Nincsenek idegenek

← ElőzőOldal 9 / 9

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tomo15
Mardel
Épp akkor szerelték fel az erdõszéli focipályára reflektorokat. <#hawaii> Én nemszoktam ilyenekt látni, már feltalálták a napszemveget. <#eplus2> <#wow1>

"Timeo Danaos et dona ferentes."

ez mind oké, de attól, hogy még nem tudjátok mi az és elég megdöbbentõ érdekes blabla, attól még nem feltétlenül idegen lények által okozott jelenség van.. és attól, hogy még nem tudja valaki bizonyítani az ellenkezõjét, az nem jelenti azt rögtön, hogy Jesszus, ez egy idegen eredetû valami

Blackmail the Universe

ez vagy gömvillám volt, vagy olyan fényes izé, amely szeiszmikusan tevékenység során jelenik meg a földfelszín felett.

Kara kánként folytatom tanításom.

Én ezt a tanulmányt olcsóbban megírtam volna.
RégótA TUDOM, hogy az idegenek - bár léteznek, valahol a messzi távolban - megfelelõ technika híján nem jutottak el hozzánk. szerintem mi leszünk az elsõk, akik bevállaljuk a csillagközi utazásokat - persze, ha megérjük.

Kara kánként folytatom tanításom.

Mardel
Idegen topic.

háhááá attól, mert még nem tudod mit látsz, nem a tudósok a hülyék, hanem te <#nevetes1>

Blackmail the Universe

Attól még, hogy valamire nem találnak magyarázatot, hogy mi az, nem kell rávágni mindenre, hogy BÁÁÁ UFÓT LÁTTAM VERJÉTEK VELEM EGYÜTT BHÁÁ DE TÖK JÓ NEM VAGYUNK EGYEDÜL AKI NEM HISZI EL AZ CSÖKÖTTAGYÚ ÉS BESZÛKÜLT LÁTÁSMÓDÚ... minden ilyen ökörtõl ezt lehet hallani, öléég uncsi.. nyitott vagyok mindenre, de érted odamegyek a hálószobád ablaka alá fogok öt zseblámpáz olyan cikkcakkosan repülõ fénypontokat kapsz, spontán magömlésed lesz...<#falbav><#gun><#alien>

Blackmail the Universe

Tinman
Csatlakozom Roliikához és ha úgy tetszik +1-el növelem a tétet :-)

Kb. 9-10 éve nyáron, apámmal, sétáltunk hazafelé a telkünkrõl (nem ittunk, nem füveztünk, nem ittunk kávét stb.). Egy dombról sétáltunk le, amikor az erdõ felett a távolban egy nagyon komoly méretû "klasszukus" szivar alakú fényesen izzó valami LEBEGETT MOZDULATLANUL az égen. Nagyjából 20 percig bámultuk és "WTF?!" gondolatokkal a fejünkben igyekeztünk tovább, mert kezdett lemenni a nap.
Ha meg kellene becsülnöm a távolságot, akkor azt mondanám, hogy legalább 4-5 km messze lehetett tõlünk (az erdõ vonala legálabb 2km-re volt).

1. Nem lehetett mûhold mert relatív baromi nagy volt és eszméletlen fényesen izzott (mint a nap csak kicsit világosabb szín), azért sem lehetett mûhold, mert az nem szivar alakú és képtelen lebegni az erdõ fölött ;-)

2. Nem lehetett vadászrepgép mert tudtommal 20 percig egyetlen földi gép sem képes mozdulatlanul lebegni min. 1km-re a talaj felett.

3. Nem lehetett üstökös, meteor, légtérbe érõ ûrszemét mert mozdulatlan volt.

4. Nem lehetett egy "bolygóról visszaverõdõ fény" (LOL), mert ahhoz kissé baromi nagy volt a mérete!

Hogy mi volt azt ne kérdezzétek... fogalmam sincs. Sejtésem van... szvsz nem UFO, inkább valamilyen anomália a térben <#fejvakaras>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

milyen topik ez h 4gyel kezdõdik?

Nah megint tévedsz. A tudomány fejlõdése pontosan akkor indult meg roham léptekkel, amikor szigorú kritériumokat vezettek be arra nézvést, hogy milyen jellegû magyarázatokat fogadnak el megbízhatóként. Elõtte, hogy a te példádnál maradjunk elég nagy népszerûségnek örvendett az az elgondolás, hogy az a dolog amit mi villámnak nevezünk, úgy jön létre, hogy Zeusz haragszik. És tudod miért? Mert valaki látott egy fényjelenséget az égen és a helyett, hogy pontosan leírta volna amit lát és csak azt amit lát, azt mondta, Zeszt haragját láttam. Ismerõs?

Pill megkeresem és feltöltöm a szerveremre.

Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!

Meg mi az hogy meteorológiai jelenségek? Most vagy a fizikusok nem ismerik a fizikát, vagy ami ott röpköd nem az amit állítanak! Nem szeretem , hogy hülyének néznek...de ezt már mondtam párszor.

Emberek valaki fel tudna ide rakni egy linket ahoz a Mexikói felvételhez? Régen néztem már utoljára és azért nem akarok a levegõbe beszélni...

Köszi szépen Duncan
Kornan
Én pedig úgytudom nem láttak semmit a radaron és a helyszínen csak egy felderítõ gép volt kint ami a határon figyelte a drogcsempészeket.
Ez nagyon frankó, csak akkor nem tudom a radarokon mit láttak, ugyanis riasztást kaptak, azért mentek fel körülnézni! Miztos repülõ olajtornyok voltak. Nem hiszem , hogy 3-4 vadászpilóta 1 repülõ szerkezetet egyszerre össze bírna keverne 1 fúrótorony lángjával! Mégiscsak több millió dollár a kiképzésük!

Mi? ezt nekem mondod? na ne ez elég furán hangzik...
Igaz! De ha így állna hozzá mindenki akkor a mai napig is csak bámulnánk a villámokat és nem lenne tûz!

Kornan
Arról már bebizonyosodott ,hogy tévedés,elmentek a helyszínre és ugyanott voltak a fények,azután lekövették és egy több kilométerre mûködõ olajfúrótorony valami égetõnyílásai voltak amik látszottak a hõkamerán.
Ja igen a "Meteorológiai Ballon" meg a "Meteor" az az ötvenes években még bevehetõ volt nade manapság...
Mardel
De komoly, ha valaki ûrlényeket lát, akkor aszondom, hogy gratula. De egy fényt én még nem tulajdonítanék idegen "emberkék"-nek!...
Lépj a fûre, ne szívd el!

Tudod, hogy mi volt az amit láttál? A leírásból amit adtál nem tudhatod. Ennyi. Miért nem éred be ennyivel: "Kedves gyerekek láttam egy furán repülõ fényfoltot, több mint egyszer. Halvány lila gõzöm sincs, hogy mi volt az." A dolog lényege az, hogy egy ilyen jellegû beszámoló soha nem lesz elégséges bizonyíték földönkívûliek létezésének alátámasztásához. Szerintem ez jól is van így. Ha ilyen beszámolók elégségesek lennének, akkor a biológia órákon tanítani kéne a farkasembert és a yetit is. Lehet, hogy yeti is létezik, csak egyenlõre nincs rá elégséges bizonyíték.

Igen? fura hogy ilyenekrõl beszélünk... Nem emlékeztek a Mexikói észlelésre? A mexikói haditengerészet rögzített egy rakás fura fényt... bár ha tévedek szóljatok! mer nem követtem a hír utóéletét de az elég meggyõzõ volt.

Egyébbként meg Ez az egész lényegtelen, mivel az emberek 99,9%-a mindenféle csúcstechnológiás letapogató nélkül indul sétálni szóval akármit lát, max egy fénykép igazolhatja az is nagyon esetleges szóval... mindenkinek lehet mondani hogy hazudik, vagy halucinál. Ez hit és hozzáállás kérdése. Egy biztos az univerzum tágas, és az azteroida mezõnek is van elkövetõje :D

Aki nem hiszi járjon utána...
Nem csak egyszer láttam ilyeneket, és nem egyedül. És vannak ezzel még így párszázezren, és most nekik akarják bemesélni, hogy repülõ volt+ meteorológiai ballon+ éppen akkor lezuhanó mûhold + meteorit + a fene tudja milyen légköri jeleség. Csak hát az a ciki mikor ezekrõl akár magyar rendõrök, századosok, vagy vadászgép pilóták is mesélgetnek! És ilyenkor szokták õket elküldeni pszichológushoz. Noha lehet hogy a pszichológust kéne elküldeni valahova egészen máshová...

Azám! :D Tessék a piros fénybe nézni! :D Itt a piros fény maga a kormány és egyes alhivatalai... de majd lepottyanik valami, és viszik kapásból a TV-be és leadják nem? A hadi ipar az elsõ szerintük és utána a többi. Ez is mindíg is így volt. Majd 100 év múlva talán...

Mardel
Ne nézz napba, és akkor nem látsz iylen "fényfoltokat"! <#eplus2>

Láttál egy forán relülõ fénypontot az égen és fogalmad sincs, hogy mi volt. Ez a tény. A többi találgatás. Pont ez az ami kevés.

Adam II
Apám pont ugyanilyen fényeket látott ,kár hogy én nem voltam akkor vele.

Mardel
Az a vénusz fénye volt, ami visszaverõdött egy galaktikus zsebrõl. Az okozta ezt az izét! <#nyes>

Adam II
Egyetértek viszont a cikk címe megtévesztõ:"Nincsenek idegenek" ez tisztára úgy hangzik mintha tagadnák azt amit a legtöbben lehetetlennek gondolnak ,egyedül vagyunk a világegyetemben. De ha nem ez lett volna a cím nem biztos ,hogy elolvastam volna a cikket ami nem igazán mond semmi újat.

8-10 éve nyáron láttam olyat, hogy cikkcakkban repült valami, de nagyon gyorsan változtatta az irányát, nagyon magasan volt, nem húzott csíkot, tul képpen csak 1 fénylõ pont volt, ezt 4-en 5-en láttunk. Most ez vagy cikkcakkban repülõ repölõ lehetett, vagy megzavaradott rakéta, /szétestek volna/, vagy cikkcakkos meteorit, vagy UFO. Én valamiért az utóbbira tippelek.:) Biztos mert elfogult vagyok.:D Jaaa...ezt is meg lehetne megyarázni, mint a Man in Blackben az tuti. :D

Tegyük hozzá a cikk címe pont ennek a fontos megkülönböztetésnek az összemosásására játszik rá. Sajnos.<#shakehead>

Sanyix
A cím viszont azt állítja, hogy egyedül vagyunk: "Nincsenek idegenek".

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

[NST]Cifu
A tanulmány nem azt állítja, hogy egyedül vagyunk az univerzumban, mint értelmes lények, hanem azt, hogy az idegen létformák létezésére nincs bizonyíték. Továbbá hogy az eddigi idegen létformák (és jármûveik) megfigyelései a legtöbb esetben nem megbízhatóak, sok esetben van rá logikus magyarázat is.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Nagyszerû! :D Hány 100 videót, vagy hány ezer képet mutassak? LOL! Ha 1 is igazi akkor gobnacban vannak!<#mf1> 1970 környékén igaz az USA-ban de a Fehérház fölött elzúzott pár elég fényes gömb nappal, elég sok ember látta, na azt is speciális légköri jelenséggel magyarázták! Azé ilyen szinten hülyének nézni az embereket...

mikloss
Jah és az ERÕ velem van!!! <#mf2>

Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minõség 1989 óta.

mikloss
Nem vagyunk egyedül az száz, hogy lennénk má egyedül ebbe a hatalmas nagy fekete maszlagba az tiszta hülyeség lenne! <#ejnye1>
AZ IGAZSÁG ODAÁT VAN!!!<#alien><#alien2>

Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minõség 1989 óta.

madarnak alcazott foldonkivuli felderitorobotok.

ez igy mar inkabb jobban hangzik.
szokatlan alakzatban repülõ madarak mi? Azért ne nézzenek már ennyire hülyének!

itt vannak es koztunk jarnak...
Ha egy is valódi akkor igen... A kérdés pont az, hogy ez így van e. Márpedig úgy tûnik nincs. Ennyi. Nem hiszem, hogy túl meglepõ.

Amugy + ha az észlelésekbõl csak 1 valódi (aminek az esélye a nagy számok törvénye alapján igen jó) akkor minden szkeptikus mehet a p**ba.. vagy nem?

A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk

van ennek a cikknek egyaltalan jogosultsaga hogy a sg-n legyen? olyan semmitmondo
Amugy lassan került fel a honlapra a cikk! Már pár napja olvastam <#nezze><#falbav><#gonosz2>

A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk

<#mf1><#ejnye1>
Nem semmi ami itt folyik, nem kell itt ufokaz keresni van itt elég baj... :)

HöfEE
Ez az elsõ hozzászólásod olyan értelmes hogy legszivesebben megütnélek egy szeneslapáttal de amugy egyetértek azzal amit a második pontban leirsz.

← ElőzőOldal 9 / 9