1528
Francia bajnokság és válogatott |FFF|
-
#528 -
#527 -
#526 -
#525 -
#524 -
#523 -
#522 -
#521 -
-
#519 a VB topicban a bannerben van egy honlap.vagy pedig ha ott nincs akkor torrent
amúgy meg JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE MI VAGYUNK A LEGJOBBAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ZIZU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#518 Gratulálok nem láttam a meccset,de amikor megtudtuk hogy nyertetek olyan ünnepi hangulat volt hogy az nem igaz:D -
#517 Heló kérhetek egy hatalmas szívességet?
ma a kerti partym miatt lemaradtam eme tökéletes mérkőzésről, tudnátok nekem adni egy linket hogy honan tölthetné mle magyar kommentátorral, esetleg egy időpontot mondanátok h mikor ismétlik meg a meccset a TVben? nagyon nagy segítség lenne... htx :)
és hajrá FRANCIAORSZÁÁÁÁG!!!!!!! TÖKÉLETES GYŐZELEM VOLT :) ha meg mondjátok h Zidan is profi volt akkor ez a meccs feltétlenül kell vagy meg kell néznem :) -
Unreal1942 #516 IGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN :)))))
Épp azon gondolkoztam, hogy a Brazilok ellen (a világ legjobbjának tartott) csapat ellen.
Milyen szép búcsú Zidannak :)
A VB Győzelem mégszebb lesz :) -
Girondins #515 Szép volt fiuk. Egyébként Német- Francia döntő lesz. -
karajjj #514 Még 2 meccsen láthatjuk varázsolni Zizou-t!!!(remélem a második a döntő lesz) -
hát igen, 98-ba is ök voltak az ellenszer... megmostis. -
#512 -
karajjj #511 Mi a brazil foci ellenszere????? Szerintem: ZIDANE, HENRY, RIBERY, MAKELELE...soroljam még?? -
zizu valoban alázta a brazilokat.. öröm volt nézni :PPP -
nem szeretem a franciakat öszintén szolva, de ma is böprofik voltak !!! és kiverték a nagyképü brazilokat HÁHÁHÁH :D
-
Mit MŰVELT ZIZI emberfeletti! MEg az egész csapat! Remélem vége ennek a Brazil divatnak!!!! -
Monoton #507 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
GRATULÁLOK A CSAPATNAK!
ZIDANE ISTEN !!! -
#506 most már meg sem állunk a kupáig jeeeeee !!!!! -
#505 GECIIIIIIIIIIII
BEFOSOK VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ (H)(H)(H)(UH)UH) -
#504 NYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERRRRTÜÜÜÜÜÜNK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
RÉSZEGF VAGYOK DE NYEEEEEEEEEEEEEERTÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜNK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#503 JEEEE:DDDD hahahaahaha -
#502 nee Henry-t levitte:/ -
#501 IGEN YES JAH JEJEJEJE !!!!!!!!!!!!! TOVÁBBBB TOVÁBBB! ZIZZUZUUU GYERÜK NE M BEÁLNI!!! -
#500 HENRYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY -
#499 igen, ha továbbra is így marad akkor nyerünk:) -
#498 Fiúk ez a mi meccsünk! Mi irányítunk!!!! Továbbra is ugyan ez GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!! -
#497 hát most kellett volna Zidane szabadrúgás-gólja:/ -
#496 na gyerünk eddig nemrossz -
#495 simán nyerünk.Maki megint makiskodni fog Zizu meg gólt szerez meg izé -
#494 CSak verjük meg őket
Zizu remélem rúg annyit mint 8 éve, vagyis akkor fejelte ;) -
Unreal1942 #493 Ha megverjük a Brazilokat akkor senki nem állít meg minket már a döntőben sem :) -
#492 wáááh én barom meg ma csinálom a kerti partyt :|
midnegy azért szurkolni fogok ahoyg csak leeht ;) remélem lesz olyan siker mint 98-ban :D
nah jó szurkolsát mindenkienk és hajrá FRANCIAORSZÁG!! -
#491 végre énis nézni tudom holnap(ma)^^ -
#490 sok sikert holnapra a Franciáknak -
#489 holnap sorsdöntő meccs! mindenki adjon bele mindent a szurkolásba!:)