22516
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
#18314 De, asszem RX7-es, gondolom jól feltuningolva. Nekem bejött a verda, gyors és jól kanyarodik. -
#18313 cayman-el egész jól megyeget. -
#18312 Nekem NEM müxik! -
Daveee #18311 mit rakszt e fel? -
#18310 Na mondj egy mélcímet gyosan... -
kisrecsi #18309 magyarvok:ha nem mondod meg hogy mi a baja akkor mindenhova felrakom!!!!!! -
#18308 http://allyoucanupload.webshots.com/v/2001098552983912518
ezt muszály megnéznetek egy jó kis drift utáni gyorsulás::D -
#18307 Pedig az egy rx7-es...nem? -
kisrecsi #18306 magyarvok nah ezt a rar ban az izé reg fájlt elindítottam azt nem tőti a mentéseket:@ -
Daveee #18305 bázmeg, nincs megoldva, mrt már ez egy 100 éves trükk, és még ezsem tuti, ha még1xer bemásolod esküszöm szolok egy modinak, -
#18304 en mar 3x vegig vittem,french ,razorCE es utana origi magyar -
Daveee #18303 ezt vki tegye már fel vhova mer nekem 0 val szediS::S:S:S -
#18302 MEGOLDVA, amikor a játék magától, vagy a csapatszerkesztőnél csak úgy kilép.
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Electronic Arts\Need for Speed Carbon
local-t állítsátok vissza 'en'-re. A játék magyar lesz, de megszűnnek ezek a zavaró hibák! (nálam+haveromnál tesztelve)
Egyszerűbb, ha futtatod ezt a fájlt:
Kérlek ne töltds fel máshova, ezt a linket terjeszd, mert nekem minden letöltés pontot ér. Köszi! -
kisrecsi #18301 nem tudjatok mi a baja a gépem nem akármien mentést berakok a dokumentunk nfs... mapába betölti és azt írja hogy el kell kezdeni pedig 100%-os mentés meg az egyén 64% os és naon nem akarom ujrakezdeni!!!lécii segítsetek
-
#18300 Én a legfelső részt a Kenji-től nyert zöld mazdával nyomtam le, kivéve az utolsó boss race-t. Oda már kellett egy Evo. -
#18299 az utolso varosreszbe sajna keves az rx7 ,meg full tuningal is,keresd meg azt a versenyt ahol a micu van,1 2 verseny van elotte,en micuval rongya vertem oket -
#18298 az elso kanyarig nyomhatod utana nem a sebbeseg a lenyeg hanem hogy minnel tobbet csusz -
#18297 Tier2-es. A térképen már csak a felső rész nincs meg.. a többi fullos. Sza logikusan úgy gondolná az ember, hogy pl egy RX8-assal letol 2 teljes területet, amivel bőven tuningolhat, majd vesz egy új autót és belepakolja a már feloldott cuccokat. De nem. :D Vettem egy RX7-est és nekivágnék a felső résznek, de tetü ez a verda ezekhez a versenyekhez. Nitróból és gumiból a Profi csomagot tudtam csak beletenni, a többi mind lockolva. Idegesítő. -
#18296 Csak torrent van:
http://www.torrentspy.com/torrent/903108/Need_For_Speed_Carbon_ALL_ACCESS_CHEAT_ReVOLVeR_www_LeechersLair_Com -
#18295 Igyexem, de nagyon nem megy, talán nem kéne olyan gyorsan mennem. -
#18294 toyota mr2,kezifeket surun hasznald es vigyazz a falra -
#18293 Gratula. Nekem nem megy, az a Corvette valahogy nem bejövős. Meg az előtte levő sem megy, amikor 100000-et kell csinálni canyonba valami kis toyotával, vagy mivel. -
#18292 Tényleg sehol sem találom a cuccost! biztos, hogy létezik ilyen? -
#18291 attol fugg milyen szintu a kocsi amit vettel es milyen tuning cuccok vannak feloldva,nezegesd a versenyeket es azokon indulj amiken motor tuning cuccokat lehet feloldani -
Daveee #18290 én emgtuttam és 750 ezer siekrültD: -
Daveee #18289 erre adnál egy linket emrt elszált a full mentésem:S -
#18288 en megcsinaltam mar az osszes challeget csak azt nem mikor 30 rendor autot kell osszetorni,na hat az nem megy,a tobbi kesz -
#18287 ... az viszont érdekelne, hogy miért nem tuningolható a frissen vásárolt járgány. Ez is hiánycikk a FAQ-ból ;) (és most nem olvasnék vissza) -
#18286 mondjuk en nevillt ki se akartam rugni,de kiprobaltam nalam nem lep ki -
#18285 Naja, de csak azzal foglalkozz, hogy neked minél több legyen, meg lehet csinálni. Amúgy a challenge résznél pl lesz olyan drift, hogy csinálj 250000-nél többet. Na ezt nem tudom én sem megcsinálni :) -
#18284 NEM MEGOLDOTT! - Ugyanúgy kilép, ha pl Neville-t akarom kirúgni. Szvsz, lehet gépfüggő? LOL már. -
#18283 hat elmeletileg egyszerre indultok csak nem latod a tobbieket,de ha jol emlekszem ez csak egy hegyi driftnel van ez a split score irja is hogy siess -
#18282 Aha én azt hittem levon annyi pontot. Ez az új pontozás kicsit megkever. Eddigi részekben volt egy fix pontszám amit el kellet érni de most abszolút nem értem mi alapján ad pontot a többinek. -
#18281 sebbeseg levonas azaz pont levonas mert utolso vagy es az elso mar beert -
#18280 Nos egy kicsit pofátlan leszek, de ennek az általános bénaságom az oka: be tudná valaki linkelni? -
#18279 Split score az, hogy mennyi ponttal vagy lemaradva az 1.-től -
kisrecsi #18278 tudna valaki segíteni???? -
#18277 Légyszíves valaki mostmár írja le mi franc a Split Score Driftben. Egyszerűen nem igaz nem megyek neki semminek kapok tök sok pontot erre Pirossal kiírja Split Score -1000000000 pont és visszesek utolsó helyre. -
kisrecsi #18276 Nemigazmár 60% nál tARtottam a carbonban letöltöm ezt a sz*rt hogy ne lépjen ki aztán elcseszi itt nekem az elmentéseimet :@ -
#18275 Lehet,nem próbáltam. Ha most nekem elszállna (70% körül vagyok) tuti nem kezdeném újra...annyira nem fogott meg ez a gamma. Persze azért jól el lehet vele lenni.