Need For Speed: Carbon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Intel Core 2 Quad Q8400@3,2Ghz,Asus P5P43TD-PRO,8GB Kingston HyperX 1600Mhz,Gigabyte HD5850,Kingston 64GB SSD, Corsair TX650 táp ,Windows 8 64 bit
Aki nemtudja hogyan kell magyarositani vagy csak lusta a fileokat ide-oda masolgatni, azok szamara jol jon ez a magyaritas.
Ha nem indul el a letoltes Internet Explorerbol, akkor probald firefox-szal.
hogy miért a faszomér nem lehet már megint bmw-venni.és hogy mi a fasz lett végülis a bmw-vel miután cross elkobozta...
Intel Core 2 Quad Q8400@3,2Ghz,Asus P5P43TD-PRO,8GB Kingston HyperX 1600Mhz,Gigabyte HD5850,Kingston 64GB SSD, Corsair TX650 táp ,Windows 8 64 bit
Pár példa:
corvette-el gyõzd le canyon duelbe a subarut, ráadásúl valami fos driftes gumival. Aztán a checkpointnál az utolsó challengenél 13 checkpoint van, ami azt jelenti, hogy kb 15 percig kell hibátlanul vezetned, és kihasználnod a mellékutakat. Én a 9-es checkpointig jutottam el úgy, hogy szinte hibátlanul mentem végig, és az összesnél 1-5 mp maradt mire beértem.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
My CPU: AMD Athlon 64(tm) 3200+,2GB DDR Ram,Ati X1600Pro 512Mb, Genius 5.1(hangfal)BenQ FP737s-D 1W(80Gb)2W(120Gb)
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Összes autó és tuningcucc?
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Azt néztétek hogy miket vár el a jutalom kártyáknál?
Hozzam le a csillagokat a kurva anyjukat??
Van online része is. Ha onlineban x dolgot megcsinálsz akkor kapod csak meg pl a Pontiac GTO-t meg a GT3-as Porschet meg még egy csomó cuccot.
Olyat ír hogy gyõzzek le egy EA Moderatort Ranked versenyben. meg induljak 50 online versenyen
És mi van azzal akinek nincs nete? erre nem gondoltak a készítõk?
Chaos Anno Domini
nekem is 6800GT m van szívesen bekapcsoltam volna a motion blurr t dehát úgy lecsökken az fps szám és belassul az egész gém hogy az áldatlan....
Ill be back !!!!
ha te azt tudnád...^^
vki irta h bûnkönnyü a föellenség, hát sztem qva nehéz:S
Ti megtudják venni az audit??vagy megkaptátok?mert azt mondta Darius,hogy ott a kocsiban a kulcs,de én nem találom sehol😄D
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.
neszóljbe!!
Mert mindig irja hogy feloldotta a 2.utca csomag ezt-meg azt de a garázsnál csak annyi van hogy utcia + pro(verseny) csomag...???????
f*szomatbeleverem 2 nap alatt rájöttem miért nem megy online...
peerguardian
http://emulehelp.uw.hu