22516
10634785601162328892.gif

FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!

NFS Carbon Garage Topik

Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!

Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!

Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!

• LeePí17
    NEM TUDJÁTOK FELFOGNI H AZ AUDI és a többi "nagy" autó CSAK A KIHÍVÁS SOROZATBAN ÉRHETŐ EL???
    meg amúgyis csont szar az audi.. nagyon szarul sikerült...
    SLICK ird ki pls a bannerba hatalmas betükkel mert nem fogom minden hszbe beírni..
  • Joe1987
    sikerült valakinek megoldania hogy nem lép ki a game??
  • red bull
    ????
  • MaverickSXT
    91.47
  • red bull
    Amúgy nincs valakinek 100% ra kipörgetve a game és még elérhető is az Audi Le Mans Quatro???
  • red bull
    Hopp a Audi Le Mans Quatro a 100% os karrier után és az ujratelepités után sem elérhető....ERROR!
  • Joe1987
    melyik nvidia driverrel fut a legjobban a game?
  • King of Roads
    ja, csak ennél. egy idő után fogja magát a gép és ujraindul. wtfck?
  • roberto
    a városbol átlehet menni valahogy valamelyik canyonba?
  • MaverickSXT
    en nem :)
  • Daveee
    de :D, amugy remélem égnem lesz dx10 es a köv nfs, mert akkor sokan lefognak rola tenni köztük énis
  • Evogordon
    Jöhet a köv nfs xD
    Remélem dx10-es lessz
  • zvaragabor
    Hát most újratenni mennyibe kerül? 15 perc. A mentésed meg előtte mentsd el. Ha most úgysem indul egyetlen mentés sem akkor egy próbát megér nem?
  • Daveee
    remélem jo elsz ugy
  • red bull
    Mer ha nem akkor ez egy hülye beszólás volt mert nincs megint 2 napom hogy kipörgessem a gamet
  • red bull
    Igen???....de akkor utánna a mostani 100% os mentésemmel menni is fog??
  • zvaragabor
    Rakd újra
  • red bull
    quick
  • red bull
    Norb hallod qiuc race ben sem vált elérhetővé.....Neked már kivan pörgetve és elérhető is?
  • Daveee
    MOSMTÁR EGYETLEN EGY mentéstsem olvas be, mit tegyek_?
  • Szabi1991
    Eleanort('67 Mustang gt 500) mikor kapom meg ? mert a karrierben 100% ban vgyok , de még nem kaptam meg :(
    a jutalomkártyák háromnegyede is megvan
  • Daveee
    mit tokc sinálni a mentésemmel?
  • Noninnyó
    Quick Race-ben vált elérhetővé
  • red bull
    Nem tudjátok mit lehet azzal csinálni hogy megnyertem minden versenyt...láttam is a videót amikor mondja az Audi-s faszi hogy a kulcs a kocsiba van....meg hogy elérhetővé vált meg minden....nah most ezzel az a baj hogy nekem nem vált elérhetőve a kocsi...mit tudok ezzel csinálni???

HELP ME!! PLS!!
  • LeePí17
    igen..ez igaz
    de minket már az nem érint :)
  • Daveee
    vki erre plssssss
  • LeePí17
    egeh..
    csak velük is foglalkozni kell..
    mármint őket is "érvényesíteni kell"
    ha ott vannak mögötted..1x kihasználod h blokkoljanak..én csak nagyon ritkán használtam őket..
  • PiR8
    Jahm, nemárt, ha kicsit gondolkozol is a játékban... nemcsak nyomni nyomni nyomni :D De lehet ez a 20 alattiaknak nehezen fog menni :D
  • MaverickSXT
    amugy a kod 20 jegyu
  • MaverickSXT
    "a társad akivel versenyzel semmire se képes,ha te nem vagy elől"
    ez hulyeseg,nekem mindig segitettek a tarsaim,nevillt es a vegen nikkit nagyon is jol tudtam hasznalni,amugy meg mielott befekezne elotted szol radion hogy mi a helyzet egyertelmu ha elfogy a segito csikja lassitani fog,nem art figyelni es nem csak ora tamaszkodni meg a gazpedalra
  • Vlala #18124
    Nem az enyém az ötlet
    Snake-nél működik, én is ki fogom próbálni, és megnézem, mit tehetek.
  • Daveee
    nem hiányzik
  • CaviaR
    A mentéseket a C:\Documents and Settings\Felhasználoneved\Dokumentumok\NFS Carbon mappába teszi, ellenőrizd hátha hiányzik onnan!
  • MaverickSXT
    ez hulyeseg,koze nincs hozza,nekem eloszor french volt es abba 69% ig jutottam aztan meglett a magyar es siman ment benne a frenches mentes es gondolom egyertelmu hogy az origi gamenak nem az volt a kodja mint a frenchnek,ennyit a kodrol,nem egyezo verzioknal van Pl:CE mentes nem mukodik simaval es sima mentes nem mukodik CE ben
  • Daveee
    sziasztok oyan gondolm lenne, hogy nem ovlassa be a mentésemet!, nem tettem ujra semmit se csináltam tegnap még este 10 kor is nyomtam mameg gameznék és nem olvassa be, mia teeendő?
  • Palinko
    szerinte nem lett valmi jó a carbon főleg az idegesdítő mint minden részben,ha nagyon elhagyna akkor alig gurulsz,65 százlék után már játszhatatlan,mikor a kis caymanommal próbálkozok a piros-feekete lamborghiniket lehagyni. az új idegesítő,hogy a társad akivel versenyzel semmire se képes,ha te nem vagy elől,meg imádom,mikor befékez előttem :)
    szóval megint beadta a szegénységi bizonyítványt az EA.

akármilyen szarul is sikerült,pozitívumként tetszik,hogy sok állítási lehetőség van a tuning terén.
  • zoli122
    Neked nicns 100-as savegamed?
  • zoli122
    Ja de amugy magyar verzióba elfogadja a razoros számot?
  • zoli122
    Nah ez mind szép és jó. De nekem itt van a kód SG664KYPO4Y2X2C21911 és ezt nem fogadja el :S ezt másoltam ki belőle
  • Vlala #18115
    Snake01-től jött az ötlet, az eredeti hozzászólás ez:

"Na megcsináltam hogy elfogadja a mentésem,hogy szopjon le az EA!
    leírom hogyan és szerintem ezt a F.A.Q.-ba is berakhatjátok!

na szóval:
    mielőtt újra telepíted a gémet megnyitoda wordpaddal a save fájlodat.(át kell állítani all files-ra a megnyitásnál hogy metudd nyitni.)
    ott keresel efy 19 számjegyű sort.elvleg az első vagy a második sorban van és razor verziónál könnyen felismerhető mert a vége 1911.kimásolod azt a számsort és azzal telepíted fel a játékot.majd ha feltelepítetted akkor bemásolod dokumentumok-ba ahol lennie kell és kész.nekem csak így sikerült máshogy nem.

SZERINTEM RAKJÁTOK BE A FAKÚBA!
    ha akarja valaki kicsit érthetőbben átírhatja ha nem lehet érteni ahogy leírtam...
    "