomtam.
    Át is lett alakítva szépen fekete/láng aranyfelnis lowriderré :)
    Musle-lel nem megyek.
    Csak megveszem majd a 2 mustangot, meg a cuda-t, szépen megcsinálom és állhat ott a garázsban a charger mellett :)
  • MaverickSXT
    szerintem meg csak ismerte a roviditeseket