22516
10634785601162328892.gif

FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!

NFS Carbon Garage Topik

Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!

Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!

Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!

• Doom 4
    igen ez nem megy nekem se
  • Rohamsisak
    Lehet láma kérdés de valaki beavathatna hogy mi a teendő akkor ha most nyertem el a mits. lancert de most ahhoz is unlockolni kell minden komolyabb performance cuccot. Szoval azt hogyan kell csinálni mert a maradék versenyek tul nehezek még ennek az autonak a többi autom meg már nem elég erős. Hogyan tudom unlockoln rá a cuccokat? légyszi help! köszi!
  • LeePí17
    nemhiszem..ha regelve van az EA oldalon..akkor bukta annak aki beakar lépni az ő accjával...
  • GoKu x
    Hmmm.. ez vmi bug, vagy csalás, nem tom. eddig olyan könnyű volt a gammme. de ez a rész kicseszik velem. meg már ne mtom tovább tuningolni se a kicsikémet. biztos ott én vok a hibás még. de ez h egyenesbe nem éri utol. de 10percel elötte meg igen.. pffffff nem baxott még a ilág iylet.
  • Daveee
    neked eredetibe van emg ugye? mert ha igen most elárultad hogy mi a kodod, és bárki bármikor ahszálhatja......
  • Clava
    ecsém azt az első főnökversenyt hogy a gecibe lehrt megnyerni amikor ő van elől nem tudom egfogni az alfávl amikor aztán én vagyok elől beérek elsőnek nem előz meg meg semmi és azt írja vesztettem tiszta buzi.
  • Iceman
    Akkor nemtom mi lehet a bibi....max elcseszted a billentyűzeted ;)
  • GoKu x
    én szivesen segitek ha tudok. mi a problémád?
  • Noninnyó
    Nospa srácok, ne pocsékoljátok a hormonokat :)
  • rob981
    a magya rverziot hogy állitsam teljesem angolra...ujratelpitem az angolt vagy mi?
  • GoKu x
    dögöjjek meg ha nem így van, ugy kezdödik h visszaszámlál és egyenesbe mész vele pár mp-ig. de most nem éri utol a kocsim, ugy nyomom neki a billt. h kiszakad a padló is:D komoylan mondom!! erre vmi orvosság nincs?? vagy mitől lehet ez? (ilyet én még nem láttam)
  • Cyberdevil
    Nem tudtok válaszolni?????????,,
  • Rohamsisak
    Na kösz szépen mindenki! Látom itt aztán mindenki baromira segítőkész! Megint kitettetek magatokért!
  • Iceman
    Hogyan lenne már gyorsabb...te fáradsz ;) Nyomd a gázt és simán le lehet előzni.
  • DjDano
    na akinek bármiféle problémája volt/van a mentésekkel itt a megoldás:

Minden mentés tartalmaz egy 20 jegyű azonosító kódot, amit a képen pirossal bekarikázva láthattok, nincs más dolgotok, mint ezt a kódot kijelölni és vágólapra másolni

ezután létrehoztok egy reg fájlt (pl ea.reg) ezzel a tartalommal:

Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Electronic Arts\Electronic Arts\Need for Speed Carbon]

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Electronic Arts\Electronic Arts\Need for Speed Carbon\ergc]

@="GN3BGJZQ2K23T2KA4RLD"

Az idézőjelek közé beírjátok a használni kívánt mentés kódját, elmentitek és az egészet hozzáadjátok a registryhez

ennyi :)
  • Iceman
    MSN most nem megy. Sry.
  • GoKu x
    nah emberek, én MÉG csak most tartok az első "boss"-nál és az a helyzet h a canyomba nem tom legyürni. Elöször ugy volt h az első kanyarba ha naon ügyes voltam be tudtam elözni, aztán gondolt egyet a gép és restartolt, utána megint megcsináltam a canyonig és már nem érem utol az egyenesbe. 1xüen olyan mintha gyorsabb lett a kocsija a restartolás után. nah erre mit tudtok mondani???
  • magyarvok
    Ha teljesen angolra állítod, akkor nem fagy
  • magyarvok
    Akkor sajnálom, pedig már megrörültem, nálunk működött :(
  • Noninnyó
    Nem tudom, de én pl alapból nem állítgatnám a játékot, nem kockáztatom a mentésem, csak hogy magyar nyelvet lássak. Annyira nem vészes az érthetőség. Amúgy meg a tört verzió majd mndenkinél fagy, valszeg szar a crack, mert az eredetivel semmi gond nincsen. Én úgy vagyok vele, hogy hagyok mindent úgy, ahogy azt megalkották, jobb nem háborgatni a dolgokat :)
  • magyarvok
    FAQ, registry
  • Rohamsisak
    ?valaki?!?
  • PiR8
    Rohamsisak: szintén ugyanez a problémám...
  • Iceman
    Mél ment.
  • kisrecsi
    de hogy állítsam visdsza mit állítsAK VISSZA:@
  • rob981
    hiába módosítom a reget akkor is kilép...sztem ezt már csak egy patcg fogja megoldani...vagy van esetleg vkinek még vmi ötlete mi a francot lehet még csinálni ezzel..mert már naon bosszant...
  • magyarvok
    bazdmeg, 1 perc alatt beírod ugyanazt 4*, akkor se fogok hamarabb válaszolni.
  • magyarvok
    szívtad, nemtom mi lehet, akkor állítsd vissza.
    ilyen hiba senki másnál nem volt eddig.
    (FAQ szerint állítsd vissza)
  • Rohamsisak
    Hali! Lehet láma kérdés de valaki beavathatna hogy mi a teendő akkor ha most nyertem el a mits. lancert de most ahhoz is unlockolni kell minden komolyabb performance cuccot. Szoval azt hogyan kell csinálni mert a maradék versenyek tul nehezek még ennek az autonak a többi autom meg már nem elég erős. Hogyan tudom unlockoln rá a cuccokat? légyszi help! köszi!
  • kisrecsi
    magyarvok :@ most rád naon ideges vagyok
  • Daveee
    kültem üzenetbe, de leirom ide is, [email protected] , pls vegyélfel msn re, [email protected]
  • Iceman
    Oks már megvan.
  • Cyberdevil
    PLS!!!!!!!Segítsetek!!!!!!!Miért van az hogy néha nem veszi be az írányító gombokat, vmikor meg duplán????Így teljesen irányíthatatlan az autó meg a menü!!!Segítsetek!!!!
  • Iceman
    na nem adsz mélcímet? elküldeném a csítet ha kell. (csak a Te kedvedért szedtem le...)
  • kisrecsi
    na??? magyarvok na erre mitválaszolsz???
  • Iceman
    Én is csak most cseréltem le a porsche-ra. Tényleg jó kis kocsi.
  • kisrecsi
    beraktam a te csúcsszuper exenemelbaszódat és a mentéseim nem jóóók!!!!
  • Daveee
    lécci használd a Válasz gombot
  • magyarvok
    milyen mentésekről beszélsz te?
  • kisrecsi
    ki?